LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Reaksiyon puanı
2
Temmuz gibi telefon alıcam zenfone 2 den nefret ettim yorumları görünce mecbur g3 32 gb kaldı seçenek olarak.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
c09dfa525b58b6437de07666f39ee5a0.jpg

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Pek fark etmiyor çatlaklar çok göze batmıyor dediğin gibi kılıfla kullanıldığı zaman zaten görünmüyorlar.4 tane çatlak var deyince zaten telefonu parçalandı die düşündüm ama öyle deilmiş :)
Bende oyle dusunuyodum 😀 G3 dede aynı tarz var ben 3 tane cektim cunku dierleri cok kucuktu ve saolsun zenfone 5 odaklayamıo telefonun kenarına 😄

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g3 telefonum toplu mesaj gonderirken sms gonderme izni diye bi yazi uyari ekrana cimiyor ve izin ver tusuna basmadiginiz surece telefon bi islm yapmiyor bu soruna acil bi cozum

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 telefonum toplu mesaj gonderirken sms gonderme izni diye bi yazi uyari ekrana cimiyor ve izin ver tusuna basmadiginiz surece telefon bi islm yapmiyor bu soruna acil bi cozum
Izin ver izin verme yazan yerin üstünde bi tik var onu işaretle ve izin ver bidaha sormaz.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya bi benim telefondamı çatlaktan eser yok :D eylül gibi aldık ama hiç bi sıkıntısı yok telin maşallah bi alev topuna dönüyor bazı uygulamalarda o. başka hiç bi sıkıntım yok telde. Yalnız ben tekrardan romu değiştirmek istiyorum cloudy kullanıyorumda biri ban yardımcı olabilirmi geçen yardım eden arkadaş girmiyor heralde hesabına cevap vermiyorda. tel rootlu orjinale dönmeyi düşünüyorum tekrardan

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bi benim telefondamı çatlaktan eser yok :D eylül gibi aldık ama hiç bi sıkıntısı yok telin maşallah bi alev topuna dönüyor bazı uygulamalarda o. başka hiç bi sıkıntım yok telde. Yalnız ben tekrardan romu değiştirmek istiyorum cloudy kullanıyorumda biri ban yardımcı olabilirmi geçen yardım eden arkadaş girmiyor heralde hesabına cevap vermiyorda. tel rootlu orjinale dönmeyi düşünüyorum tekrardan

Flashtool yardımıyla stock rom yükleyerek orjinale dönebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sa siz lg g3 kullanmiş insanlar olarak bana lg g3 almam için neden söylermisiniz . g3 ve xperia z3 arasında kaldım aslında htc m9 alacaktım ama çok ısısnıyormuş lütfen yardımcı olun tşk

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g3 kullanıcılar klübünden çok g3 kullanacaklar klübü olmuş bura iyice. alın beyler hiç düşünmeden alın. bu paraya alabileceğiniz en iyi telefon. mesela a5 mi g3 mü diyen arkadaş heralde bizle kafa buluyo diyerek ciddiye almıyorum. ufak tefek sıkıntılar tüm telefonlarda oluyo hiçbiri mükemmel değil eğer çok pimpirikli ottan bottan kıl kapan biri değilseniz gidin ve alın onu! :hammer: :yes:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar sa siz lg g3 kullanmiş insanlar olarak bana lg g3 almam için neden söylermisiniz . g3 ve xperia z3 arasında kaldım aslında htc m9 alacaktım ama çok ısısnıyormuş lütfen yardımcı olun tşk
Htc m9 asla ve asla alınmaz ust duzey amiral gemilerinde en kotu olanı :( o fiyata alacaksanz elbette G4 , z3 g3 arasndan tabikide z3 alın derim g3 z2 rakip ve g3 biraz onde ama z3 un altında g3 .

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
M9 alacak kadar bütçen varsa G4 veya z3+ öneririm.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
M9 alacak kadar bütçen varsa g4 veya z3+ öneririm.
Aynen oyle M9 o fiyata alinacak en mantiksiz hatta diyecek baska lafım var demiyorum telefondur bide htc kendini bisey sanip o fiyatı koydu dierlerinden pahalı pff sen onu 2000 yap anca satar o 20 mp ama s5 kadar bile cekemeyen kamerasımı desem ısınmasımı desem. Bana gore o fiyata alinacak en iyi telefon g4 tur benim siralamam su sekilde G4>Note 4 > S6 > Z3+ // m9 u bu siralamaya sokmak bile hata 😄

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
G3'ün ana ekran durduruldu hatasından başka sıkıntılı bir yanı yok. Bende beyaz var, oyun oynarken bile öyle deliler gibi ısınmıyor da. Şarjı 3G açıkken çok gidiyor ama günü tamamlayabiliyorsunuz. 3G yi açmazsanız 2 gün çok rahat götürür.

