S
SDN Okuru
SDN Okuru
Arkadaşlar ben LG g3 almayı düşünüyorum ama diyolarki çok ısınıyor peki bu ısınma video izlerkende oluyormu ?
Gözle görülür bir artış oldu benim telefonumda.G3 kullanan arkadaşlar merhabalar cihazınızı lolipop güncellemesi yaptıkdan sonra şarj seviyesinde günlük kullanımda artış gözlemlediniz mi yoksa tam tersimi oldu daha çokmu bitmeye başladı ?
Bazıları artış var dedi, bazıları tam tersi. Ben aldığım gün güncellediğim için aradaki farkı bilmiyorum.G3 kullanan arkadaşlar merhabalar cihazınızı lolipop güncellemesi yaptıkdan sonra şarj seviyesinde günlük kullanımda artış gözlemlediniz mi yoksa tam tersimi oldu daha çokmu bitmeye başladı ?
Arkadaşlar ben LG g3 almayı düşünüyorum ama diyolarki çok ısınıyor peki bu ısınma video izlerkende oluyormu ?
Kardeş bende android l ile güç tasarrufu modu özellikleri azaldı ana ekran 'daki tuşları opak yapma gitmus yüz tanıma kilidi gitmis ve ayrıca güç tasarruf modunu ben açınca bildirim çubuğu falan turuncu oluyor başka bir şeyi yok bana ettim stabil android 4.4 surumunu ve root unu bulabilir misinArkadaşlar ben misafir modunda olacak uygulamaları belirleyemiyorum.Unutmuşum. Yani bulamadım.![]()
Puffin Browser destekliyor. İnternetten bulup indirebilirsin.arkadaşlar g3de internette flash player destekli uygulamaları nasıl çalıştırcaz acaba bitürlü yapamadım?
Kardeş bende android l ile güç tasarrufu modu özellikleri azaldı ana ekran 'daki tuşları opak yapma gitmus yüz tanıma kilidi gitmis ve ayrıca güç tasarruf modunu ben açınca bildirim çubuğu falan turuncu oluyor başka bir şeyi yok bana ettim stabil android 4.4 surumunu ve root unu bulabilir misin
kardeş sen android l ye geçmeden önce 10l mi 10b mi ne kullanıyordun allah için yardım et 10l kurdum hesap makinesi quick remote falan gitti 10j kurdum gelmediler android l ye geçmek istemiyorum sürüm tavsiye et ne olur acilYüz tanıma kilidini gördüm ben bir yerlerde.Kesin vardır. Biraz daha araştır istersen.
Ayrıca ana ekranda opak yapma duruyor.
kardeş sen android l ye geçmeden önce 10l mi 10b mi ne kullanıyordun allah için yardım et 10l kurdum hesap makinesi quick remote falan gitti 10j kurdum gelmediler android l ye geçmek istemiyorum sürüm tavsiye et ne olur acil
10l veya 10b diye bir şey hatırlamıyorum maalesef.kardeş sen android l ye geçmeden önce 10l mi 10b mi ne kullanıyordun allah için yardım et 10l kurdum hesap makinesi quick remote falan gitti 10j kurdum gelmediler android l ye geçmek istemiyorum sürüm tavsiye et ne olur acil
En son v10n en stabil olanmis deniyecem olur inşaallah10l veya 10b diye bir şey hatırlamıyorum maalesef.
Bir de root vb. işlemlerden anlamıyorum. O konuda yardımcı olamıyorum maalesef
En son v10n en stabil olanmis deniyecem olur inşaallah10l veya 10b diye bir şey hatırlamıyorum maalesef.
Bir de root vb. işlemlerden anlamıyorum. O konuda yardımcı olamıyorum maalesef
Aynen bende de var en başa geliyor her başlatmam da yapacak birşey yok.slm arkadaşlar Lg G3 kullanmaktayım dikkatimi çeken birşey oldu QuickMemo+ uygulamasını bildirim panelinden düzenle den hızlı ayarlardan tiki kaldırdığım zaman telefonu kapa aç yaptığım da bu uygulama bildirim panelinde en başta olmakta bu ve 2 uygulama sizlerde de böylemi diye sormak istedim
4 e yakın kullanıyor.Bende yakın tarihte g3 alacağım. 16 gb yetemeyeceğinden kuşkuluyum. Telefonun sistemi hafızadan kaç gb kullanıyor ? Bilgisi olan var mı ?
Bende yakın tarihte g3 alacağım. 16 gb yetemeyeceğinden kuşkuluyum. Telefonun sistemi hafızadan kaç gb kullanıyor ? Bilgisi olan var mı ?
Bro 16gb alma 32 al 16gb'ın adı 16gb 32gb al bu aralar fiyatıda ucuzlamış.32gb'ta 3gb ram var.16gb+micro sd yapabilirsin ama dahili hafıza başka bir şey 16gb'ı aklından sil derim.Bende yakın tarihte g3 alacağım. 16 gb yetemeyeceğinden kuşkuluyum. Telefonun sistemi hafızadan kaç gb kullanıyor ? Bilgisi olan var mı ?
Hocam bütçe biraz sorunBro 16gb alma 32 al 16gb'ın adı 16gb 32gb al bu aralar fiyatıda ucuzlamış.32gb'ta 3gb ram var.16gb+micro sd yapabilirsin ama dahili hafıza başka bir şey 16gb'ı aklından sil derim.
Hayırlı olsun.Haftaya pazar G3 alıyorum[emoji106]:clap::w00t::dirol:
Hayırlı olsun.Alırken kutu üzerindeki seri numarasına bakmanı öneririm. 501k veya 502 al.