unlimited.Mustafa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Temmuz gibi telefon alıcam zenfone 2 den nefret ettim yorumları görünce mecbur g3 32 gb kaldı seçenek olarak.
Temmuz yada ağustos gibi fiyatlar kızışacak ve düşücek o zaman 1000 liraya alabilirsin g3 32 gbyi bende beklemedeyimTemmuz gibi telefon alıcam zenfone 2 den nefret ettim yorumları görünce mecbur g3 32 gb kaldı seçenek olarak.
Tamam bekle.
lg g3 ün en son sürümlerinde çatlak mevzusu yokmuş diye okudum bu doğru mu peki, gerçi çatlasa da sorun değil.Temmuz yada ağustos gibi fiyatlar kızışacak ve düşücek o zaman 1000 liraya alabilirsin g3 32 gbyi bende beklemedeyim
Teşekkür ederim Kesinlikle hiçbir sorun teşkil etmiyor bu çatlaklar
Teşekkür ederim Kesinlikle hiçbir sorun teşkil etmiyor bu çatlaklarkarar verilmiştir
![]()
Pek fark etmiyor çatlaklar çok göze batmıyor dediğin gibi kılıfla kullanıldığı zaman zaten görünmüyorlar.4 tane çatlak var deyince zaten telefonu parçalandı die düşündüm ama öyle deilmişYalnız arkadaşın G2.![]()
Bende oyle dusunuyodum 😀 G3 dede aynı tarz var ben 3 tane cektim cunku dierleri cok kucuktu ve saolsun zenfone 5 odaklayamıo telefonun kenarına 😄Pek fark etmiyor çatlaklar çok göze batmıyor dediğin gibi kılıfla kullanıldığı zaman zaten görünmüyorlar.4 tane çatlak var deyince zaten telefonu parçalandı die düşündüm ama öyle deilmiş![]()
Izin ver izin verme yazan yerin üstünde bi tik var onu işaretle ve izin ver bidaha sormaz.Lg g3 telefonum toplu mesaj gonderirken sms gonderme izni diye bi yazi uyari ekrana cimiyor ve izin ver tusuna basmadiginiz surece telefon bi islm yapmiyor bu soruna acil bi cozum
ya bi benim telefondamı çatlaktan eser yokeylül gibi aldık ama hiç bi sıkıntısı yok telin maşallah bi alev topuna dönüyor bazı uygulamalarda o. başka hiç bi sıkıntım yok telde. Yalnız ben tekrardan romu değiştirmek istiyorum cloudy kullanıyorumda biri ban yardımcı olabilirmi geçen yardım eden arkadaş girmiyor heralde hesabına cevap vermiyorda. tel rootlu orjinale dönmeyi düşünüyorum tekrardan
Flashtool yardımıyla stock rom yükleyerek orjinale dönebilirsiniz.
Gelse gelse hata düzeltme güncellemesi gelmiştir cloudy den memnunsanız geçmeye gerek yok bence.işte dönsemmi diye kararsızım 2 aydır kullanıyorum sıkıntı yokta orjianalede yenilik gelmiştir şimdi..
Htc m9 asla ve asla alınmaz ust duzey amiral gemilerinde en kotu olanıarkadaşlar sa siz lg g3 kullanmiş insanlar olarak bana lg g3 almam için neden söylermisiniz . g3 ve xperia z3 arasında kaldım aslında htc m9 alacaktım ama çok ısısnıyormuş lütfen yardımcı olun tşk
M9 alacak kadar bütçen varsa G4 veya z3+ öneririm.arkadaşlar sa siz lg g3 kullanmiş insanlar olarak bana lg g3 almam için neden söylermisiniz . g3 ve xperia z3 arasında kaldım aslında htc m9 alacaktım ama çok ısısnıyormuş lütfen yardımcı olun tşk
Aynen oyle M9 o fiyata alinacak en mantiksiz hatta diyecek baska lafım var demiyorum telefondur bide htc kendini bisey sanip o fiyatı koydu dierlerinden pahalı pff sen onu 2000 yap anca satar o 20 mp ama s5 kadar bile cekemeyen kamerasımı desem ısınmasımı desem. Bana gore o fiyata alinacak en iyi telefon g4 tur benim siralamam su sekilde G4>Note 4 > S6 > Z3+ // m9 u bu siralamaya sokmak bile hata 😄M9 alacak kadar bütçen varsa g4 veya z3+ öneririm.
Android 5.0 dan kaynaklanıyor bu sorun bekleyeceksiniz , G3 ile G4 arasnda hice sayilamayacak fark ekran ve kameradır. Dierleri cok kucuk kucuk farklar.G3'ün ana ekran durduruldu hatasından başka sıkıntılı bir yanı yok. Bende beyaz var, oyun oynarken bile öyle deliler gibi ısınmıyor da. Şarjı 3G açıkken çok gidiyor ama günü tamamlayabiliyorsunuz. 3G yi açmazsanız 2 gün çok rahat götürür.
Yani yeni güncellemeyle şu ana ekran durduruldu saçmalığı giderilirse alınmaması için hiçbir sebep yok. Hatta G3'ten G4'de geçmek için bile bir sebep yok gibi.
G3'ün ana ekran durduruldu hatasından başka sıkıntılı bir yanı yok. Bende beyaz var, oyun oynarken bile öyle deliler gibi ısınmıyor da. Şarjı 3G açıkken çok gidiyor ama günü tamamlayabiliyorsunuz. 3G yi açmazsanız 2 gün çok rahat götürür.
Yani yeni güncellemeyle şu ana ekran durduruldu saçmalığı giderilirse alınmaması için hiçbir sebep yok. Hatta G3'ten G4'de geçmek için bile bir sebep yok gibi.
Sen G3 deil G3+ almısın ozel uretim 😄😄hocam bende niye olmuyor şu bahsettiginiz sorunlar ya![]()
4 saat ayrintisini kacirmasaydim emin ol almazdim. Birde camera icin cektinden sonra bekliyosun bi note e gibi pat diye cekmiyor. Birde 2 dir yasadigim 3 g sikintisi var . cihazda yalnizca 2g kullan isaretli ve mobil veri kapali. 3G ye gecmek isin ayarlari degistiriyorum mobil veriyi aciyorum ölme esegim olme bekleki 3g acilsin internet gelsinde ohooo... Ayrica kontrast icin tamam da bu parlakliga ne diyeceksin bariz note 3 yani. Ya bu pil nedir hem ya bu s6 da felan bu ekran kullaniliyor acaba onlardada mi bu batarya süresi ayni. Bu sarj sikintisi cok can sıkıcı hem ya . kafam acayip takildi ne yapacagimi bilmiyorum..