LG G3 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben LG g3 almayı düşünüyorum ama diyolarki çok ısınıyor peki bu ısınma video izlerkende oluyormu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar almayı düşünüyorum ben g3 video izlerken ısınma oluyormu acaba film gibi uzun videolarda

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G3 kullanan arkadaşlar merhabalar cihazınızı lolipop güncellemesi yaptıkdan sonra şarj seviyesinde günlük kullanımda artış gözlemlediniz mi yoksa tam tersimi oldu daha çokmu bitmeye başladı ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
G3 kullanan arkadaşlar merhabalar cihazınızı lolipop güncellemesi yaptıkdan sonra şarj seviyesinde günlük kullanımda artış gözlemlediniz mi yoksa tam tersimi oldu daha çokmu bitmeye başladı ?
Bazıları artış var dedi, bazıları tam tersi. Ben aldığım gün güncellediğim için aradaki farkı bilmiyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar ben misafir modunda olacak uygulamaları belirleyemiyorum.Unutmuşum. Yani bulamadım. :D

Mr3nder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ben LG g3 almayı düşünüyorum ama diyolarki çok ısınıyor peki bu ısınma video izlerkende oluyormu ?

Normal bir telefonda nasılsa öyle.Ama oyun oynarken eliniz yanabilir :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

5.5" bana çok büyük geldiği için satmayı düşünüyorum.LG G3 16GB Beyaz Çiziksiz LG TR Garantili 1100 tl. ilgilenenlere duyurulur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar Lg G3 kullanmaktayım dikkatimi çeken birşey oldu QuickMemo+ uygulamasını bildirim panelinden düzenle den hızlı ayarlardan tiki kaldırdığım zaman telefonu kapa aç yaptığım da bu uygulama bildirim panelinde en başta olmakta bu ve 2 uygulama sizlerde de böylemi diye sormak istedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g3de internette flash player destekli uygulamaları nasıl çalıştırcaz acaba bitürlü yapamadım?

TECHYUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben misafir modunda olacak uygulamaları belirleyemiyorum.Unutmuşum. Yani bulamadım. :D
Kardeş bende android l ile güç tasarrufu modu özellikleri azaldı ana ekran 'daki tuşları opak yapma gitmus yüz tanıma kilidi gitmis ve ayrıca güç tasarruf modunu ben açınca bildirim çubuğu falan turuncu oluyor başka bir şeyi yok bana ettim stabil android 4.4 surumunu ve root unu bulabilir misin

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kardeş bende android l ile güç tasarrufu modu özellikleri azaldı ana ekran 'daki tuşları opak yapma gitmus yüz tanıma kilidi gitmis ve ayrıca güç tasarruf modunu ben açınca bildirim çubuğu falan turuncu oluyor başka bir şeyi yok bana ettim stabil android 4.4 surumunu ve root unu bulabilir misin

Yüz tanıma kilidini gördüm ben bir yerlerde.Kesin vardır. Biraz daha araştır istersen.
Ayrıca ana ekranda opak yapma duruyor.

TECHYUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüz tanıma kilidini gördüm ben bir yerlerde.Kesin vardır. Biraz daha araştır istersen.
Ayrıca ana ekranda opak yapma duruyor.
kardeş sen android l ye geçmeden önce 10l mi 10b mi ne kullanıyordun allah için yardım et 10l kurdum hesap makinesi quick remote falan gitti 10j kurdum gelmediler android l ye geçmek istemiyorum sürüm tavsiye et ne olur acil

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
kardeş sen android l ye geçmeden önce 10l mi 10b mi ne kullanıyordun allah için yardım et 10l kurdum hesap makinesi quick remote falan gitti 10j kurdum gelmediler android l ye geçmek istemiyorum sürüm tavsiye et ne olur acil

10l veya 10b diye bir şey hatırlamıyorum maalesef.
Bir de root vb. işlemlerden anlamıyorum. O konuda yardımcı olamıyorum maalesef

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

TECHYUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son v10n en stabil olanmis deniyecem olur inşaallah

- - - Mesaj Güncellendi - - -

En son v10n en stabil olanmis deniyecem olur inşaallah

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
slm arkadaşlar Lg G3 kullanmaktayım dikkatimi çeken birşey oldu QuickMemo+ uygulamasını bildirim panelinden düzenle den hızlı ayarlardan tiki kaldırdığım zaman telefonu kapa aç yaptığım da bu uygulama bildirim panelinde en başta olmakta bu ve 2 uygulama sizlerde de böylemi diye sormak istedim
Aynen bende de var en başa geliyor her başlatmam da yapacak birşey yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar hesap makinesi vb. Uygulamalar güncelleme merkezi . uygulama güncellemesi kısmında yoklar ota üzerinden 5.i yüklemiştim sonra ise lg pc suite ile nasıl olduysa 4.4.2 ye geri yükledi 2 aşamalı olarak sonrasında bazı uygulamaların olmadığını farkettim bu olmayan uygulamaları nasıl yuklerim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
G3 16 GB kullananlar var mı? Kullanan biri varsa ram sıkıntısı oluyor mu? Lütfen ciddi şekilde yazın. Ürünü aldınız diye övmeyin, eksiği ve ya sıkıntısı varsa söyleyin 2gb ramli modelin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar G3 güncelleme merkezine girdiğimde uygulama güncellemesi boş uygulamalarda hesap makinesi ve bazı uygulamaların dosyaları mevcuttu şimdi ise yoklar 4,4,2 surumu mevcut cihazda önerileriniz ...

_GEIZAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
telefonuna "Sphinx G3 D855 3.1" custom romunu yükleyen oldu mu? nasıl çalışıyor-stabil mi-bir sorun çıkartıyor mu?

veya tavsiye edebileceğiniz custom rom var mı?

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende yakın tarihte g3 alacağım. 16 gb yetemeyeceğinden kuşkuluyum. Telefonun sistemi hafızadan kaç gb kullanıyor ? Bilgisi olan var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Android 4.4.2 var cihazda ota uzerinden 5.i yükledim of suite ile 4.4.2 yi geri yükledi şu an kit-kat mevcut 32gb versiyonlu yalnız güncelleme merkezi uygulama güncellemesi ne girdigim zaman hesap makinesi vb. Uygulamaların yükleme dosyaları yoklar bu uygulamaların eskisi gibi uygulama güncellenmesinde olması için yapılması nelerdir ?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bende yakın tarihte g3 alacağım. 16 gb yetemeyeceğinden kuşkuluyum. Telefonun sistemi hafızadan kaç gb kullanıyor ? Bilgisi olan var mı ?
Bro 16gb alma 32 al 16gb'ın adı 16gb 32gb al bu aralar fiyatıda ucuzlamış.32gb'ta 3gb ram var.16gb+micro sd yapabilirsin ama dahili hafıza başka bir şey 16gb'ı aklından sil derim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hayırlı olsun. :) Alırken kutu üzerindeki seri numarasına bakmanı öneririm. 501k veya 502 al.

Son seri 412k değilmi ? Ayrıca bir sorum olacak bu smart notice de eve gelince otomatik wifi ye bağlanma özelliği filan varmış nasl aktifleştirebiliriz bunu ?