LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kardeşim benim telefonum marshmallow'labaya hızlandı onu da belirteyim sana lollipop ta bazen bildirim panelini çekerken falan kasılmalar olabiliyordu, klavye de takılmalar oluyordu ama şimdi o sorunların hiçbiri kalmadı almak istersen bende tavsiye ederim G4 ü.

Görkem Berat

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar 2 gün önce lg G4 aldım şuana kadar gördüğüm tek eksik nokta batarya bekleneni vermedi. Performans kamera ve ekrandan beklenenin üstünde sonuç aldım. Size sorularım pil konusunda neler yapabilirim. İki ekran koruyucu öneriniz ne olur şimdiden teşekkürler.

Ysmnkpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptim soktayim tesekur ederim wifiye baglan baglan ölmustum.yeni yazilimiguncelle dedim yeni yazilim yok diyor telefonumda siz nasil guncellediniz?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yaptim soktayim tesekur ederim wifiye baglan baglan ölmustum.yeni yazilimiguncelle dedim yeni yazilim yok diyor telefonumda siz nasil guncellediniz?
LG Bridge ile bilgisayar üzerinden güncelleyebilirsiniz. Tam olarak sorununuzu nasıl çözdünüz?

Ysmnkpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akilli saat uygulamasini kaldrdm aga bagli olan saat uygulamasi.ardindan wifi kapattm teli yeniden baslattm sorun haloldu wifi atmıyor beni hizi bile duzeldi nasil oldu bilmiyorum belki baglantili degil ama simdilik iyi.bi sorun olursa yine yazarm.tesekur ederim

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar yaşadığım problemi yaşayan var mı acaba ? herhangi bir uygulamadan home tuşu ile ana ekrana dönünce sanki ana ekranı sonlandırmışım gibi simgeler smart notice filan sonradan geliyor ?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar yaşadığım problemi yaşayan var mı acaba ? herhangi bir uygulamadan home tuşu ile ana ekrana dönünce sanki ana ekranı sonlandırmışım gibi simgeler smart notice filan sonradan geliyor ?
Telefonun RAM ini dolduracak yoğun işlemlerden sonra(oyun, birden fazla uygulama arasında geçiş) ön plandaki uygulamaya daha fazla yer ayırır sistem. Eğer normal bi kullanım sonucu oluyorsa arkaplanda çalışan uygulamaların harcadığı ram miktarını kontrol etmenizi öneririm.

Lody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün Teknosadan telefonu aldım. Kampanya yapılmış kırmızı deri alırsanız yanında LG G4 battery charging kit veriyorlar. zaten kılıfla kullanıcaktım renk problem değildi bide şarj ünitesi + yedek batarya almış oldum ^^

Ekli dosyayı görüntüle 15199

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bugün Teknosadan telefonu aldım. Kampanya yapılmış kırmızı deri alırsanız yanında LG G4 battery charging kit veriyorlar. zaten kılıfla kullanıcaktım renk problem değildi bide şarj ünitesi + yedek batarya almış oldum ^^

Ekli dosyayı görüntüle 15199
Hayırlı olsun G4'ünüz. Bir yolculuk yapmayı planlamıyorsanız şimdilik yedek bataryaya ihtiyacınız olduğunu zannetmiyorum. :)

Lody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun G4'ünüz. Bir yolculuk yapmayı planlamıyorsanız şimdilik yedek bataryaya ihtiyacınız olduğunu zannetmiyorum. :)

Teşekkürler. :) Şuan için onu kullanmayı düşünmüyorum, doldurup kenarda bırakıcam..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bide benim bildirim tonumla mı alakalı tam bilemiyorum telefonun sesini ne kadar kısarsam kısıyım whatsapp bildirim tonu fazla çıkıyor bi yöntemi varmıdır?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Android 6.0 ile belirgin bir stabilite ya da hız artısı yasayan var mı ?
G4 V10 G5 S7 Note 5 butceme gore bunlardan birini alcam tabiki biliyorum ama bir de kullanicilarin tamamina sorayım dedim :)

Deride soyunma ver kirlenme yasayan var mi magazalarda hep kirli gordum G4 u

Benim suan G4 te farkettigim tek kotu yan masada guzel durmuyor ama ele oturuyor kavisi saolsun :)

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Android 6.0 ile belirgin bir stabilite ya da hız artısı yasayan var mı ?
G4 V10 G5 S7 Note 5 butceme gore bunlardan birini alcam tabiki biliyorum ama bir de kullanicilarin tamamina sorayım dedim :)

Deride soyunma ver kirlenme yasayan var mi magazalarda hep kirli gordum G4 u

Benim suan G4 te farkettigim tek kotu yan masada guzel durmuyor ama ele oturuyor kavisi saolsun :)
Android 6 da hız olsun, batarya olsun geliştirmeler gördüm.
Deri konusunda biraz hassas olmanız gerekir eğer tercih edecekseniz. Şahsen ben deri kullanıyorum ancak özellikle pantalon cepleri çok aşındırmakta ve başta kenarlardan olmak üzere soyuluyor. G4'ün Google+ topluluğunda bu deriyi şekilden şekle sokanlar var. Ancak derinin ilk günkü halini korumak istiyorsanız silikon kılıfla kullanmanızı öneririm.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Android 6 da hız olsun, batarya olsun geliştirmeler gördüm.
Deri konusunda biraz hassas olmanız gerekir eğer tercih edecekseniz. Şahsen ben deri kullanıyorum ancak özellikle pantalon cepleri çok aşındırmakta ve başta kenarlardan olmak üzere soyuluyor. G4'ün Google+ topluluğunda bu deriyi şekilden şekle sokanlar var. Ancak derinin ilk günkü halini korumak istiyorsanız silikon kılıfla kullanmanızı öneririm.
Tesekkurler G4 alırsam dikkat etcem
Zaten alırsam eğer Bordo ve kahverengi deri ve beyaz plastik kapak alcam
Hergun farklı farklı cok guzel bence birde telefonla tam bir butun gibi arka kapak .

