Arkadaşlar G4 için ne düşünüyorsunuz?G3 ü satıp almaya değermi?
g4 alarak kamera perfotmansı ve hız dışında başka birşey kazanmayacaksın. diğer şeyler fazla hissedilmeyecek küçük şeyler
Arkadaşlar G4 için ne düşünüyorsunuz?G3 ü satıp almaya değermi?
Eger G3 satıp almak istiyorsan G4 pro ya da G5 bekle , G4 muhtesem cihaz ama bana mantıksız geliyo, G4 proda 27 mp kamera (tabikide g4 teki sensorler filan olcak yine f1.7 olur insallah) , 4 ram , s820 gibi ozellikler olacakmış bak bunu alabilirsin.g4 alarak kamera perfotmansı ve hız dışında başka birşey kazanmayacaksın. diğer şeyler fazla hissedilmeyecek küçük şeyler
kesinlikle g4pro veya başka üst model alırsan farkı yaşarsınEger G3 satıp almak istiyorsan G4 pro ya da G5 bekle , G4 muhtesem cihaz ama bana mantıksız geliyo, G4 proda 27 mp kamera (tabikide g4 teki sensorler filan olcak yine f1.7 olur insallah) , 4 ram , s820 gibi ozellikler olacakmış bak bunu alabilirsin.
Android 5 in sorunu zaten bu.Durdu:ne yazık ki ana ekran durdu hatası alanlar ben D85510N_00 4.4 romunu yukledım 2-3 gundur kullanıyorum 1 kere bile almadım
Bende ondan bahsettim g4 pro buyuk ihtimal.G3 ten g4e geçmek bence sadece israftır. Büyük bi değişim için lg yeni bi seri çıkaracak eylül ayında efsane bi cihaz olcak gibi onu düşünebilirsiniz.
G serisi artık çıkmayacak diye biliyorum yeni seriyle onu kastettim.Bende ondan bahsettim g4 pro buyuk ihtimal.
Cikar cikar ne guzel g harfinden gidiyoruz 😀G serisi artık çıkmayacak diye biliyorum yeni seriyle onu kastettim.
5S almayı düşünüyordum ve sipariş vermiştim ama telefoncu getirememiş ve LG G3 varmış. Bende G3 aldım zaten küçük bi yer olduğu için çok model yoktu.
Lollipop'a güncelledim ve Root etmeyi düşünüyorum fakat bazı sorularım olacak.
1- Root edicen geri garantiye döndürme şansım var mı?
2- İçinde Knox,BL Kilidi vb bişi var mı? Varsa sıfırlama şansımız var mı?
3- Yeni telefon olduğu için çok cesaret edemiyorum ama bi problem çıkar mı sizce?
4-G3 ile ilgili öneri/tavsiyeleriniz var mı?
Teşekkürler.Hayırlı olsun.
1- Unroot yaparak garantiye döndürebilirsin.
2-G3'te sayaç yok.
3-ROOT kolay iş. Doğru uygularsan sıkıntı olmaz.
4-Pek bir şey yok.![]()
Hayırlı olsun.5S almayı düşünüyordum ve sipariş vermiştim ama telefoncu getirememiş ve LG G3 varmış. Bende G3 aldım zaten küçük bi yer olduğu için çok model yoktu.
Lollipop'a güncelledim ve Root etmeyi düşünüyorum fakat bazı sorularım olacak.
1- Root edicen geri garantiye döndürme şansım var mı?
2- İçinde Knox,BL Kilidi vb bişi var mı? Varsa sıfırlama şansımız var mı?
3- Yeni telefon olduğu için çok cesaret edemiyorum ama bi problem çıkar mı sizce?
4-G3 ile ilgili öneri/tavsiyeleriniz var mı?
Teşekkürler.Hayırlı olsun.
Kaç GB versiyonu?
Siyah alsaydın keşke. Beyaz daha kolay çatlayabiliyor.Teşekkürler.32GB Beyaz
Aldığım yer çok büyük bi yer olmadığı için renk seçeneği yok beyaz vardı onu almak zorunda kaldım. Çatlama sorunu yeni serilerde düzelmiş diyorlar ama benim ki 501k serisiymiş. Umarım çatlama sorunu yaşamam.Siyah alsaydın keşke. Beyaz daha kolay çatlayabiliyor.
502k olduğu halde çatlayan gördüm. Ama şans işi. Yaklaşık 1 yıldır kullananlar var taş gibi duruyor cihaz. Benim elime iki telefon geçti ikiside çatladı.Aldığım yer çok büyük bi yer olmadığı için renk seçeneği yok beyaz vardı onu almak zorunda kaldım. Çatlama sorunu yeni serilerde düzelmiş diyorlar ama benim ki 501k serisiymiş. Umarım çatlama sorunu yaşamam.Eğer çatlarsa LG ücretsiz değişim yapar mı?
Anladım.502k olduğu halde çatlayan gördüm. Ama şans işi. Yaklaşık 1 yıldır kullananlar var taş gibi duruyor cihaz. Benim elime iki telefon geçti ikiside çatladı.
Eğer telefon TR garantili ise ve telefon alınalı 6 ayı geçmediyse değiştiriyorlar. 6 ayı geçtiyse kasayı değiştiriyorlar.![]()
Rica ederim.Anladım.Umarım böyle bişeyle karşı karşıya kalmam.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
![]()
ben 1 yildir kullaniyorum çatlama problemi yaşamadım cok şükür şans işi birazda eğer kilifla kullanirsan çatlaklar görünmüyor bile502k olduğu halde çatlayan gördüm. Ama şans işi. Yaklaşık 1 yıldır kullananlar var taş gibi duruyor cihaz. Benim elime iki telefon geçti ikiside çatladı.
Eğer telefon TR garantili ise ve telefon alınalı 6 ayı geçmediyse değiştiriyorlar. 6 ayı geçtiyse kasayı değiştiriyorlar.![]()
Ben kılıf kullanmıyorum. Çatlaklar öylede gözüme batmıyor. Takıntım yok artık.ben 1 yildir kullaniyorum çatlama problemi yaşamadım cok şükür şans işi birazda eğer kilifla kullanirsan çatlaklar görünmüyor bile
Bugun hattimi cikarip taktim ve carrier uygulamalari uyarisi geldi. Yanlislikla evet dedim ve 8 tane uygulama yukledi. Carrier diyince ben de bisey sanmistim, meger Turkcell'in kendi uygulamariymis. Yani hangi hatti kullaniyorsaniz o operatörün uygulamalarini yuklemenizi istiyor. Bi cacık yok yani.Bazı G3'lere Carrier Uygulamaları diye bir şey gelmiş. Yükleyenler ,kullananlar bizi bilgilendirirse sevinirim. (Hangi ülkeye kayıtlı,neler yapılabiliyor vs.)
Aynen öyleymiş.Ben de öğrendim. Ama sadece Turkcell için geçerli.Bugun hattimi cikarip taktim ve carrier uygulamalari uyarisi geldi. Yanlislikla evet dedim ve 8 tane uygulama yukledi. Carrier diyince ben de bisey sanmistim, meger Turkcell'in kendi uygulamariymis. Yani hangi hatti kullaniyorsaniz o operatörün uygulamalarini yuklemenizi istiyor. Bi cacık yok yani.
Hadi inşallahErdi Ozuag dan güzel haberler geliyor![]()
![]()