LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
teşekkürler şimdilik beklemedeyim o zaman . Memnun olan birileri yokmu peki .
Peki telefonu aldıysan ilk şu ayarı yap diyeniniz yok mu peki?
Valla ben memnunum 5.0'dan.
Benim cihazda kasma yok. Şarjda ekran süresi 5 saate yaklaşıyor.
Biraz ısınıyor ama 4.4.2'de de ısınıyordu.
Ben yine de 5.1'i beklemenizi öneririm.Yalnız ne kadar beklersin bilmiyorum.

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam o zaman bekleyeyim. Ama 5.0 ile ilgili uygulamalar da hızlanma etme gibi birşey olmadı değil mi . ya da 5.0 ile ekstra bir özellik gelmedi değil mi ? bir de 502k serisi bu serilerde çatlama kapanma gibi bir problem olmuyor değilmi?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
tamam o zaman bekleyeyim. Ama 5.0 ile ilgili uygulamalar da hızlanma etme gibi birşey olmadı değil mi . ya da 5.0 ile ekstra bir özellik gelmedi değil mi ? bir de 502k serisi bu serilerde çatlama kapanma gibi bir problem olmuyor değilmi?
Tabi canım 5.0 yeni özellikler geldi. Her yeni android sürümünde olduğu gibi onun da güzel yanları var. Çokta olmazsa olmaz özellikler değil. Kitkata da lolipopa yüklenen şeylerin hemen hepsi yükleniyor o açıdan bakmak lazım.

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam ben beklemedeyim o zaman :) Peki bende 4.4.2 sürümü yüklü galiba 4.4.4 sürümüde varmış . 5.0 değilde bu 4.4.4 sürümünü nasıl yükleyebilirim peki ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
tamam ben beklemedeyim o zaman :) Peki bende 4.4.2 sürümü yüklü galiba 4.4.4 sürümüde varmış . 5.0 değilde bu 4.4.4 sürümünü nasıl yükleyebilirim peki ?

4.4.4 Samsunglarda vardı sanırım.
G3 4.4.2'den geçti 5.0'a. Yani 4.4.4 yok G3'te.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
G4 teması çıkmış arkadaşlar. Indirip tema ayarlarında seçebilirsiniz.

http://www82.zippyshare.com/v/JHd4PSpB/file.html

efc1a39886227f100fd28cccc4ed49ac.jpg

36d6711c88ce90fd0781b2212b8e5f5a.jpg

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildiginiz onerebileceginiz simge/icon sitesi ya da uygulamasi var mi? Bircok tema cogu uygulamanin simgelerini degistirmiyor kotu duruyor.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Kotu olmus bence g3un stock temasi g2 ve -eger boyleyse- g4ten daha guzel. Bir de tam stock gibi olmamis bu tema youtube instagram shazam vs gibi uygulamalarin simgelerini degistirmeseymis daha stock gorunumlu olurmus.
Bakalım çıksın göreceğiz . Yalnız tasarım yapan biri olarak söyleyebilirimki kötü olmuş. Bazı ikonlar güzel ama büyük çoğunluğu kötü ve amatörce.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
İkonları sevmedim ben lollipop tema kullanıyorum öneririm.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Iconlar degistirebiliyoruz zaten arayuzde mesela ayarlar da filan renkler onemli g3 cok sadeydi samsungun arayuzu gibi acık mavi filan olsaydı hatta android 5 te status bar guzel degil bence.

Şu anda telefonun kendi launcherında sadece ana ekranda ikon değişikliği yapabiliyoruz. G4 ün arayüzünde ana ekranda olmayan diğer uygulamaların da ikonlarını değiştirebilecek miyiz?

Baris1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler sorum olacaktı telefonumu 1 hafta önce aldım ilk 3-4 gün şarj durumu güzeldi ama 5.0 güncelleme yaptıktan sonra gözle görülür fazla yeme durumu oldu parlaklık 0 wifi açıkken vatsap instagram uygulamaları açıkken ekran sürekli aktif 3 dakika 1 yiyor bu normal midir ?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iyi günler sorum olacaktı telefonumu 1 hafta önce aldım ilk 3-4 gün şarj durumu güzeldi ama 5.0 güncelleme yaptıktan sonra gözle görülür fazla yeme durumu oldu parlaklık 0 wifi açıkken vatsap instagram uygulamaları açıkken ekran sürekli aktif 3 dakika 1 yiyor bu normal midir ?
Normala göre anormal bir durum. Ama lolipopa göre çok normal bir durum. 5.0'a geçince aşırı şarj tükettiğini burda kaç kere söyledik. Telefonunuz kitkat ise macera aramayın dedik ama sen heralde güncelledikten sonra foruma geldin bilemiyorum şimdi ama geçmiş olsun 5.1 güncellemesini bekleyeceksin o zaman çok iyi olacak ama ne zaman çıkar bilmiyorum. Sen en iyisi kitkata geri dön. Forumda eski sayfalarda anlatıldı bakarsan halledersin.

