LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Banada gelmiş. :D
078cb03c3b4e803d7dd2d07934550e24.jpg

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] sizdede sık sık işlem durdu hatası vermeye başladı mı. Dünkü o guncellemeden sonra aşırı derecede arttı..

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
[MENTION=442239]acyln0606[/MENTION] Hard Reset atmak belki çözüm olabilir. :)

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben her güncelleme sonrası hard reset atıyorum. Çünkü o dediginiz sorunlar baş göstermeye başlıyor. Siz de benim gibi her güncelleme sonrası hard reset atın temiz olsun. Herşeyi yüklemek çok gıcık ama bu eziyetleri çekmekten iyidir.

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben her güncelleme sonrası hard reset atıyorum. Çünkü o dediginiz sorunlar baş göstermeye başlıyor. Siz de benim gibi her güncelleme sonrası hard reset atın temiz olsun. Herşeyi yüklemek çok gıcık ama bu eziyetleri çekmekten iyidir.
Tamam yapacam artık mecburen. Teşekkür ederim 😉😊

mercer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
V20i guncellemesi bana henuz gelmedi.. Cihaz rootlu ve twrp yuklu oldugu icin olabilirmi?

mercer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ROOT'lu cihaza güncelleme gelmez.
Peki root ve twrp den tamamen nasil kurtulabilirim? Yani ilk günkü gibi olmasi icin ne yapmam lazim? AutoRec diye bir program ile recovery yuklemistim. Ordan stock a cevirip supersudan root kaldirsam ise yararmi?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Peki root ve twrp den tamamen nasil kurtulabilirim? Yani ilk günkü gibi olmasi icin ne yapmam lazim? AutoRec diye bir program ile recovery yuklemistim. Ordan stock a cevirip supersudan root kaldirsam ise yararmi?
Sanırım olabilir.

uezgi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 3 4 gündür kullanıyorum memnunum ama telefonu kurcalamıyorken %98 %97 diye azalıyor birde mesaj ve arama falan geldiğinde bildirim led ışığı yanmıyor ya da yansada 15 20 saniyede bir yanıyor bilenler kullananlar varsa yardım eder misiniz acaba :confused1:

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Stock kdz yükleyip fabrika ayarlarina dön diyerek yapabilirsin. Aynı yöntemi ben yaptım.

free_style

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım.
G3 ü de yeni kullanmaya bşaladım. Ancak benim için çok önemli bir sorun var. Belki de çok kolay bir şey ama cevabını hiçbir yerde bulamadım. Sorun şu; Sim karttan telefona rehberi aktarıyorum. Sonra kişilere fotoğraf ekliyorum. Arama yaparken sim karttaki isim ve görüntü geliyor yani yüklenen fotoğraf görünmüyor. Bu işin çözümünü bilen varsa derhal yardım bekliyorum. Çünkü şarjımı bitirdim ama olayı çözememdim.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paralel ithalat cihazıma az önce yeni güncelleme geldi ama bi boha yaradığı yok. ben de herhalde 5.1 güncellemesi geldi zannettim boyutuna bakmadım. zaten 17mb miş öyle bi boyuta yazılım güncellemesi olamaz. eylül ayını da bitirdiler artık ekime girdik daha ne zaman güncelleme yayınlamayı planlıyorlar acaba cok merak ediyorum. yok arkadaş! bidaha LG telefon mu? yok kalsın.. bundan önce xperia kullanıyodum ve cok memnundum. aldığımdan beri en iyisi benim telefonum psikolojisiyle laf söyletmiyodum hatta öneriyodum millete falan ama bidaha yok... LANET ETTİM. bu sistem arayüzü hatasına, ne yazıkki durduruldu hatasına lanet ettim. daha az önce bitirdi güncellemeyi yine play store ne yazıkki durduruldu hatası verdi. 512 serisi titan 32 gb 13 ay oldu ve geçen gün kasa çatlağını farkettim. satmaya kalksam para da vermezler şimdi buna. biraz daha eskisin yine Xperia serisine koşa koşa dönücem. o her güncellemeden sonra hard reset çözümünü getiren dahi arkadaşların da aklına sabrına ve boş vaktine hayranım. öyle bi dünya yok ota boka tüm dosyaları silelim. demem o ki LG ALMAYIN ALDIRMAYIN ARKADAŞ! (bende sorun yok benimki hatasız çok memnunum diyen arkadaşlara hayatta mutluluklar dilerim..)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ac46c99de5a441222526b8229367f66b.jpg
0b47d50bbba960ce0276dafa957d3b1a.jpg

