Donanımda geride kaldığını düşünüyorsun ama önemli olan bunun kağıt üstünde değil gerçek anlamda kullanımı. Galaxy S6da LPDDR4 ram var ama uyduruk touchwhiz yüzünden nerdeyse hepsi dolu. En fazla ram tüketen arayüze sahip. S6da GTA SA MC5 Dead Trigger 2 gibi oyunlardan aynı anda 2 tanesini açabiliyorken bu sayı G4te 4. Yani donanımı değil işlevselliği önemli. Eğer H4te snapdragon 810 kullanılsaydı yanında çift yedek bataryayla gezmek zorunda kalırdı alanlar. Anlatmak istediğim kağıt üstündekiler değil ne kadar işe yaradığı hakkını verip veremediği kullanımda da etkisinin olup olmadığı gerçekten kağıt üstündeki kadar güçlü olup olmadığı vs. Çok araştırma yaptım toplam izlediğim video sayısı 20 saati geçmiştir okuduğum yazıları saymıyorum bile. S6 o ram'inin hakkını kesinlikle veremiyor. Ben G4ün orta segmentte olduğunu düşünmüyorum sadece fiyatı uygun. G4ün donanımını daha ucuza almanız mümkün değil zaten. 808 810dan daha ucuz bir işlemci değildir tahminimce çünkü LG için üretildi. Bu yüzden maliyetli olmuştur.G2 ve Note 4 kullanıcısı olarak G4 ü donanımsal anlamda beğenmedim. Tamam belki üzerine binip gitmeyeceğiz belki ama Ekran, Kamera, SD kart girişi ve değiştirelebilir bataryaya da 2200 Lira verilmez diye düşünüyorum. İşlemci S810 sorunlu olduğu için S808 kullanılmış fakat ram konusunda yine geride kalmış. LPDDR3 3GB ram kullanılıyor.Bana kalırsa amiral gemisinden çok Samsung ve Apple'a göre Orta Segmentte bir telefon olmuş. Tasarımı güzel hoşuma gitti, yazılım konusunda da çok iyi olduğuna eminim. Ama donanımda çok geride bir cihaz olmuş. LG 'den farklı alternatifler üretmesini beklerdim.