LG G3 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonu alalı 2 3 ay felan oldu ama bu sabah dogru calısırken snapchate girdigimden 3 saniye sonra ne yazıkki durdu hatası veriyor her defasında telefona res attım uygulamayı sildim geri yükledim önbellegi sil dedim hiç bir şey işe yaramadı daha sabah düzgün çalışıyordu halbuki sizde aynısı oluyor mu ? belki uygulamada bir sıkıntı vardır

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
3da6a221f2f54c125742170a400ff4d1.jpg

Dün 4 saat almıştım. Bugün daha çok oyun oynamama rağmen daha iyi gitti. Bişey fark ettim ki kapalı şarj telefona daha faydalı. :)

cakirmurat61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben 2. el aldım lg g3 16 gb. telefonda sorun yoktu ancak uygulamalardan geri çıkarken "Durdu:Ne yazıkki, Ana Ekran" uyarısı veriyor... bir kaç yerde okudum bu hatayı alanlara yeni ürün vermişler. yeni ürün talebi ederken bende telefonun faturasını isterler mi?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
arkadaşlar ben 2. el aldım lg g3 16 gb. telefonda sorun yoktu ancak uygulamalardan geri çıkarken "Durdu:Ne yazıkki, Ana Ekran" uyarısı veriyor... bir kaç yerde okudum bu hatayı alanlara yeni ürün vermişler. yeni ürün talebi ederken bende telefonun faturasını isterler mi?

5.0 sürümünün hatası bu. Telefon değişimi yapacaklarını sanmıyorum. Yeni güncelleme ile düzeltilir.

[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] Ben telefonu şarja yüzde 15'te takıyorum. 4 buçuk ile 5 saat arasında alıyorum. Bayaa değişken ama. :D

cakirmurat61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.0 sürümünün hatası bu. Telefon değişimi yapacaklarını sanmıyorum. Yeni güncelleme ile düzeltilir.

@Ümitt Ben telefonu şarja yüzde 15'te takıyorum. 4 buçuk ile 5 saat arasında alıyorum. Bayaa değişken ama. :D

Valla bir kaç yerde okudum değişim talep etmişler ve kabul edilmiş. :D şansımı denemek istiyorum bende :D çok ısınıyor donma oluyor falan desem etkili olmaz mı :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Valla bir kaç yerde okudum değişim talep etmişler ve kabul edilmiş. :D şansımı denemek istiyorum bende :D çok ısınıyor donma oluyor falan desem etkili olmaz mı :D
Dene şansını.Bir şey kaybetmezsin.Sadece belli süre telefon olamayacak. Katlanabilirsen sorum yok. :D

cakirmurat61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dene şansını.Bir şey kaybetmezsin.Sadece belli süre telefon olamayacak. Katlanabilirsen sorum yok. :D

Onun farkındayım o tehlikeyi göze aldım :D Yalnız benim için sorun şu telefonun faturası yok ancak IMEI sorgulaması yaptım 2016 nın 7 ayına kadar garantisi devam ediyor.Değişim talebi sırasında benden fatura isterler mi?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52

[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] Ben telefonu şarja yüzde 15'te takıyorum. 4 buçuk ile 5 saat arasında alıyorum. Bayaa değişken ama. :D
Ben 15'de oyun falan oynuyorum. 15'de baya gidiyor aslında. Yani %1'de şarja takmak bataryayı etkiliyor mu yani? :D

th3laststand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ve selamın aleyküm yeni bir lg g3 kullanıcısıyım 3 gün önce vodafone bayiden faturamın üzerine 16 gb g3 gold aldım model no lg 855tr.

Gelelim Sorunlarıma -

1- Ekran parlaklıgı cidden cok iyi 0 yaptıgımda bile ev içinde rahatca mesaj vb. atabiliyorm yanlız yukarı çektigimde %40 50 lerde face vb.de şarjı adeta içiyor
2-Kamera Flaşlı çekimde garip bi hal alıyor akşam ev içerisinde oda iken çektigim flaşlı ve flaşsız fotoğrafları atıcam DİKKAT : fotoğraflar çekilirken odanın lambası açık
3-120p yavaşlatılmış modda oda lambası açıkken kamera çekerken yine karanlık şekilde videoyu çekiyor
4-4k video çekerken yine odada lamba açıkken karıncalanma tarzı şeyler mevcut.

NAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM BÖYLE Bİ TELEFON ALIP BUNLARLA KARŞILAŞIYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM .

