LG G3 Kullanıcıları Kulübü

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yeni Smart Notice Widget düzenlemem

f9bb16fcf39dff937008bc7bec2ecfab.jpg

hhakann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar iyi geceler.lg g3 telefonum sarj olurken prize taktigim halde bana usb ile yavas sarj etme.daha hizli bir sarj icin standart bir sarj aleti killan diyor.zaten orjinal kutusundan cikan sarj aleti ile sarj ediyorum.sorun nedir.ne yapmaliyim sizce

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar iyi geceler.lg g3 telefonum sarj olurken prize taktigim halde bana usb ile yavas sarj etme.daha hizli bir sarj icin standart bir sarj aleti killan diyor.zaten orjinal kutusundan cikan sarj aleti ile sarj ediyorum.sorun nedir.ne yapmaliyim sizce
Benim ve ablamn G2 sarj cihazındada aynı sorun var ki G3 deki sarj cihazıda aynı kronik problem heralde.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şarj aletinin ya adaptöründe ya da kablosunda sorun var. Değiştirin bakalım sonuç ne olacak.

Psychscl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g3 u ilk aldığımda ekranın herhangi bir yerine dokundugum da fotoğraf cekiyodu şimdi cekmiyo ne yapabilirim sizce?

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G3'ün ana ekran durduruldu hatasından başka sıkıntılı bir yanı yok. Bende beyaz var, oyun oynarken bile öyle deliler gibi ısınmıyor da. Şarjı 3G açıkken çok gidiyor ama günü tamamlayabiliyorsunuz. 3G yi açmazsanız 2 gün çok rahat götürür.

Yani yeni güncellemeyle şu ana ekran durduruldu saçmalığı giderilirse alınmaması için hiçbir sebep yok. Hatta G3'ten G4'de geçmek için bile bir sebep yok gibi.

ne yaptıysam olmadı whatsapp çıktığımda oluyor sadece whatsapp silip yüklesemde sonuç hüsran

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar telefonum g3 telefonu alalı kısa bir süre olmasına rağmen 2 kere servise gitti anakart değişimi gerçekleşmiş ikisinde de. Farklı farklı sorunlardı halbuki. Servisten her geldiğinde içindeki programlarda eksik oluyor geçen sefer hesap makinesi virüs programı ses kaydedici vs vs yoktu. Yine eksikleri var ama hepsini kontrol etmedim bu eksik programları bir yerden indirebilir miyim ama kendinde önceden yüklü olanlar olacak bir de smart notice de smart tips bildirimleri düşüyor ama onun dışında hava durumu vs göstermiyor ayarla diyorum ayarlı zaten diyor ekran sürekli böyle bi bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhaba arkadaşlar telefonum g3 telefonu alalı kısa bir süre olmasına rağmen 2 kere servise gitti anakart değişimi gerçekleşmiş ikisinde de. Farklı farklı sorunlardı halbuki. Servisten her geldiğinde içindeki programlarda eksik oluyor geçen sefer hesap makinesi virüs programı ses kaydedici vs vs yoktu. Yine eksikleri var ama hepsini kontrol etmedim bu eksik programları bir yerden indirebilir miyim ama kendinde önceden yüklü olanlar olacak bir de smart notice de smart tips bildirimleri düşüyor ama onun dışında hava durumu vs göstermiyor ayarla diyorum ayarlı zaten diyor ekran sürekli böyle bi bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Ses kaydedici vs. güncelleme merkezinde. Oradan indirmeniz gerekiyor.

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hard reset de attım ama yine aynı güncelleme gelmeden olmayacak sanırım.

4.4 de yapmayı beceremedım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kolay gelsin. Bnde lg g3 32 gb var. V10e-global-com sürümü. Android 4.4.2. Ve en güncel sürüm diyor. Ne yapmalıyım?

kargidann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu dokunmatik sorunlari yuzunden garantiye yolladim,Canli destekden bilgi aldim. Verilen bilgi ""25.06.2015 11:14:02 Mustafa Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: S4-MGCP-F05-C-Yazılım yüklendi(Aynı versiyon)KapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Ilk Versiyon: Son Versiyon: Not:YAZILIM YÜKLENDİ. 25.06.2015 13:27:48 tugce Kalite kontrol tamamlandı."" cihaz statusu degisti ne demek oluyor ki?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Telefonu dokunmatik sorunlari yuzunden garantiye yolladim,Canli destekden bilgi aldim. Verilen bilgi ""25.06.2015 11:14:02 Mustafa Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: S4-MGCP-F05-C-Yazılım yüklendi(Aynı versiyon)KapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Ilk Versiyon: Son Versiyon: Not:YAZILIM YÜKLENDİ. 25.06.2015 13:27:48 tugce Kalite kontrol tamamlandı."" cihaz statusu degisti ne demek oluyor ki?

