LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de lollipop guncellemesinden sonra hard reset atmama ragmen bazi kronik oldugunu dusundugum sorunlar devam ediyor. Ornegin en buyuk problem klavye yavasligi ve yazi yazarken olusan inanilmaz donmalar. Telefon kitkat yuklu iken yuksek grafikli oyunlarda bile kolay kolay isinmazken suan 10-15 dk internette gezinti esnasinda isinma farkediyorum. Ayrica daha onceki mesajlarimda da belirttigim gibi arka plan uygulamalari ekranindaki sacmaliklar. Benim iyice guvenim azaldi lg ve de androide olan bakisimda. Bu arada bu sorunlar ile ilgili herhangi bir aciklama yapildimi ya da yakin zamanda duzeltme ile ilgili bir guncelleme haberi alan var mi acaba aranizda? 32gblik 3gb ramli telefon su yaziyi yazarken donuyor. Saka gibi..

Bir de lollipoptan kitkata geri donebiliyormuyuz? Eger mumkunse nasil yapildigini bilen bir arkadas yardimci olabilir mi?
Klavye ayarlarından renk seçeneğini değiştirip tekrar kullandığınız rengi seçin klavyedeki kasma için herkes bunu önermiş.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyiki kitkattayım. Burada bazı arkadaşlar yağ gibi yağ gibi derken palavra attıklarını biliyordum. Allahtan telefon lolipopa gecince kafayi falan yedide kitkat geçirebildim. Asıl telefon şimdi yağ gibi.
Buradaki insanların palavra atmak için LG den para falanmı aldıklarını düşünüyorsun? Lütfen böyle saçmalıkları bırakalım şurada sorun yaşayan arkadaşların kısmi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu kasma olayı da bence böyle. Ne herkes yağ gibi cihaz kullanıyordur nede herkesin telefonu kasıyordur. Böyle bir şey mümkün değil.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Klavye ayarlarından renk seçeneğini değiştirip tekrar kullandığınız rengi seçin klavyedeki kasma için herkes bunu önermiş.
Yorumun icin tesekkurler simdi denedim fakat malesef durum ayni suan yazarken inanilmaz zorlaniyorum. Acaba klavye kelime onerileri vs nedeniyle mi yapiyor bu kasmayi. Sende bu sorun yoksa rica etsem 'ayarlar/lg klavye/ek ayarlar' ekraninin resmini cekip atabilir misin? Olmadi bir hard reset daha atip guncelleme ile duzelmesini bekleyecegim. Suana kadar sadece telefonu kapatip acarak ya da 10-15 telefonu bekleterek klavyenin duzelmesini saglayabildim.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yorumun icin tesekkurler simdi denedim fakat malesef durum ayni suan yazarken inanilmaz zorlaniyorum. Acaba klavye kelime onerileri vs nedeniyle mi yapiyor bu kasmayi. Sende bu sorun yoksa rica etsem 'ayarlar/lg klavye/ek ayarlar' ekraninin resmini cekip atabilir misin? Olmadi bir hard reset daha atip guncelleme ile duzelmesini bekleyecegim. Suana kadar sadece telefonu kapatip acarak ya da 10-15 telefonu bekleterek klavyenin duzelmesini saglayabildim.
Klavye kastığı için bence hard reset atmayın. LG klavyeyi hiç bir zaman kullanmadım SwiftKey kullanıyorum malum alışkanlıklar ve aşırı doğru tahmin gücü ve ezberleme gücü vazgeçirmiyor kendinden. G3 de bulunan LG klavyenin henüz Türkçe için verimli olmadığını duymuştum. İsterseniz ücretsiz olarak SwiftKey deneyin kasma gibi sıkıntılar olmadan çok fazla renk ve tema desteği ile sınıfında rakipsiz. İlerleyen zamanlarda LG klavye gerekli stabilite ye ulaştığında tekrar denersiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, 5 güncellemesi ile internete girdiğimde ya da bir video izlediğim de telefon donuyor, yanıt vermiyor. Bu sorunla karşılaşan var mı?

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Arkadaslar yedekleme isleminde konum sec var ya dahili ve sd kart olmak uzere.bu yedeklemesini yapacagimiz hafizami yoksa yedeklemeyi oraya mi kaydediyor.birde lolipop ota olarak geldi bugun guncelleyecegim hard reset hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yedekleme isleminde konum sec var ya dahili ve sd kart olmak uzere.bu yedeklemesini yapacagimiz hafizami yoksa yedeklemeyi oraya mi kaydediyor.birde lolipop ota olarak geldi bugun guncelleyecegim hard reset hakkinda bilgi verirseniz sevinirim
Yedeklemeyi manuel olarak yaptigim icin bisey soyleyemeyecegim ama hard reset hakkinda internette bir cok detayli video mevcut youtube uzerinden "lg g3 hard reset" olarak aratirsan aradigini bulacagini dusunuyorum. Ayrica lollipopa hemen gecmeni tavsiye etmiyorum. Bence stabilite guncellemesi gelmeden gecme lollipopa canini sikabilir. Tam oturmamis gorunuyor cunku. Ama eger cok istiyorsan genel anlamda telefonunu kullanirsin oyle ahim sahim problemleri oldugu da soylenemez.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Klavye kastığı için bence hard reset atmayın. LG klavyeyi hiç bir zaman kullanmadım SwiftKey kullanıyorum malum alışkanlıklar ve aşırı doğru tahmin gücü ve ezberleme gücü vazgeçirmiyor kendinden. G3 de bulunan LG klavyenin henüz Türkçe için verimli olmadığını duymuştum. İsterseniz ücretsiz olarak SwiftKey deneyin kasma gibi sıkıntılar olmadan çok fazla renk ve tema desteği ile sınıfında rakipsiz. İlerleyen zamanlarda LG klavye gerekli stabilite ye ulaştığında tekrar denersiniz.
Tekrar tesekkurler. SwiftKey'i telefonu ilk aldigim zamanlarda kurup incelemisligim var. Hem alisma suresi hem de o zamanlar klavyede bir problem olmamasi sebebiyle gereksiz gorup silmistim. Hatirlatmis oldun bi de onu deneyelim bakalim[emoji106]

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üst mesajlarda yorumum var adım adım anlattım hard reseti. Bir göz atabilirmisin.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8

Eğer klavyede 1 den fazla dil kullanıyorsanız (İngilizce, Türkçe, Almanca) gibi...