Baris1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün buldum maalesef burayıda sizlere sormak istedim ama yanlış yapmışım anladım. Gerilerde nasıl bulabilirim tek tek incelemem mi gerekiyor ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Normala göre anormal bir durum. Ama lolipopa göre çok normal bir durum. 5.0'a geçince aşırı şarj tükettiğini burda kaç kere söyledik. Telefonunuz kitkat ise macera aramayın dedik ama sen heralde güncelledikten sonra foruma geldin bilemiyorum şimdi ama geçmiş olsun 5.1 güncellemesini bekleyeceksin o zaman çok iyi olacak ama ne zaman çıkar bilmiyorum. Sen en iyisi kitkata geri dön. Forumda eski sayfalarda anlatıldı bakarsan halledersin.
bugün buldum maalesef burayıda sizlere sormak istedim ama yanlış yapmışım anladım. Gerilerde nasıl bulabilirim tek tek incelemem mi gerekiyor ?

Okuduklarıma şarj soruları sıkmış ama pil durumuna girince ekran %57 şarj tüketiyor bu anormal değil mi çoğu screenlerde farkettim ekran hep %25 civarlarında harcıyor nasıl azaltabilirim ?

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root yapan varmı? :/
var ben

Okuduklarıma şarj soruları sıkmış ama pil durumuna girince ekran %57 şarj tüketiyor bu anormal değil mi çoğu screenlerde farkettim ekran hep %25 civarlarında harcıyor nasıl azaltabilirim ?
lollipop kitkata göre daha hızlı ama daha fazla pili tüketiyor olsada normal şartlarda 1 gunu rahat çıkarıyor,güncellemeden sonra hard reset attınızmı

Baris1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

lollipop kitkata göre daha hızlı ama daha fazla pili tüketiyor olsada normal şartlarda 1 gunu rahat çıkarıyor,güncellemeden sonra hard reset attınızmı[/QUOTE] hayır atmadım nasıl atılacağınıda bilmiyorum telefonu hala çözemedim alalı 1 hafta oldu ama bilgim yok fazla nasıl yapabilirim ne yararı olur ?

var ben

lollipop kitkata göre daha hızlı ama daha fazla pili tüketiyor olsada normal şartlarda 1 gunu rahat çıkarıyor,güncellemeden sonra hard reset attınızmı
hayır atmadım nasıl atılacağınıda bilmiyorum telefonu hala çözemedim alalı 1 hafta oldu ama bilgim yok fazla nasıl yapabilirim ne yararı olur ?

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu anlattıgım yöntem ile rahatlıkla ister lollipop ister kitkat istediğiniz kdz yükleyebilirsiniz
Bu verecegim linkten yüklemek istediğiniz kdz'yi bilgisayarınıza yükleyin

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

Daha sonra gerekli lg için driverleri bilgisayarınıza indirin

http://www73.zippyshare.com/v/71926531/file.html

GEREKLİ OLAN FLASHTOOL YAZILIM ARACINI BURDAN İNDİRİN..

http://www60.zippyshare.com/v/91063952/file.html

FLASH TOOL YAZILIMINI ÇALIŞMASI İÇİN BİLGİSAYARIMIZA YÜKLENMESİ GEREKEN VİSUAL EXE DOSYALARI HEPSİNİ TEKER TEKER YÜKLEYİN BİLGİSAYARINIZA...

http://www41.zippyshare.com/v/73764389/file.html

İşlem Yönergeleri :

1. Yukardaki dosyaları indirdikten sonra LG Flash Tool'u rardan çıkararak exe'sini çalıştırın.

2. USB kablosunu bilgisayara bağlayın ancak diğer ucunu henüz telefona takmayın.

3. Telefonu kapatın.

4. Ses yükseltme tuşuna basılı tutarak USB kablosunun diğer ucunu telefona takın ve download modu gelene kadar elinizi ses yükseltme tuşundan çekmeyin.

5. Download moduna geçtiğinizde LG Flash Tool üzerindeki "Select KDZ file" alanının sağında bulunan seçim ikonuna tıklayın.
ayrac.jpg

a1l1so.jpg

6. İndirmiş olduğunuz KDZ dosyasını seçip Aç butonuna tıklayın.

2en9i7s.jpg

7. Buradan "Normal Flash" seçeneğine tıklayarak devam edin,normal buton eski kdzdeki yedeklerinizi tutar ama benim önerim cse flash seçmenizdir cse flash tertemiz bir kurulum sağlar

vq1bop.jpg

8. Gelen pencereden direk "START" butonuna tıklayın.

317bdxg.jpg

9. Burada hiç birşeyi değiştirmeden ekranda gördüğünüz şekilde olacak şekilde "OK" butonuna tıklayın.

2ymg0tv.jpg

10. Herhangi bir hata gelirse "OK" diyerek devam edin ve telefonunuzun ekranından yükleme durumuınu takip edin. Yükleme tamamlanınca telefon otomatikmen kapanıp açılacaktır. Yükleme tamamlanana kadar USB kablosunu çekmeyin.

