LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kilit yeri yok. Acaba yerine tam oturmadığından olabilir mi? G3'ün kart yeri bana bi tuhaf geldi. Takamamış olabilirim diye düşünüyorum ama takamamış olsam kartı görmezdi galiba. Biçimlendirmeyi deneyim en iyisi. :)
Ben daha hiç kart takmadığım için o konuda bir şey diyemem ama dediğim gibi farklı bir kart sene.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5 gündür lg g3 16 gb olan telefonu kullanıyorum. İki yıldır g2 kullanıyordum. Yazılımı 5.0 cloudy rom. Yanlız şebeke çekimi zayıf gibi hissediyorum. Aynı ortamda g2 ile görüşme yaptığım ortamda g3 le sorun yaşıyorum. Telefon Paralel ithalat değil turkcell den aldım IMEI sorgulama yaptım orjinal TR cihaz. 4.4.2 yazılıma dönsem acaba bu sorunu çözebilir miyim? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Menüde klasör oluşturabiliyor muyuz? :) Google klasörü var ama klasör oluşturmayı bulamadım. (Stok Launcher)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
euphoria 1.1 rom kullanıyorum (777 kernel ile birlikte) telefon açıkçası yağ gibi akıyor. en ufak bir lag yok. güzel bir cm tabanlı aosp rom arayanlara tavsiye ederim. ayrıca kernel auditor ile işlemci frekansını 1.9 ghz e düşürdüm. böylece cihaz daha az ısınıyor ve batarya ömrü uzadı...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar ben g3 almayı düşünüyom sarja önem veriyo bazıları iyi bazıları kötü diyo nasıl sizce uzun süre kullanlardan yorum almak istiyorum?
normal kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor. ama yoğun kullanımda sabah 8 de şarjdan çıkarıyorum akşam 6 gibi %20 lere iniyor.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
https://www.androidpit.de/lg-g2-android-update Şimdi burdaki linke göre G2'ye 5.1.1 gelecekmiş görselden anladığım kadarıyla UX 4.0 arayüzü ile gelecek. Buna göre G3'de 5.1 veya M güncellemesi ile UX4.0 arayüzünü alır. :D (Umarım Samsung gibi eski arayüzde bırakmaz cihazları.)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
https://www.androidpit.de/lg-g2-android-update Şimdi burdaki linke göre G2'ye 5.1.1 gelecekmiş görselden anladığım kadarıyla UX 4.0 arayüzü ile gelecek. Buna göre G3'de 5.1 veya M güncellemesi ile UX4.0 arayüzünü alır. :D (Umarım Samsung gibi eski arayüzde bırakmaz cihazları.)
Merak etme. G2'ye UX 4.0 veriyorsa G3'e hayli hayli verir. Hatta düz mantık, olurda seneye G serisi devam ederse onun arayüzünü de verebilir G3'e. Için rahat olsun bu konuda. Lg G serisinde güncelleme konusunda iyi işler yaptı öncekilere göre.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 staylus telefonuma 5.0 güncellemesi yaptım beğenmedim reset attım içinde sim kartı olmadan enter pin code diyor pin kodumu felan yazdım olmadı lütfen yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar,
Benim g3 te kamerayı açtığımda kameraya ulaşılamıyor diyor neden olabilir?

S

Symkoviak

SDN Okuru
G3 easyhome hatasi : arkadaslar g3 easy home hatasinin cozumunu hicbir sitede bulamadim... Kendim bazi seyler denedim nasil olduysa kurtuldum.. Inslh bidaha yakalanmayiz... Tam olarak nasil kurtuldum bilmiyorum ama yaptiklarimi soliyim sizde deneyin belki cozum olur.. Cok ugarastim cogu seyi denedim..Format felan denemeyin.. Ilk basta nova lancher yukledim kurcaladim olmadi.. Sonra kaldirdim... Daha sonra basta securyty programi olmak uzere 7 veya 8 tane program kaldirdim.. Sorun hemen cozulmedi... Bi 10 dk gectikten sonra artik aesyhome hatasi gelmedi... Benim tahminim indirdigim uygulamalardan bitanesi bu sorunu olusturuyordu... Inslh sorunuz cozulur.. Saygilar....

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır gloudy 2.3 ü kullanıyorum G3 cihazımda. Performans olarak arayüz vs olarak kesinlikle cok cook iyi. Normalde G3 lerde yapılan lag lar olmuyor. Ana ekran hatasına gelecek olursakta şunu farkettim. 1 hafta arka plan fotolarını hiç değiştirmedim kendi neyse onu kullandım hiç böle bi hata almadım. DAha sonra sıkıldım ve Zedge'den bir kaç wallpaper indirip onları etkinleştirdim ve 1 haftada 3 kere ana ekran hatası aldım. İşin özü yükleyebilcek durumda olanlar cihazında root olan ve bu işlerden az da olsa anlayanlara tavsiyem kesinlikle kurun. Arayüz yağ gibi akıyor. Su an Cloudy 2.5 çıkmıs onu indiriyorum. Kurup denediğim zaman onun hakkında da bilgi vereceğim. Herkese kolay gelsin :)

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkdslar merhaba
Bugun g3 umde kulakligin yan tarafinda bokta gibi bir siyah nokta olurya orada catlama meydana geldi sanirim bu kronik sorun benimde basima geldi :(

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG resmi garantiliyse demezler ,diyemezler.

Valla hocam cihazı Delta Servis garantili diye aldım. Az önce de telefon ettim kronik bir sorun dediler. Getirin bakalım dediler. Umarım cihazı sıfır ı ile değiştirirler.. Böle kasa değiişimi falan demezler.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
G3'e su geçti ekranda su var,ne yapılmalı?