LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bende niye aynı hata çıkııp duruyor ya üstelik 2 telefonda da. bu sefer pc suitten güncelledim hardresette attım. ama hala durdu ne yazık ki: ana ekran hatası var deli olcam artık.
Ben aldım önce Android 5 20f sürümü yükledim pc suite ile bir hafta kadar sonra da 20h yükledim ota ile. İkisinde de hard reset atmadım.

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

LG Pc Suite telefonunuzu görüyor ama güncelleyemiyorsunuz? yoksa Pc suite hiçmi görmüyor? eğer hiç görmüyorsa bilgisayarınızda ki usb girişlerinde sorun olabilir.

Üstat benim LG PC Suite programı bir türlü telefonu görmüyor.Telefon usb ile şarj oluyor hatt ama hala görmüyor? Sıkıntı ne olabilir? Güncellemeden sonra böyle oldu. 4 sürümünde rahat bir şekilde bağlanıyordum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Üstat benim LG PC Suite programı bir türlü telefonu görmüyor.Telefon usb ile şarj oluyor hatt ama hala görmüyor? Sıkıntı ne olabilir? Güncellemeden sonra böyle oldu. 4 sürümünde rahat bir şekilde bağlanıyordum.

Eski sürüme dönüceksiniz, yazılımsal gözüküyor.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Telefon 5 e gectikten sora sarz dayanikligi dahada azaldi. Ama bugun ne hikmetsesarz %53 ve ekran kullanimi 2.30 saat kusur :/ valla gun gecmiyor bu telefonun mucizelerine sahit olmayayim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
3 saat altında görmedim ben ekran süresini hiç. Ekran parlaklığı otomatik oluyor genelde ama bazen %50 ve üzeri yapıyorum galeriye ve ya fotoğraflara bakarken.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba son guncellemelerden sonra kilit ekranini iptal edemiyorum menuden yok ibaresini kaldirmislar baska bir yolu varmi kaldirmanim veya bildirim geldigin whatsapp hangouts instagram gibi uygulamalardan ekran iphoneler gibi otomatik uyanmiyormu tesekkurler

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
3 saat altında görmedim ben ekran süresini hiç. Ekran parlaklığı otomatik oluyor genelde ama bazen %50 ve üzeri yapıyorum galeriye ve ya fotoğraflara bakarken.
Benim ekran süresi hep 5 saate yaklaştı.
Bence otomatik yapma. O daha fazla şarj yiyiyor. Kendin ayarlamanı tavsiye ederim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Benim ekran süresi hep 5 saate yaklaştı.
Bence otomatik yapma. O daha fazla şarj yiyiyor. Kendin ayarlamanı tavsiye ederim.
5 saat olduğuda oldu ama yoğun kullandığım için genelde o kadar fazla olmuyor. :) (Bu kullanmanın içinde genelde oyunlar yok tabi, oyun pek sevmiyorum telefonda. )

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar merhaba. Sorumu cevaplarsanız sevinirim. Şuan Android 5.0 kullanıyorum. Son güncellemelerin ikisini de yaptım. Root işlemi yapmak istiyorum quick circle'a ekstra temalar yüklemek için filan ya da ne bilim smart notice kısmını transparan yapmak için. Her sürüm için root işlemi farklıymış sanırım. Beni yönlendirebilir misiniz ?

zeynepp_tugcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ayarlara girdiğimde ekranın beyaz geldiği sorununu daha öncede belirtmiştim ve ben bu sorunu nasıl halledebilirim bilginiz var mi? Hard reset attım hala aynı :/

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar merhaba. Sorumu cevaplarsanız sevinirim. Şuan Android 5.0 kullanıyorum. Son güncellemelerin ikisini de yaptım. Root işlemi yapmak istiyorum quick circle'a ekstra temalar yüklemek için filan ya da ne bilim smart notice kısmını transparan yapmak için. Her sürüm için root işlemi farklıymış sanırım. Beni yönlendirebilir misiniz ?
5.0 için root çıkmadı galiba. Tam bir bilgim yok ama

TECHYUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.0 için root çıkmadı galiba. Tam bir bilgim yok ama
Kardeş ben telefonu aldım memnunum ama telefona ota ile yada pc suit ile güncelleme atamadım ve bende flash tool ile 5.0 attım V20h-GLOBAL-Sl yazıyor ama çift tıklama ile açma ayarlara girme son kullanılanlar da kasmalar var acaba bana en son sürümün kdz dosyasını bulabilir misin lütfen yardımcı ol

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kardeş ben telefonu aldım memnunum ama telefona ota ile yada pc suit ile güncelleme atamadım ve bende flash tool ile 5.0 attım V20h-GLOBAL-Sl yazıyor ama çift tıklama ile açma ayarlara girme son kullanılanlar da kasmalar var acaba bana en son sürümün kdz dosyasını bulabilir misin lütfen yardımcı ol
Hard reset %95 duzeltecektir emin olun.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Samsung da hard reset biliyordum amq lg de nasıl oluyor acaba birde yapmadan önce sd card i çıkarayım mı
Youtube'da anlatım var. Lg G3 hard reset yazarsan çıkar. Yalnız telefonda her şey siliniyor . Telefonda kayıtlı telefon numarası varsa silinir dikkat et. Hafıza kartı silinir mi bilmiyorum. Ne olur olmaz çıkar istersen.

audeyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar. Çok önemli ve acil bir sorum olacak.

Telefonum lg g3 32 gb modeli. Golddan aldım ve bu linkten http://lg-firmware-rom.com/ imei ile arama yapıp 20h sürümünü kdz ile yükledim. Ama lolipop g3 ile lanet ettim. Şiimdi KitKata dönmek istiyorum yana yan. kdz aradım ama hiçbirisinden emin olamadım. Şimdi asıl konuya ve isteğime gelelim.

En stabil 4.4.2 32GB .kdz arıyorum. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla Yusuf BÜTÜN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar G3 kullanyorum rehberde numarayı sildim ama whatsappta hala kayıtlı nasıl silebilirim lütfen çok acil yardım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
arkadaşlar G3 kullanyorum rehberde numarayı sildim ama whatsappta hala kayıtlı nasıl silebilirim lütfen çok acil yardım.

Whatsappda silmek istediğiniz numara ile sohbet penceresini açın ve seçeneklerden engelleyip, sonrada konuşmayı silebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba son guncellemelerden sonra kilit ekranini iptal edemiyorum menuden yok ibaresini kaldirmislar baska bir yolu varmi kaldirmanim veya bildirim geldigin whatsapp hangouts instagram gibi uygulamalardan ekran iphoneler gibi otomatik uyanmiyormu tesekkurler
Arkadaslar cevap verip yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

TECHYUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtube'da anlatım var. Lg G3 hard reset yazarsan çıkar. Yalnız telefonda her şey siliniyor . Telefonda kayıtlı telefon numarası varsa silinir dikkat et. Hafıza kartı silinir mi bilmiyorum. Ne olur olmaz çıkar istersen.
Kardeş 0 parlaklık ta 23 dk %1 bile sarj gitmiyor ama parlaklık full ken 30 dk da %10 gidiyor normal mi

_GEIZAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bu yorum bilgilendirme amaçlıdır..

geçen hafta ayın 12sinde 80mb'lık güncellemeden sonra şarjım çok çabuk bitiyor diye yazmıştım.. mesajdan sonra telefonu formatladım ama 6 gündür birşey değişmedi şarj hala çabucak bitiyor. sadece dün 12 saatte %50ye indi ama bugün yine 5 saatte sıfırlandı şarj hem de google translate ve whatsapp kullandığım halde(bunlar da en uzun ne kadar kullanılabilir ki?)..