Cloudy 2.5, Gabriel kernel.
Telefonu aktif olarak fazla kullanmadım kullandığım zamanda da telefon görüşmesi, facebook ve video izlemesi olarak kullandım. [emoji4]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
paralel ithalat cihazıma az önce yeni güncelleme geldi ama bi boha yaradığı yok. ben de herhalde 5.1 güncellemesi geldi zannettim boyutuna bakmadım. zaten 17mb miş öyle bi boyuta yazılım güncellemesi olamaz. eylül ayını da bitirdiler artık ekime girdik daha ne zaman güncelleme yayınlamayı planlıyorlar acaba cok merak ediyorum. yok arkadaş! bidaha LG telefon mu? yok kalsın.. bundan önce xperia kullanıyodum ve cok memnundum. aldığımdan beri en iyisi benim telefonum psikolojisiyle laf söyletmiyodum hatta öneriyodum millete falan ama bidaha yok... LANET ETTİM. bu sistem arayüzü hatasına, ne yazıkki durduruldu hatasına lanet ettim. daha az önce bitirdi güncellemeyi yine play store ne yazıkki durduruldu hatası verdi. 512 serisi titan 32 gb 13 ay oldu ve geçen gün kasa çatlağını farkettim. satmaya kalksam para da vermezler şimdi buna. biraz daha eskisin yine Xperia serisine koşa koşa dönücem. o her güncellemeden sonra hard reset çözümünü getiren dahi arkadaşların da aklına sabrına ve boş vaktine hayranım. öyle bi dünya yok ota boka tüm dosyaları silelim. demem o ki LG ALMAYIN ALDIRMAYIN ARKADAŞ! (bende sorun yok benimki hatasız çok memnunum diyen arkadaşlara hayatta mutluluklar dilerim..)
Öfkeni çok iyi anlıyorum LG G3'e uzun zaman guncelleme vermedi atlaya atlaya gidiyor 6.0 direk vercek o ana ekran hatasi filan hep 5.0 bug'ı 6.0 ile birlikte cihaz kendine gelecektir ama buda cok buyuk bir sabır istiyor... 17 mb lık guncelleme stagefright virüsü icindi..

yyesari96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam.
24 mayısta aldığım Lg g3 un mikrofon uzerinde çatlama oluştu. Servisi aradığımda önce tamir ederiz dedi. Ben de bunun kronik sorun oldugunu değişim istedigimi söyledim. Onlar da ilk 6 ay degisim oldugunu soyledi. Daha 6 ay olmadi cihazi alalı. Cihazi gonderin sorun kronikse degisim yapariz dedi. Kesinlikle tamir istemiyorum. Telefon bi acildi mi hayir gelmez dusuncesindeyim :) Sizce urunu gondersem yeni cihaz gonderirler mi. Yakin zamanda basina gelen var mi yada daha once degisim icin cihazi gonderenler yardimci olursa sevinirim. İyi gunler dilerim :D

furkan1103

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam.
24 mayısta aldığım Lg g3 un mikrofon uzerinde çatlama oluştu. Servisi aradığımda önce tamir ederiz dedi. Ben de bunun kronik sorun oldugunu değişim istedigimi söyledim. Onlar da ilk 6 ay degisim oldugunu soyledi. Daha 6 ay olmadi cihazi alalı. Cihazi gonderin sorun kronikse degisim yapariz dedi. Kesinlikle tamir istemiyorum. Telefon bi acildi mi hayir gelmez dusuncesindeyim :) Sizce urunu gondersem yeni cihaz gonderirler mi. Yakin zamanda basina gelen var mi yada daha once degisim icin cihazi gonderenler yardimci olursa sevinirim. İyi gunler dilerim :D

Hocam telefonunuz 412k serisi mi? (Seri numarasına bakarak öğrenebilirsiniz. 412KXXXXXX...)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorun sizden kaynaklı olmalı ve ek olarak 512 serisi nedir? :)

Snblgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelen mesajlar tum bildirim ayari acik olsa bile bildirim panelinde gözükmüyor ne olmus olabilir ve ne yapmaliyim?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Taşınabilir şarj aleti kullanan var mı? Kullanan varsa link atarsa sevinirim.