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Tesekkurler G4 alırsam dikkat etcem
Zaten alırsam eğer Bordo ve kahverengi deri ve beyaz plastik kapak alcam
Hergun farklı farklı cok guzel bence birde telefonla tam bir butun gibi arka kapak .
Ben kahverengi kullanıyorum ancak plastik kapaklardan birini alıp üzerini dbrand skin leri ile kaplamayı düşünüyorum.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ben kahverengi kullanıyorum ancak plastik kapaklardan birini alıp üzerini dbrand skin leri ile kaplamayı düşünüyorum.

dbrand skinleri için siparişi verdiğimizde ne kadara geliyor bize kargo vs ücretler dahil bilginiz var mı ?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
dbrand skinleri için siparişi verdiğimizde ne kadara geliyor bize kargo vs ücretler dahil bilginiz var mı ?
Hocam arka ön yanlar için mi aldım tek bişey için mi ? Sadece arka 25 lira kargo yok ama bazı arkadaşlar kargo ödemiş dh'da okumuştum biyerde.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Alternatif siteler var mı acaba ? Çünkü skin seçenekleri çok az
Eğer skin alacaksanız dbrand üzerine tanımam. Şimdiye kadar yaklaşık 4 ya da 5 tane aldım eski cihazlarım ve saatim için. Hepsi çok kaliteli ürünlerdi. Eskiden kargo 3 dolardı şuan sanırım ucuz kargo seçeneği 5 dolar. G4 skinleri de yanlış hatırlamıyorsam 9 dolardı. Kanada'dan geliyor olması gerek. Yaklaşık 2 haftayı buluyor ucuz kargo seçeneğiyle.
Ayrıca dbrand de Black titanium u öneririm.

2210545605fed555c24faff37fba2242.jpg

onurkaner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG 815T kullanan arkadaşlar ithalatçılar genelde bundan var 20B güncelleniyor şuan lg bridgeden haberiniz olsun :)

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Güncelleme ile optimizasyon iyileştirilmiş, özellikle pil yönünde büyük gelişme var.Lollipop'a yakın süreler almaya başladı.Ama Marshmallow'un Bellek(RAM) olayını hiç sevmedim.Anlık Ram miktarını hiç göremiyorum, "pil tüketim" gibi son 3 saatlik kullanımda ne kadar kullanıldı onu gösteriyor.Bu da bir işe yaramıyor bence.
Ram miktarını görebilmek için Ram'den yiyecek başka bir yazılım yüklemekte bence mantıksız geliyor.Buna çözüm bulmaları lazım.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Güncelleme ile optimizasyon iyileştirilmiş, özellikle pil yönünde büyük gelişme var.Lollipop'a yakın süreler almaya başladı.Ama Marshmallow'un Bellek(RAM) olayını hiç sevmedim.Anlık Ram miktarını hiç göremiyorum, "pil tüketim" gibi son 3 saatlik kullanımda ne kadar kullanıldı onu gösteriyor.Bu da bir işe yaramıyor bence.
Ram miktarını görebilmek için Ram'den yiyecek başka bir yazılım yüklemekte bence mantıksız geliyor.Buna çözüm bulmaları lazım.
Ram kullanımını geliştirici seçenekleri altında çalışan hizmetlerden görebilirsiniz.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ram kullanımını geliştirici seçenekleri altında çalışan hizmetlerden görebilirsiniz.

Saol kardeşim.Ram kullanımı artmış gibi geldi.Lollipop'da boş ram 1.3'lerde geziyordu ama şuan 0.9'larda geziyor cihazı yeniden kapatıp açmama rağmen.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Saol kardeşim.Ram kullanımı artmış gibi geldi.Lollipop'da boş ram 1.3'lerde geziyordu ama şuan 0.9'larda geziyor cihazı yeniden kapatıp açmama rağmen.
Ram tamamen dolmdığı sürece sıkıntı yok. Genellikle önbellek olarak kullanımınıza göre uygulamalar ram e yerleşiyor. Böylece daha akıcı kullanıyorsunuz cihazı.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ram tamamen dolmdığı sürece sıkıntı yok. Genellikle önbellek olarak kullanımınıza göre uygulamalar ram e yerleşiyor. Böylece daha akıcı kullanıyorsunuz cihazı.

Biliyorum da "Göz Zevkimi" bozuyor kardeşim.Onu ne yapacaz? :laugh:

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bu arada Whatsapp düzelmiş.Şuan için, tabi sonra ne olur bilemiyorum.

Lody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu 3 gündür kullanıyorum çok memnunum şuan, ısınma sorunu pek yaşamadım gayet güzel. Spigen kılıf aldım ama alıcaklara uyarım uzun süre kullanımda deriyi etkileyebilirmiş. şunlardan şarj istatistiklerim..
Ekli dosyayı görüntüle 15231

Ekli dosyayı görüntüle 15232
Ekli dosyayı görüntüle 15233

Şunlarda 2.gün
Ekli dosyayı görüntüle 15234 Ekli dosyayı görüntüle 15232
6 - Hızlı Resim