en son gelen güncellemeden sonra başıma gelmeye başladı bu sorun. yüklemeyen varsa böyle bir sorunun yaşandığını da bilip öyle yüklesin..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar ben g3 32 gb bir haftadır kullaniorum suana kadar bi sorun yok harika bi telefon ancak beni düsünüren tek bi sıkıntı var telefonumda bulanan clean master programı islemcimin fazla sıcak olduguna dair uyarı veriyor bakiorum sıcaklık en az gördügüm 49°C bugün 56 gördügüm bile oldu hic ugrasmadıgımda bile 46 nın altında olmuor öyle cok oyun oynamam nette gezinirken ve whatsapp kullanırken bu sıcaklık normalmi okudum ısınma sorunu evt varmıs ama suan böyleyse csr oynamak istedigimde korkuorum acıkcası ve oynamiorum ilk günler elimde bariz hissedilen bi sıcaklık oluordu suan o kadar degil ama programda yüksek deger oldugu icin düsündürüo beni sizlerdede bölemi yoksa bendemi var bu kadar yüksek deger acaba garantiye vermelimiyim bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden tesekküler yorumlarınızı merakla bekliorum

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
arkadaşlar bu yorum bilgilendirme amaçlıdır..

geçen hafta ayın 12sinde 80mb'lık güncellemeden sonra şarjım çok çabuk bitiyor diye yazmıştım.. mesajdan sonra telefonu formatladım ama 6 gündür birşey değişmedi şarj hala çabucak bitiyor. sadece dün 12 saatte %50ye indi ama bugün yine 5 saatte sıfırlandı şarj hem de google translate ve whatsapp kullandığım halde(bunlar da en uzun ne kadar kullanılabilir ki?)..

en son gelen güncellemeden sonra başıma gelmeye başladı bu sorun. yüklemeyen varsa böyle bir sorunun yaşandığını da bilip öyle yüklesin..
Senin cihazinda sıkıntı olabilir. Ben güncellemeyi yaptıktan sonra hiç pişmanlık yaşamadım. Hatta şarj daha iyi gitmeye başladı. Bence burada bu şekilde yazıp kimsenin aklını karıştırmayalım.
Birçok kez dediğim gibi teknoloji şans işi. Şarjın kötü gitmesi de senin şanssızlığın güncellemeden sonra.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O sicakliklar cok normal arkadasim ben 70 derecenin ustunu gordum hic sorun olmadi

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bisey sorcam kilit ekraninda pin koyuyoruz ya hani bu pin ios taki gibi olma sansi varmi hem tam ekran hemde sifre girdikten sonra otomatik acilmasi "ok" tusuna gerek kalmadan

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Lollipop hatalarını sıralarsak
1.Batarya kullanım çizelgesinde nokta bazen sapıtıyor
2.Bildirim çubuğunu iki kez yukarı çekerek atabiliyoruz
3.Sessiz mod gitti
4.Edit mp3 bölümü yani şarkı adı sanatçı adı düzenleyebiliyorduk artık yok
Aklıma gelenler bunlar yalnız söylemeliyimki bataryada iyileşme var sanki eskisi gibi çabuk bitmiyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Lollipop hatalarını sıralarsak
1.Batarya kullanım çizelgesinde nokta bazen sapıtıyor
2.Bildirim çubuğunu iki kez yukarı çekerek atabiliyoruz
3.Sessiz mod gitti
4.Edit mp3 bölümü yani şarkı adı sanatçı adı düzenleyebiliyorduk artık yok
Aklıma gelenler bunlar yalnız söylemeliyimki bataryada iyileşme var sanki eskisi gibi çabuk bitmiyor.

Bildirim çubuğu açıkken hızlıca yukarı iterek tek seferde kapatabilirsin.

Sessiz mod yerine "Rahatsız etmeyin. " modu geldi. Ama alarm konusunda fark var sanırım .

Şarkı ismini dosya yöneticisinden değiştirebilirsin.