LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Z3'ü salla. Note 4 ile g4 dersen ben G4 diyorum.
Aynen öyle sony guzel kamera yapiyor ama bunu fırsata ceviremiyor bence bide g4 e bak sony den aldıgı kamerayla ondan daha guzel isler yapıyor note 4 te iyidir ama g4 e gore bir tık asagıda ve (g4 e göre) daha az guncel ayrıca samsung note serisi cihazları cok cok iyi oldugu halde onlara biraz üvey çocuk muamelesi yapıyor gibime geliyor.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle sony guzel kamera yapiyor ama bunu fırsata ceviremiyor bence bide g4 e bak sony den aldıgı kamerayla ondan daha guzel isler yapıyor note 4 te iyidir ama g4 e gore bir tık asagıda ve (g4 e göre) daha az guncel ayrıca samsung note serisi cihazları cok cok iyi oldugu halde onlara biraz üvey çocuk muamelesi yapıyor gibime geliyor.
Üvey çocuk muamelesi Türkiye ye has bir durum. Samsung Türkiye yi sallamıyor. Ama LG nin samsungdan örnek alması gereken şeyler var. Hızlı şarj gibi. Note 4 ün şarjı bariz daha uzun gidiyor daha hızlı şarj oluyor ayrıca kalemi de var. Ama touchwhizi sevmiyorum bu yüzden direk eleniyor benim için. Bir dezavantajı da exynos işlemcisi. Rom yüklemek falan pek yapılacak şeyler değil bende cyanogenmod 12 var lollipop kullanıyorum. Ram boşalıyor ama stabilite çok yok diyebilirim şarjı daha çabuk bitiyor nedense ayarlarıyls oynadığım halde ve çok fazla hata var. Yani telefon dediğin snapdragon olacak arkadaş.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Üvey çocuk muamelesi Türkiye ye has bir durum. Samsung Türkiye yi sallamıyor. Ama LG nin samsungdan örnek alması gereken şeyler var. Hızlı şarj gibi. Note 4 ün şarjı bariz daha uzun gidiyor daha hızlı şarj oluyor ayrıca kalemi de var. Ama touchwhizi sevmiyorum bu yüzden direk eleniyor benim için. Bir dezavantajı da exynos işlemcisi. Rom yüklemek falan pek yapılacak şeyler değil bende cyanogenmod 12 var lollipop kullanıyorum. Ram boşalıyor ama stabilite çok yok diyebilirim şarjı daha çabuk bitiyor nedense ayarlarıyls oynadığım halde ve çok fazla hata var. Yani telefon dediğin snapdragon olacak arkadaş.
Snapdragon son donemlerde sapıttı bence zaten suan en iyi islemci s6 da var ,,, exynos rom destegi ve guncelleme olarak biraz geride haklsn hızlı sarja gelince LG nin cihazları yeterince hızlı sarj oluyor zaten ama tabikide hızlı sarj ozelligi olan teller gibi deil ama benim g2 1 saatye 100 oluyor tabi ucak modunda.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snapdragon son donemlerde sapıttı bence zaten suan en iyi islemci s6 da var ,,, exynos rom destegi ve guncelleme olarak biraz geride haklsn hızlı sarja gelince LG nin cihazları yeterince hızlı sarj oluyor zaten ama tabikide hızlı sarj ozelligi olan teller gibi deil ama benim g2 1 saatye 100 oluyor tabi ucak modunda.
Doğru son zamanlarda sapıttı zaten alıyorlar deyip baştan savma iş yaptılar. Teknolojide geride kaldılar. Ama qualcomm 14nm işlemci yaptığı zaman exynosa fark atar bence rahatlıkla. Samsung S6 da iki farklı kamera lensi kullandı biliyosun. Böyle bi firmadan o kadar para bayılıp sonra klavyem geç geliyor ramim dolu güncelleme gelmedi sorununu yaşamaktansa gidip farklı bi telefon alırım.

berkgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba , ilk defa androide geçtim ve g4 aldım. Ben ios kullanırken jb tercih ederdim. Jailbreak yerine androidde root işlemi var ama ben yabancıyım LG G4 E nasıl root yapabilirim yardımcı olur musunuz ?

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba , ilk defa androide geçtim ve g4 aldım. Ben ios kullanırken jb tercih ederdim. Jailbreak yerine androidde root işlemi var ama ben yabancıyım LG G4 E nasıl root yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
Daha root çıkmadı diye biliyorum.

berkgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne zaman çıkacağı hakkında bir yayın varmı acaba ? veya başlık

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O soruya bende cevap alamadım hâlâ ama G3ten en fazla yarım saat falan farkedeceğini söyleyebilirim fazla veya az olarak. Muhtemelen daha fazla olur G3 ile pek farkı da olmaz.
Benim ablamda var g3 3 saat civari ekran suresi aliyo ozaman g4 un durumuda iyi degil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] arkadaşım en kısa sürede LG G4 Alıp aranıza katılacağım. Bu arada hepsiburada'dan alsak sorun olurmu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g4 aldim 1 haftadir kullaniyorum bizli akici guzel sorunsuz yani alacaklara tavsiye derim. bide arka kapagin icinde bir cip var temassiz sarj icinmidir anlamadim kullanan varmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir sey sorcam lg nin arayüzü kaç gb ram yiyor ? kasma donma yoktur zaten ama videolarda menüden anasayfaya geçişte teelefon zorlanıyor gibime geldi animasyonu kötüydü ssanki almayı düşünüyorum ama bu tip seylerden korkuyorum

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
lg g4 aldim 1 haftadir kullaniyorum bizli akici guzel sorunsuz yani alacaklara tavsiye derim. bide arka kapagin icinde bir cip var temassiz sarj icinmidir anlamadim kullanan varmi?
Isındığını hissettiniz mi hiç ? kısa süreli çok ısınıp, işlemleri kapattığınızda çabuk soğuyor mu ?

