Ümitt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 52
Banada gelmiş.

👍👍güle güle kullanın😀Banada gelmiş.![]()
![]()
Teşekkürler.👍👍güle güle kullanın😀
Güncellemeden sonra hiç bi hata almadım.[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] sizdede sık sık işlem durdu hatası vermeye başladı mı. Dünkü o guncellemeden sonra aşırı derecede arttı..
Tamam yapacam artık mecburen. Teşekkür ederim 😉😊Ben her güncelleme sonrası hard reset atıyorum. Çünkü o dediginiz sorunlar baş göstermeye başlıyor. Siz de benim gibi her güncelleme sonrası hard reset atın temiz olsun. Herşeyi yüklemek çok gıcık ama bu eziyetleri çekmekten iyidir.
Bir etkisi oldu mu?Cloudy g3 2.5 ve Gabriel kernel kurdum tavsiye üzerine bakalım pil süresi fark edecek mi?![]()
V20i guncellemesi bana henuz gelmedi.. Cihaz rootlu ve twrp yuklu oldugu icin olabilirmi?Ben her güncelleme sonrası hard reset atıyorum. Çünkü o dediginiz sorunlar baş göstermeye başlıyor. Siz de benim gibi her güncelleme sonrası hard reset atın temiz olsun. Herşeyi yüklemek çok gıcık ama bu eziyetleri çekmekten iyidir.
Bir etkisi oldu mu?
ROOT'lu cihaza güncelleme gelmez.V20i guncellemesi bana henuz gelmedi.. Cihaz rootlu ve twrp yuklu oldugu icin olabilirmi?
Evet. OlabilirV20i guncellemesi bana henuz gelmedi.. Cihaz rootlu ve twrp yuklu oldugu icin olabilirmi?
Peki root ve twrp den tamamen nasil kurtulabilirim? Yani ilk günkü gibi olmasi icin ne yapmam lazim? AutoRec diye bir program ile recovery yuklemistim. Ordan stock a cevirip supersudan root kaldirsam ise yararmi?ROOT'lu cihaza güncelleme gelmez.
Sanırım olabilir.Peki root ve twrp den tamamen nasil kurtulabilirim? Yani ilk günkü gibi olmasi icin ne yapmam lazim? AutoRec diye bir program ile recovery yuklemistim. Ordan stock a cevirip supersudan root kaldirsam ise yararmi?
Stock kdz yükleyip fabrika ayarlarina dön diyerek yapabilirsin. Aynı yöntemi ben yaptım.Peki root ve twrp den tamamen nasil kurtulabilirim? Yani ilk günkü gibi olmasi icin ne yapmam lazim? AutoRec diye bir program ile recovery yuklemistim. Ordan stock a cevirip supersudan root kaldirsam ise yararmi?
Suan değilde, stock atacagim zaman bana yardimci olabilir misin mesaj atsam?Stock kdz yükleyip fabrika ayarlarina dön diyerek yapabilirsin. Aynı yöntemi ben yaptım.
Olur ayarlarızSuan değilde, stock atacagim zaman bana yardimci olabilir misin mesaj atsam?
Öfkeni çok iyi anlıyorum LG G3'e uzun zaman guncelleme vermedi atlaya atlaya gidiyor 6.0 direk vercek o ana ekran hatasi filan hep 5.0 bug'ı 6.0 ile birlikte cihaz kendine gelecektir ama buda cok buyuk bir sabır istiyor... 17 mb lık guncelleme stagefright virüsü icindi..paralel ithalat cihazıma az önce yeni güncelleme geldi ama bi boha yaradığı yok. ben de herhalde 5.1 güncellemesi geldi zannettim boyutuna bakmadım. zaten 17mb miş öyle bi boyuta yazılım güncellemesi olamaz. eylül ayını da bitirdiler artık ekime girdik daha ne zaman güncelleme yayınlamayı planlıyorlar acaba cok merak ediyorum. yok arkadaş! bidaha LG telefon mu? yok kalsın.. bundan önce xperia kullanıyodum ve cok memnundum. aldığımdan beri en iyisi benim telefonum psikolojisiyle laf söyletmiyodum hatta öneriyodum millete falan ama bidaha yok... LANET ETTİM. bu sistem arayüzü hatasına, ne yazıkki durduruldu hatasına lanet ettim. daha az önce bitirdi güncellemeyi yine play store ne yazıkki durduruldu hatası verdi. 512 serisi titan 32 gb 13 ay oldu ve geçen gün kasa çatlağını farkettim. satmaya kalksam para da vermezler şimdi buna. biraz daha eskisin yine Xperia serisine koşa koşa dönücem. o her güncellemeden sonra hard reset çözümünü getiren dahi arkadaşların da aklına sabrına ve boş vaktine hayranım. öyle bi dünya yok ota boka tüm dosyaları silelim. demem o ki LG ALMAYIN ALDIRMAYIN ARKADAŞ! (bende sorun yok benimki hatasız çok memnunum diyen arkadaşlara hayatta mutluluklar dilerim..)
Arkadaşlar selam.
24 mayısta aldığım Lg g3 un mikrofon uzerinde çatlama oluştu. Servisi aradığımda önce tamir ederiz dedi. Ben de bunun kronik sorun oldugunu değişim istedigimi söyledim. Onlar da ilk 6 ay degisim oldugunu soyledi. Daha 6 ay olmadi cihazi alalı. Cihazi gonderin sorun kronikse degisim yapariz dedi. Kesinlikle tamir istemiyorum. Telefon bi acildi mi hayir gelmez dusuncesindeyimSizce urunu gondersem yeni cihaz gonderirler mi. Yakin zamanda basina gelen var mi yada daha once degisim icin cihazi gonderenler yardimci olursa sevinirim. İyi gunler dilerim
![]()
Sorun sizden kaynaklı olmalı ve ek olarak 512 serisi nedir?paralel ithalat cihazıma az önce yeni güncelleme geldi ama bi boha yaradığı yok. ben de herhalde 5.1 güncellemesi geldi zannettim boyutuna bakmadım. zaten 17mb miş öyle bi boyuta yazılım güncellemesi olamaz. eylül ayını da bitirdiler artık ekime girdik daha ne zaman güncelleme yayınlamayı planlıyorlar acaba cok merak ediyorum. yok arkadaş! bidaha LG telefon mu? yok kalsın.. bundan önce xperia kullanıyodum ve cok memnundum. aldığımdan beri en iyisi benim telefonum psikolojisiyle laf söyletmiyodum hatta öneriyodum millete falan ama bidaha yok... LANET ETTİM. bu sistem arayüzü hatasına, ne yazıkki durduruldu hatasına lanet ettim. daha az önce bitirdi güncellemeyi yine play store ne yazıkki durduruldu hatası verdi. 512 serisi titan 32 gb 13 ay oldu ve geçen gün kasa çatlağını farkettim. satmaya kalksam para da vermezler şimdi buna. biraz daha eskisin yine Xperia serisine koşa koşa dönücem. o her güncellemeden sonra hard reset çözümünü getiren dahi arkadaşların da aklına sabrına ve boş vaktine hayranım. öyle bi dünya yok ota boka tüm dosyaları silelim. demem o ki LG ALMAYIN ALDIRMAYIN ARKADAŞ! (bende sorun yok benimki hatasız çok memnunum diyen arkadaşlara hayatta mutluluklar dilerim..)