Yani yeni güncellemeyle şu ana ekran durduruldu saçmalığı giderilirse alınmaması için hiçbir sebep yok. Hatta G3'ten G4'de geçmek için bile bir sebep yok gibi.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G3'ün ana ekran durduruldu hatasından başka sıkıntılı bir yanı yok. Bende beyaz var, oyun oynarken bile öyle deliler gibi ısınmıyor da. Şarjı 3G açıkken çok gidiyor ama günü tamamlayabiliyorsunuz. 3G yi açmazsanız 2 gün çok rahat götürür.

Yani yeni güncellemeyle şu ana ekran durduruldu saçmalığı giderilirse alınmaması için hiçbir sebep yok. Hatta G3'ten G4'de geçmek için bile bir sebep yok gibi.
Android 5.0 dan kaynaklanıyor bu sorun bekleyeceksiniz , G3 ile G4 arasnda hice sayilamayacak fark ekran ve kameradır. Dierleri cok kucuk kucuk farklar.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2

hocam bende niye olmuyor şu bahsettiginiz sorunlar ya :D

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
LG G3 Lolipop için Smart Notice Widgetini transparan yapma:
Öncelikle cihazımız rootlu olacak ve root explorer programına ihtiyacımız olacak.

/System/etc/mrg_default_forms/ConciergeBoard/default_view/container/res/drawable-xxxhdpi/img klasörü dizinini açtığımızda burada smart notice widgetinin dosyalarının olduğunu göreceksiniz. Linke koyduğum 3 adet png dosyasını bulunduğunuz dizine kopyalayıp permissions değerini (0644-rw-r-r) yapınız. Daha sonra cihazınızı yeniden başlattığınızda %75 transparan olduğunu göreceksiniz. ( Kendim ayarladım )

Ayrıca bu 3 resmi farklı renkte boyayarak da notice widgetinizi ayarlamış olursunuz.

7c4b297d3c30bd51f098a697cdb46c7c.jpg

İNDİR
https://yadi.sk/d/xxxyo_5IhMFeE

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bugun 5.0.2 yuklu lg g2 ile ke di lg3 cihazimi kiyasladim abi g2 cok hizli fark atti benimkine hemde 3gb ram :)

androidcahili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba 2 ay öncesine kadar şarjı bu kadar hızlı azalmıyordu telefon boştayken şarjı %5 oranında azalıyor wifi ya da mobil veri açık değilken bile doğru düzgün kullanamıyorum garantisi var fakat servisin kötü olduğunu duydum başka cihazlarda da servis konusunda sıkıntı yaşamıştım biliyorum telefonun şarj konusu çok sıktı ama çok rahatsız olmuş durumdayım ne yapmalıyım

H

Hasan COŞKUN

SDN Okuru
4 saat ayrintisini kacirmasaydim emin ol almazdim. Birde camera icin cektinden sonra bekliyosun bi note e gibi pat diye cekmiyor. Birde 2 dir yasadigim 3 g sikintisi var . cihazda yalnizca 2g kullan isaretli ve mobil veri kapali. 3G ye gecmek isin ayarlari degistiriyorum mobil veriyi aciyorum ölme esegim olme bekleki 3g acilsin internet gelsinde ohooo... Ayrica kontrast icin tamam da bu parlakliga ne diyeceksin bariz note 3 yani. Ya bu pil nedir hem ya bu s6 da felan bu ekran kullaniliyor acaba onlardada mi bu batarya süresi ayni. Bu sarj sikintisi cok can sıkıcı hem ya . kafam acayip takildi ne yapacagimi bilmiyorum..

Sen cihazı yurt dışından mi aldın? Çünkü tr cihazlarında böyle bir sıkıntı olması imkansız bu sorunu genelde cihazında Avrupa romu olanlar yaşıyor