Benim ve ablamn G2 sarj cihazındada aynı sorun var ki G3 deki sarj cihazıda aynı kronik problem heralde.Arkadaslar iyi geceler.lg g3 telefonum sarj olurken prize taktigim halde bana usb ile yavas sarj etme.daha hizli bir sarj icin standart bir sarj aleti killan diyor.zaten orjinal kutusundan cikan sarj aleti ile sarj ediyorum.sorun nedir.ne yapmaliyim sizce
Şarj aletinin ya adaptöründe ya da kablosunda sorun var. Değiştirin bakalım sonuç ne olacak.Arkadaslar iyi geceler.lg g3 telefonum sarj olurken prize taktigim halde bana usb ile yavas sarj etme.daha hizli bir sarj icin standart bir sarj aleti killan diyor.zaten orjinal kutusundan cikan sarj aleti ile sarj ediyorum.sorun nedir.ne yapmaliyim sizce
Sağ üsteki 3 noktaya tıklaman lazım önce.Arkadaşlar lg g3 u ilk aldığımda ekranın herhangi bir yerine dokundugum da fotoğraf cekiyodu şimdi cekmiyo ne yapabilirim sizce?
G3'ün ana ekran durduruldu hatasından başka sıkıntılı bir yanı yok. Bende beyaz var, oyun oynarken bile öyle deliler gibi ısınmıyor da. Şarjı 3G açıkken çok gidiyor ama günü tamamlayabiliyorsunuz. 3G yi açmazsanız 2 gün çok rahat götürür.
Yani yeni güncellemeyle şu ana ekran durduruldu saçmalığı giderilirse alınmaması için hiçbir sebep yok. Hatta G3'ten G4'de geçmek için bile bir sebep yok gibi.
Whatsapp ile alakalı değil çünkü. Hard resetle bi ihtimal düzelebilir. Benim bayaadır karşıma çıkmıyor o hata.ne yaptıysam olmadı whatsapp çıktığımda oluyor sadece whatsapp silip yüklesemde sonuç hüsran
Sen G3 deil G3+ almısın ozel uretim 😄😄
Ses kaydedici vs. güncelleme merkezinde. Oradan indirmeniz gerekiyor.Merhaba arkadaşlar telefonum g3 telefonu alalı kısa bir süre olmasına rağmen 2 kere servise gitti anakart değişimi gerçekleşmiş ikisinde de. Farklı farklı sorunlardı halbuki. Servisten her geldiğinde içindeki programlarda eksik oluyor geçen sefer hesap makinesi virüs programı ses kaydedici vs vs yoktu. Yine eksikleri var ama hepsini kontrol etmedim bu eksik programları bir yerden indirebilir miyim ama kendinde önceden yüklü olanlar olacak bir de smart notice de smart tips bildirimleri düşüyor ama onun dışında hava durumu vs göstermiyor ayarla diyorum ayarlı zaten diyor ekran sürekli böyle bi bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Telefonu dokunmatik sorunlari yuzunden garantiye yolladim,Canli destekden bilgi aldim. Verilen bilgi ""25.06.2015 11:14:02 Mustafa Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: S4-MGCP-F05-C-Yazılım yüklendi(Aynı versiyon)KapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Ilk Versiyon: Son Versiyon: Not:YAZILIM YÜKLENDİ. 25.06.2015 13:27:48 tugce Kalite kontrol tamamlandı."" cihaz statusu degisti ne demek oluyor ki?
Sanırım yazılımsal bir dokunmatik sorunu varmış. Benim anladığım yazılı güncellemişler veya yeniden kurmuşlar.Teşekkurler bilgi için.Neresi yapilmis yani telefonun? Mesajdan ne cikarmaliyiz![]()
Htc M8 LG G3 ten daha performans olarak düşük bir cihaz farkedeceğin tek şey hız kaybı olur...arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Lg G3 32 Gb model cihazım var. Bu aralar cihaz değiştirmek istiyorum hTC One M8 almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
Anladım kardeş ama internette falan biraz baktım da videolarda falan hTC çok hızlı.. Gerçi oda Full Hd ekran kullandığından oluyordur diye düşünüyorum.. Bilemedim yaa kararsız kaldım. Ne yapsam..Htc M8 LG G3 ten daha performans olarak düşük bir cihaz farkedeceğin tek şey hız kaybı olur...
Anladım kardeş ama internette falan biraz baktım da videolarda falan hTC çok hızlı.. Gerçi oda Full Hd ekran kullandığından oluyordur diye düşünüyorum.. Bilemedim yaa kararsız kaldım. Ne yapsam..
Htc M8 ; 2 Gb Ram - 2300 Ghz Cpu
Lg G3 ; 3 Gb Ram - 2500 Ghz Cpu + Full Hd 2k Ekran
Rakamlar da ortada ben iki telefonuda kullandım g3 çok iyi sakın öyle bir yalnış yapıp m8 alma pişman olursun...
Saçma QHD ekran yeterince yavaslatıyor sadece ve htc nin arayuzu oldukca hızlı , sonuc olarak G3 daha iyi ama M8 daha hızlıdır G3 unde 5.1.1 yada M ile hızlanacagini ve stabillesecegini dusunuyomm.Anladım üstad tamamdır bu fikri düşünücem![]()
Bakalım artık yaa bnde işlemci tamam ok daha hızlı ama arayüz olarak hTC daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Yazılım tarafında bi iyileştirme gelirse G3 daha iyi olabilir. Şuan için sanırım değiştirmicem kullanmaya devam edicem..Saçma QHD ekran yeterince yavaslatıyor sadece ve htc nin arayuzu oldukca hızlı , sonuc olarak G3 daha iyi ama M8 daha hızlıdır G3 unde 5.1.1 yada M ile hızlanacagini ve stabillesecegini dusunuyomm.
Devam et G3 suan yavas ama sabır gerek. Lolipop G2 yide batırdı gibi zaten batarya olarak azda olsa performans olarakBakalım artık yaa bnde işlemci tamam ok daha hızlı ama arayüz olarak hTC daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Yazılım tarafında bi iyileştirme gelirse G3 daha iyi olabilir. Şuan için sanırım değiştirmicem kullanmaya devam edicem..
G4 kullandım arayuz oldukca seri bastıgın gibi açılıyor ekranı daha iyi kamerası daha iyi , deri kapağı var , daha cok guncelleme alır onun haricinde aman aman fark yok.Arkadaşlar G4 için ne düşünüyorsunuz?G3 ü satıp almaya değermi?