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bir sey sorcam lg nin arayüzü kaç gb ram yiyor ? kasma donma yoktur zaten ama videolarda menüden anasayfaya geçişte teelefon zorlanıyor gibime geldi animasyonu kötüydü ssanki almayı düşünüyorum ama bu tip seylerden korkuyorum
Valla boş 1.8 gb ram kalıyor düşün yani 18 tane oyun ve 8 tane uygulama yüklü

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Isındığını hissettiniz mi hiç ? kısa süreli çok ısınıp, işlemleri kapattığınızda çabuk soğuyor mu ?
Isınma olmuyor kolay kolay sadece optimize olmayan oyunlarda sıkıntı olabiliyor o da geçici zaten uygulamadan çıktığınızda anında soğuyor.

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle kardeşim samsung hakkında söylediğin herşeye katılıyorum teknik özellik açısından rakiplerine fark bile atar desem yeri var, ama yazılımı berbat, touchwiz nasıl dandik bir yazılımdır arkadaş, ram harcama konusuna gelince benim öyle bir sıkıntım yok arayüzü saf Android olan Nexus serisi kullanıyorum, LG Nexus 5 ten çok ama çok memnundum, fakat google yola Nexus 6 da Motorola ile devam edince LGyi bırakıp Motorola nexus 6 aldım yok böyle bir telefon, içindeki ram in neredeyse hepsi senin aç uygulamaları arka arkaya, Oyunları ve aklına daha ne geliyorsa hiç mi kasilmaz, hiç mi ısınmaz bir telefon G4 ü bilmem ama ram konusunda nexusu tek geçerim saygılar

Emre Krcgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğu mesajı okudum G4'ün batarya performansı nasıl onla ilgili bilgi verirseniz sevinirim

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Valla boş 1.8 gb ram kalıyor düşün yani 18 tane oyun ve 8 tane uygulama yüklü

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Isınma olmuyor kolay kolay sadece optimize olmayan oyunlarda sıkıntı olabiliyor o da geçici zaten uygulamadan çıktığınızda anında soğuyor.

Hocam bende şöyle oluyor;
Watsap, instagram bi kaç ufak uyulama kamera ve bunları 35-40dk sürekli olarak kullandığım zaman telefonun kamera ve ekranın ön yüzünde 45 dereceye yakın ısınma oluyor bu dereceyi 'cpu temp' programından elde ettim,uygulamaları kapatıp telefonla uğraşmayı bıraktığım zaman ise 1-2 dk bile sürmeden soğuyor, sizce normal midir?

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Watsap, instagram bi kaç ufak uyulama kamera ve bunları 35-40dk sürekli olarak kullandığım zaman telefonun kamera ve ekranın ön yüzünde 45 dereceye yakın ısınma oluyor bu dereceyi 'cpu temp' programından elde ettim,uygulamaları kapatıp telefonla uğraşmayı bıraktığım zaman ise 1-2 dk bile sürmeden soğuyor, sizce normal midir?
Ekranı 2k olduğu için normaldir.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tabii ki de normal bak optimizasyon sıkıntısı olan uygulamaları smart notification sana bildiriyor zaten bu fazla pil tüketiyor diye yani o uygulamalar optimizasyon sıkıntılı belleği aşırı kullanarak ısınma problemi yapıyor hatta aşırı ısınmaya neden olacak uygulamaları sistem otomatikman kapatıyor bazen smart notificationun bildirdiği uygulamaları kullanmaktan kaçın o uygulamaların optimize olmasını bekle ben öyle yaptım yalnız 1-2 uygulama var onu da nadiren kullanıyorum

anectodist

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Telefon snapdrogon batteryguru uygulamasını desteklemiyor mu, yükleyebileniniz oldu mu acaba ?

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
G2 ve Note 4 kullanıcısı olarak G4 ü donanımsal anlamda beğenmedim. Tamam belki üzerine binip gitmeyeceğiz belki ama Ekran, Kamera, SD kart girişi ve değiştirelebilir bataryaya da 2200 Lira verilmez diye düşünüyorum. İşlemci S810 sorunlu olduğu için S808 kullanılmış fakat ram konusunda yine geride kalmış. LPDDR3 3GB ram kullanılıyor.Bana kalırsa amiral gemisinden çok Samsung ve Apple'a göre Orta Segmentte bir telefon olmuş. Tasarımı güzel hoşuma gitti, yazılım konusunda da çok iyi olduğuna eminim. Ama donanımda çok geride bir cihaz olmuş. LG 'den farklı alternatifler üretmesini beklerdim.