LG G3 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
g4 alarak kamera perfotmansı ve hız dışında başka birşey kazanmayacaksın. diğer şeyler fazla hissedilmeyecek küçük şeyler
Eger G3 satıp almak istiyorsan G4 pro ya da G5 bekle , G4 muhtesem cihaz ama bana mantıksız geliyo, G4 proda 27 mp kamera (tabikide g4 teki sensorler filan olcak yine f1.7 olur insallah) , 4 ram , s820 gibi ozellikler olacakmış bak bunu alabilirsin.

evren_55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eger G3 satıp almak istiyorsan G4 pro ya da G5 bekle , G4 muhtesem cihaz ama bana mantıksız geliyo, G4 proda 27 mp kamera (tabikide g4 teki sensorler filan olcak yine f1.7 olur insallah) , 4 ram , s820 gibi ozellikler olacakmış bak bunu alabilirsin.
kesinlikle g4pro veya başka üst model alırsan farkı yaşarsın

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aekadaslar birsey daha sorcam hani simdi telefona arama geliyor ya cevaplamak icin yesil yuvarlaktan cekiyoruz . hani bu ekranin degisme sansi varmidir? Yani iphone gini saga cekerek cevaplama yapilabilirmi? Uygulama yada ayarlardan

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Durdu:ne yazık ki ana ekran durdu hatası alanlar ben D85510N_00 4.4 romunu yukledım 2-3 gundur kullanıyorum 1 kere bile almadım

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G3 ten g4e geçmek bence sadece israftır. Büyük bi değişim için lg yeni bi seri çıkaracak eylül ayında efsane bi cihaz olcak gibi onu düşünebilirsiniz.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu ana ekran hatasını lolipopa geçtim geçeli bir defa almadım ilginç

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
5S almayı düşünüyordum ve sipariş vermiştim ama telefoncu getirememiş ve LG G3 varmış. Bende G3 aldım zaten küçük bi yer olduğu için çok model yoktu.
Lollipop'a güncelledim ve Root etmeyi düşünüyorum fakat bazı sorularım olacak. :)
1- Root edicen geri garantiye döndürme şansım var mı?
2- İçinde Knox,BL Kilidi vb bişi var mı? Varsa sıfırlama şansımız var mı?
3- Yeni telefon olduğu için çok cesaret edemiyorum ama bi problem çıkar mı sizce? :D
4-G3 ile ilgili öneri/tavsiyeleriniz var mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
5S almayı düşünüyordum ve sipariş vermiştim ama telefoncu getirememiş ve LG G3 varmış. Bende G3 aldım zaten küçük bi yer olduğu için çok model yoktu.
Lollipop'a güncelledim ve Root etmeyi düşünüyorum fakat bazı sorularım olacak. :)
3- Yeni telefon olduğu için çok cesaret edemiyorum ama bi problem çıkar mı sizce? :D

Hayırlı olsun.

1- Unroot yaparak garantiye döndürebilirsin.
2-G3'te sayaç yok.
3-ROOT kolay iş. Doğru uygularsan sıkıntı olmaz.
4-Pek bir şey yok. :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hayırlı olsun.

Kaç GB versiyonu?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Siyah alsaydın keşke. Beyaz daha kolay çatlayabiliyor.
Aldığım yer çok büyük bi yer olmadığı için renk seçeneği yok beyaz vardı onu almak zorunda kaldım. Çatlama sorunu yeni serilerde düzelmiş diyorlar ama benim ki 501k serisiymiş. Umarım çatlama sorunu yaşamam. :) Eğer çatlarsa LG ücretsiz değişim yapar mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Aldığım yer çok büyük bi yer olmadığı için renk seçeneği yok beyaz vardı onu almak zorunda kaldım. Çatlama sorunu yeni serilerde düzelmiş diyorlar ama benim ki 501k serisiymiş. Umarım çatlama sorunu yaşamam. :) Eğer çatlarsa LG ücretsiz değişim yapar mı?
502k olduğu halde çatlayan gördüm. Ama şans işi. Yaklaşık 1 yıldır kullananlar var taş gibi duruyor cihaz. Benim elime iki telefon geçti ikiside çatladı.
Eğer telefon TR garantili ise ve telefon alınalı 6 ayı geçmediyse değiştiriyorlar. 6 ayı geçtiyse kasayı değiştiriyorlar. :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
502k olduğu halde çatlayan gördüm. Ama şans işi. Yaklaşık 1 yıldır kullananlar var taş gibi duruyor cihaz. Benim elime iki telefon geçti ikiside çatladı.
Eğer telefon TR garantili ise ve telefon alınalı 6 ayı geçmediyse değiştiriyorlar. 6 ayı geçtiyse kasayı değiştiriyorlar. :)
Anladım. :) Umarım böyle bişeyle karşı karşıya kalmam. :) Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. :)

mesutsicak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1 yildir kullaniyorum çatlama problemi olmadi cok şükür birazda şans işi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Erdi Ozuag dan güzel haberler geliyor :)
6d848dafd94e69bd3480b526c3a7ec28.jpg

mesutsicak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 1 yildir kullaniyorum çatlama problemi yaşamadım cok şükür şans işi birazda eğer kilifla kullanirsan çatlaklar görünmüyor bile

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bazı G3'lere Carrier Uygulamaları diye bir şey gelmiş. Yükleyenler ,kullananlar bizi bilgilendirirse sevinirim. (Hangi ülkeye kayıtlı,neler yapılabiliyor vs.)
Bugun hattimi cikarip taktim ve carrier uygulamalari uyarisi geldi. Yanlislikla evet dedim ve 8 tane uygulama yukledi. Carrier diyince ben de bisey sanmistim, meger Turkcell'in kendi uygulamariymis. Yani hangi hatti kullaniyorsaniz o operatörün uygulamalarini yuklemenizi istiyor. Bi cacık yok yani.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bugun hattimi cikarip taktim ve carrier uygulamalari uyarisi geldi. Yanlislikla evet dedim ve 8 tane uygulama yukledi. Carrier diyince ben de bisey sanmistim, meger Turkcell'in kendi uygulamariymis. Yani hangi hatti kullaniyorsaniz o operatörün uygulamalarini yuklemenizi istiyor. Bi cacık yok yani.
Aynen öyleymiş.Ben de öğrendim. Ama sadece Turkcell için geçerli.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Ben 1 yıldır, eşim de 7 aydır kullanıyoruz. Henüz çatlama sorunu görmedik. Ama performans sorunları var bazen arayüz çöküyor bazen takılmalar oluyor. Belki de Android 5,1 ile ya da M ile düzelir.