Telefonun servisteki aşaması değişmiş. Onu belirtiyor.

kargidann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkurler bilgi için.Neresi yapilmis yani telefonun? Mesajdan ne cikarmaliyiz :)

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefonun internetini pc'den wi-fi ile bağlanıp kullanıyorum fakat pc surekli dns hatası veriyor yeniden pc'nin wifi kapatıp açıyorum düzeliyor bir süre sonra yine bağlantı hatası veriyor üzerinde ünlem çıkıyor pc'deki wi-fi işaretinin bakıyorum yine dns hatası bu sefer de sorunları gider diyorum düzeliyor ancak yine tekrarlıyor bu durum evdeki ttnet modeme bağlayınca olmuyor netten düşmüyor. Acaba sorun ne olabilir sizce?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Lg G3 32 Gb model cihazım var. Bu aralar cihaz değiştirmek istiyorum hTC One M8 almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Lg G3 32 gb modeline sahibim Duru:Ne yazık ki, Ana Ekran hatası alıyorum hemde çok sık bir şekilde ne yapmam gerekiyor ? Şimdiden teşekkürler.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bazı G3'lere Carrier Uygulamaları diye bir şey gelmiş. Yükleyenler ,kullananlar bizi bilgilendirirse sevinirim. (Hangi ülkeye kayıtlı,neler yapılabiliyor vs.)

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Lg G3 32 Gb model cihazım var. Bu aralar cihaz değiştirmek istiyorum hTC One M8 almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
Htc M8 LG G3 ten daha performans olarak düşük bir cihaz farkedeceğin tek şey hız kaybı olur...

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc M8 LG G3 ten daha performans olarak düşük bir cihaz farkedeceğin tek şey hız kaybı olur...
Anladım kardeş ama internette falan biraz baktım da videolarda falan hTC çok hızlı.. Gerçi oda Full Hd ekran kullandığından oluyordur diye düşünüyorum.. Bilemedim yaa kararsız kaldım. Ne yapsam..

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Anladım kardeş ama internette falan biraz baktım da videolarda falan hTC çok hızlı.. Gerçi oda Full Hd ekran kullandığından oluyordur diye düşünüyorum.. Bilemedim yaa kararsız kaldım. Ne yapsam..

Htc M8 ; 2 Gb Ram - 2300 Ghz Cpu
Lg G3 ; 3 Gb Ram - 2500 Ghz Cpu + Full Hd 2k Ekran

Rakamlar da ortada ben iki telefonuda kullandım g3 çok iyi sakın öyle bir yalnış yapıp m8 alma pişman olursun...

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc M8 ; 2 Gb Ram - 2300 Ghz Cpu
Lg G3 ; 3 Gb Ram - 2500 Ghz Cpu + Full Hd 2k Ekran

Rakamlar da ortada ben iki telefonuda kullandım g3 çok iyi sakın öyle bir yalnış yapıp m8 alma pişman olursun...

Anladım üstad tamamdır bu fikri düşünücem :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Anladım üstad tamamdır bu fikri düşünücem :)
Saçma QHD ekran yeterince yavaslatıyor sadece ve htc nin arayuzu oldukca hızlı , sonuc olarak G3 daha iyi ama M8 daha hızlıdır G3 unde 5.1.1 yada M ile hızlanacagini ve stabillesecegini dusunuyomm.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saçma QHD ekran yeterince yavaslatıyor sadece ve htc nin arayuzu oldukca hızlı , sonuc olarak G3 daha iyi ama M8 daha hızlıdır G3 unde 5.1.1 yada M ile hızlanacagini ve stabillesecegini dusunuyomm.
Bakalım artık yaa bnde işlemci tamam ok daha hızlı ama arayüz olarak hTC daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Yazılım tarafında bi iyileştirme gelirse G3 daha iyi olabilir. Şuan için sanırım değiştirmicem kullanmaya devam edicem..

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bakalım artık yaa bnde işlemci tamam ok daha hızlı ama arayüz olarak hTC daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Yazılım tarafında bi iyileştirme gelirse G3 daha iyi olabilir. Şuan için sanırım değiştirmicem kullanmaya devam edicem..
Devam et G3 suan yavas ama sabır gerek. Lolipop G2 yide batırdı gibi zaten batarya olarak azda olsa performans olarak :( bide g3 de 5.0 var ve ilk alanlardan bug kaynıyor.

tapuli75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar G4 için ne düşünüyorsunuz?G3 ü satıp almaya değermi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar G4 için ne düşünüyorsunuz?G3 ü satıp almaya değermi?
G4 kullandım arayuz oldukca seri bastıgın gibi açılıyor ekranı daha iyi kamerası daha iyi , deri kapağı var , daha cok guncelleme alır onun haricinde aman aman fark yok.