Yükleme tamamlanıp telefon kapanıp açıldıktan sonra ilk açılış biraz uzun sürebilir sabırla bekleyiniz.

işlem bittikten sonrada hard reset atın ve güle güle kullanın
başka seferede rootu anlatırım

hayır atmadım nasıl atılacağınıda bilmiyorum telefonu hala çözemedim alalı 1 hafta oldu ama bilgim yok fazla nasıl yapabilirim ne yararı olur ?

hayır atmadım nasıl atılacağınıda bilmiyorum telefonu hala çözemedim alalı 1 hafta oldu ama bilgim yok fazla nasıl yapabilirim ne yararı olur ?[/QUOTE]
yararı şu olurki eski sistemden yeni sisteme geçerken artıkları silersin ve teldeki hatalar gider mesela ısınma sorunu yada batarya sorunu vs
hard reseti yazıyorum
1- Telefonu kapatın.
2-Ses kısma ve power düğmesine basılı tutarak telefonu açın
3-LG logosunu görününce ses kısmaya basılı tutmaya devam ederek power düğmesinden çekip tekrar power düğmesine basın. Burada kritik olan Powerden elinizi çekip tekrar basmaktır.
4-Ses kısma ve açma düğmeleri ile ilerleyerek power ile seçim yapabileceğiniz ekranda karşınıza çıkan talimatlarda yes seçeneğini seçerek onaylayın. Telefon formatlanacaktır

Baris1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka seferede rootu anlatırım

yararı şu olurki eski sistemden yeni sisteme geçerken artıkları silersin ve teldeki hatalar gider mesela ısınma sorunu yada batarya sorunu vs
hard reseti yazıyorum
1- Telefonu kapatın.
3-LG logosunu görününce ses kısmaya basılı tutmaya devam ederek power düğmesinden çekip tekrar power düğmesine basın. Burada kritik olan Powerden elinizi çekip tekrar basmaktır.
4-Ses kısma ve açma düğmeleri ile ilerleyerek power ile seçim yapabileceğiniz ekranda karşınıza çıkan talimatlarda yes seçeneğini seçerek onaylayın. Telefon formatlanacaktır[/QUOTE]
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için kusura bakmayın çok soruyorum maruz görün ama pil kullanımına girince ekran %54 şarj tüketimi var bu normal midir ? screenleri takip ediyorum başka kullanıcıların hepsi %25 civarında ama bunuda öğrenmek istedim

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hard reseti yazıyorum
1- Telefonu kapatın.
4-Ses kısma ve açma düğmeleri ile ilerleyerek power ile seçim yapabileceğiniz ekranda karşınıza çıkan talimatlarda yes seçeneğini seçerek onaylayın. Telefon formatlanacaktır
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için kusura bakmayın çok soruyorum maruz görün ama pil kullanımına girince ekran %54 şarj tüketimi var bu normal midir ? screenleri takip ediyorum başka kullanıcıların hepsi %25 civarında ama bunuda öğrenmek istedim[/QUOTE]

bencede yüksek %54 sen bi hard reset at yukarda yazdıgım gibi,düzelecektir

Baris1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için kusura bakmayın çok soruyorum maruz görün ama pil kullanımına girince ekran %54 şarj tüketimi var bu normal midir ? screenleri takip ediyorum başka kullanıcıların hepsi %25 civarında ama bunuda öğrenmek istedim

bencede yüksek %54 sen bi hard reset at yukarda yazdıgım gibi,düzelecektir[/QUOTE]
34lere düştü ama android arttı biraz bunada şükür sanırım teşekkür ederim

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede yüksek %54 sen bi hard reset at yukarda yazdıgım gibi,düzelecektir
34lere düştü ama android arttı biraz bunada şükür sanırım teşekkür ederim[/QUOTE]
android is arttı ise onunda çözümü telin kapanana dek kullan tel kapansın,kapalı sarja tak dolunca al şarjdan ve aç telini normale dönecektir

Baris1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
34lere düştü ama android arttı biraz bunada şükür sanırım teşekkür ederim
android is arttı ise onunda çözümü telin kapanana dek kullan tel kapansın,kapalı sarja tak dolunca al şarjdan ve aç telini normale dönecektir[/QUOTE] usta %60lara fırladı ekran gücü dahada beter oldu bu sefer napmak lazım buna

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android is arttı ise onunda çözümü telin kapanana dek kullan tel kapansın,kapalı sarja tak dolunca al şarjdan ve aç telini normale dönecektir
usta %60lara fırladı ekran gücü dahada beter oldu bu sefer napmak lazım buna[/QUOTE]

hard reset atıp ekranın %60lara gelmesi ilginç,telini uçak moduna al 10 dk bekle telini kapat bataryayı cıkar,batarya cıkıkken güç tuşuna basarak teldeki gücü iyce kes yani bir 5 dk pil çıkıkken güç düğmesine bas sonra pilini tak toplam olarak bir 10 dk sonra telini aç ve uçak modundayken hiç tele dokunma bir 10 dk geçsin ve uçak modundan geri al kullan buda bataryaya iyi geliyor