Gördüğünüz Resim Flaşlı Çekim Mod Olarak Otomatik Mod 13mp de çekilmiş bir fotoğraf. Oda lambası açık
Ekli dosyayı görüntüle 11515

MEro4M.jpg

Bu gördüğünüz fotoğraf flaşsız çekim oda lambası açık mod otomatik mod ve 13 mp de çekilmiş bi fotoğraf]

MEroZ9.jpg

Garip !! En 13 mp sihirli odak modunda dışarıdaki akşam çekimi.

d5R8rn.jpg

Sihirli Odak Yakın Çekim

PqgnW6.jpg

Otomatik Çekim 13mp

zAbakO.jpg

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Aldığım G3'ün kutusundan İtalyanca kılavuz çıkınca bi şüphelendim. Şüphelerim doğru çıktı ve cihaz paralel ithalatmış Delta tarafından garantisi veriliyormuş. Şimdi Delta güvenilir midir onu merak ediyorum? Ayrıca Delta Root'a bişey demiyormuş galiba. :D Bu habere sevindim aslında. :) Şimdi cihazı root edicem aklıma takılan bişi daha mesela Android M veya stabilite güncellemesi falan çıktı cihaz rootlu olduğu bu güncelleştirmeler yüklenmez mi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aldığım G3'ün kutusundan İtalyanca kılavuz çıkınca bi şüphelendim. Şüphelerim doğru çıktı ve cihaz paralel ithalatmış Delta tarafından garantisi veriliyormuş. Şimdi Delta güvenilir midir onu merak ediyorum? Ayrıca Delta Root'a bişey demiyormuş galiba. :D Bu habere sevindim aslında. :) Şimdi cihazı root edicem aklıma takılan bişi daha mesela Android M veya stabilite güncellemesi falan çıktı cihaz rootlu olduğu bu güncelleştirmeler yüklenmez mi?
Yuklenmez stock rom atarsanız tekrar yuklenir.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
1. Delta servis olmasi biraz daha iyi cunku paralel ithalatta garanti sunan en geniş firma burası. Yani gidip de merdivenalti sirketten destek gormeyeceksiniz. Ama tüketiciye genel tutumu nasil bilmiyorum.

2. Root güncelleme almayı keser. Çoğu marka cihazın stock romunda geçerli bu olay.

3. Android M geç gelir gibime geliyor. G3 hızlıca stabil olmayan bir lollipop almıştı sonra onun da üstüne stabil güzel bir lollipop almıştı bu iki güncelleme sırasında da Koredeki G2'ye ancak lollipop gelmişti. Iste en sonunda da geldi Lollipop g2'ye. Yani LG bayağı gecikti. Ama bunu herkes G4'deki radikal değişimlerin LG'nin güncelleme konusunda biraz mola vermek zorunda kalmasına verdi.

Şimdi de LG bütün odağı G4 ve dedikodusu yapılan G4 Pro'ya çevirdiğinden. Geç gelecektir M.

4. LG G2/G3,Root sayacını etkilemiyor. Roottan kurtulunca(stock romu tekrar flaslayınca) da problem olusturmuyor.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
1. Delta servis olmasi biraz daha iyi cunku paralel ithalatta garanti sunan en geniş firma burası. Yani gidip de merdivenalti sirketten destek gormeyeceksiniz. Ama tüketiciye genel tutumu nasil bilmiyorum.

2. Root güncelleme almayı keser.

3. Android M geç gelir gibime geliyor. G3 hızlıca stabil olmayan bir lollipop almıştı sonra onun da üstüne stabil güzel bir lollipop almıştı bu iki güncelleme sırasında da Koredeki G2'ye ancak lollipop gelmişti. Iste en sonunda da geldi Lollipop g2'ye.

Şimdi de LG bütün odağı G4 ve dedikodusu yapılan G4 Proya çevirdiğinden. Geç gelecektir M.

4. LG G2/G3,Root sayacını etkilemiyor. Roottan kurtulunca(stock romu tekrar flaslayınca) da problem olusturmuyor.
O zaman Android M gelene kadar rootlu kullanabilirim cihazı. Unroot ederek güncellemeleri almaya devam edebilirim sanırım. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
O zaman Android M gelene kadar rootlu kullanabilirim cihazı. Unroot ederek güncellemeleri almaya devam edebilirim sanırım. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. :)
Rica ederim.

LG'nin G3 dahil bu tutumu sergilemesi çok iyi. Samsung'da da 4.2.2'ye kadar bunu yapabiliyoruz en azından. Odinle stock romu flashlayıp telefonu unroot yapabiliyoruz. Tabi 4.3 ve sonrasında Knox'u devre dışı bırakmak gerekiyor.

kartalp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 4-5 aydır g3 kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Telefonum direk android 5.0 ile geldi. Kullandigim sürede ilk 2 ay boyunca hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat sonradan ilginç bi sorunla karşı karşıya kaldim. Screenshot alıyorum, dosya hasarli kayit edilemedi diyor, twitterdan resimi kaydet diyorum kayit edilemedi diyor. Misal photoshop express adli programda herhangi bi resmi shopluyorum kayit olmuyor. Bilen duyan yasayan varsa sorunun çözümünü anlatirsaniz sevinirim. 2 kere formatladim telefonu fakat format attiktan 2 hafta sonra ayni sorunla tekrar karsilastim.

R

Rabiaaa

SDN Okuru
Lg g3 kullanıyorum whatsapptan gelen mesajlar üstte bildirim panelinde gelen msjda ne yazdigi görünüyor onu nasil kapatabilirim?

michonne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar lg g3 telefonum var 32 gb modeli video çekerken ekran parlaklığım %70 ama izlerken ekran parlaklık %0 gibi kararıyor resimlerde böyle bir durum yok videoyu full hd ile çekiyorum yukarı paneli aşağı indirdiğimde ekran parlaklığı artıyor video duruyor yukarı kaldırdığımda tekrar ekran kararıyor şimdiden teşekkürler.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Merhaba arkadaşlar lg g3 telefonum var 32 gb modeli video çekerken ekran parlaklığım %70 ama izlerken ekran parlaklık %0 gibi kararıyor resimlerde böyle bir durum yok videoyu full hd ile çekiyorum yukarı paneli aşağı indirdiğimde ekran parlaklığı artıyor video duruyor yukarı kaldırdığımda tekrar ekran kararıyor şimdiden teşekkürler.

Sağ üstte ikon olması lazım ayarlardan video parlaklığını otomatik yada manuel olarak ayarlayabilirsin ayrıca izlerkende ekranın sağı yada solo olması lazım deneyerek bulabilirsin aşağıdan yukarı kaydırdığında bir taraf sesi bir taraf parklaklığı açıyor.

michonne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler buldum ayarı yaptım ama keşke ekran parlaklığı yüzde kaç ise videoda aynı parlaklıkla oynatılsa böyle bir imkan varmı yoksa ayrı ayrı ayarlamakmı gerekiyor.

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 telefonumda yakındaki cisimleri çekerken odaklama yapmıyor. Hard reset attım sorun devam ediyor. Bir çözümü falan var mı? Servise yollayacağım olmazsa.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Lg g3 telefonumda yakındaki cisimleri çekerken odaklama yapmıyor. Hard reset attım sorun devam ediyor. Bir çözümü falan var mı? Servise yollayacağım olmazsa.
Ne kadar yakınlıkta cisimler?
Sihirli odal modunda denedin mi?

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben g3 almayı düşünüyom sarja önem veriyo bazıları iyi bazıları kötü diyo nasıl sizce uzun süre kullanlardan yorum almak istiyorum?

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2 den 4 gün oldu g3 e geçeli. Batarya aynı kullanımda yarı yarıya. Yani g3 ün şarjı erken bitiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
content://media/external/file/4846
Fotograf duzenlemede bazi ogeler cismiyo ne yapabilirim

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar Solid Explorer'da falanda aynı hatayı alıyorum. Acaba hafıza kartı ile alakalı mı? Telefon hafıza kartını görüyor bilgisayardan dosya atabiliyorum.
e7d6e54e6951bb7281b7b925726ec64a.jpg

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşlar Solid Explorer'da falanda aynı hatayı alıyorum. Acaba hafıza kartı ile alakalı mı? Telefon hafıza kartını görüyor bilgisayardan dosya atabiliyorum.
e7d6e54e6951bb7281b7b925726ec64a.jpg
Hafıza kartı küçük olduğu için olmayabilir fakat kartın üstüne bakabilir misin acaba üstünde kilit yeri var mı? Varsa açmayı dene.
Olmazsa kartı bi biçimlendirip dene.
Farklı bir hafıza kartı da deneyebilirsin.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Hafıza kartı küçük olduğu için olmayabilir fakat kartın üstüne bakabilir misin acaba üstünde kilit yeri var mı? Varsa açmayı dene.
Olmazsa kartı bi biçimlendirip dene.
Farklı bir hafıza kartı da deneyebilirsin.
Kilit yeri yok. Acaba yerine tam oturmadığından olabilir mi? G3'ün kart yeri bana bi tuhaf geldi. Takamamış olabilirim diye düşünüyorum ama takamamış olsam kartı görmezdi galiba. Biçimlendirmeyi deneyim en iyisi. :)