Ayarlar > Ek Ayarlar kısmında > İki dilli öneriler diye bir seçenek var oradan sadece tek dil işaretli olacak şekilde ayarlarsanız donma sorunu çözülür. Birden fazla dil için öneri sunmaya çalıştığında maalesef klavye donuyor ve takılıyor.

Belki sizin sorununuz bundan farklı birşeydir ancak böyle de bir durum var, şahsen başıma geldi ilgili yerden tek dili seçtiğimde sorun çözülmüştü.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer klavyede 1 den fazla dil kullanıyorsanız (İngilizce, Türkçe, Almanca) gibi...

Ayarlar > Ek Ayarlar kısmında > İki dilli öneriler diye bir seçenek var oradan sadece tek dil işaretli olacak şekilde ayarlarsanız donma sorunu çözülür. Birden fazla dil için öneri sunmaya çalıştığında maalesef klavye donuyor ve takılıyor.

Belki sizin sorununuz bundan farklı birşeydir ancak böyle de bir durum var, şahsen başıma geldi ilgili yerden tek dili seçtiğimde sorun çözülmüştü.
Malesef o da degil onu da kontrol ettim. Telefonu ingilizce kullaniyorum klavye turkce o yuzden mi acaba desem alakasi yok. Yahu telefon arkada dead trigger 2 asphalt 8 modern combat bu ucu acikmis gibi calisiyor hic birsey acik degilken [emoji1] Sanirim beklemekten baska care yok.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Nasil gecirdin kitkata ?
Ya benim tel bozuldu lolipopa geçince geri yükleme hatalarından kitkatı seçtim geri yüklendi daha dogrusu kendi kendine yükledi nasıl becerdi bilmiyorum.
Buradaki insanların palavra atmak için LG den para falanmı aldıklarını düşünüyorsun? Lütfen böyle saçmalıkları bırakalım şurada sorun yaşayan arkadaşların kısmi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu kasma olayı da bence böyle. Ne herkes yağ gibi cihaz kullanıyordur nede herkesin telefonu kasıyordur. Böyle bir şey mümkün değil.
Ben kimseye para falan alıyor manasında demedim. Ama 15-20 sayfa önceye gidersen kendi geçip kendininkinden memnun olmayıp sırf herkesin ki öyle olsun diye geçin geçin diye yağ gibi diye bir sürü yorum atan bulursun. Biz de onlara güvendik şurda geçtik. Ben geçtikten sonra oku yorumları Kimseye geçin demedim. Tam tersine gecmeyin dedim. Burda arkadaş olduk insan bana oldu sana da olsun mantıyla bak o kadar insan güvenip geçti böyle şeyler olmaz.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya benim tel bozuldu lolipopa geçince geri yükleme hatalarından kitkatı seçtim geri yüklendi daha dogrusu kendi kendine yükledi nasıl becerdi bilmiyorum.

Ben kimseye para falan alıyor manasında demedim. Ama 15-20 sayfa önceye gidersen kendi geçip kendininkinden memnun olmayıp sırf herkesin ki öyle olsun diye geçin geçin diye yağ gibi diye bir sürü yorum atan bulursun. Biz de onlara güvendik şurda geçtik. Ben geçtikten sonra oku yorumları Kimseye geçin demedim. Tam tersine gecmeyin dedim. Burda arkadaş olduk insan bana oldu sana da olsun mantıyla bak o kadar insan güvenip geçti böyle şeyler olmaz.
Valla hocam ben kimsenin lafıyla akıllı telefon değiştirmedim değiştirmem de zaten. Xperia Z2 kullanıyordum iyi fiyat geldi satıp bunu aldım 40 lira cebimde bile kaldı o derece yani neyse esas söylemek istediğim benim cihazda hiç bir konuda sıkıntı yok ne yapacağız şimdi? Sorunlu insanlara göre G3 dandik bir telefon olacak bize görede iyi bir telefon.. Anlatmak istediğim bu. Sorunlar bazı cihazlarda mevcut bunu tüm cihazlar böyleymiş gibi lanse etmek de yanlış. Umarım sorunlarınız bir an önce çözülür ne diyeyim :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende LG G3 32 GB sea paralel ithalat cihaz kullanıyorum yaklaşık 2 hafta önce Lolipop 20b yazılımı yükledim sorunsuzca kullanıyorum ne bir donma vs hiç bir sorun yok gayet hızlı bir şekilde kullanıyorum ayrıca arayüz ve bazı yeni uygulamar kit kat dan çok daha güzel. sorun yaşayan arkadaşlar 20b sürümünü kullanabilirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg, sitesinde g3 için pc suit hala desteklenmiyor gözüküyor. pc suit'ten güncelleyen arkadaşlar hangi pc suit'le güncelledi? g2 için olanı indirsem sorun çıkarır mı?

v20f güncellemesi bana da OTA'den 512mb olarak geldi ama ben de yapmakta kararsızım, biraz daha bekleyeceğim.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok ilginç bi sorun var ki çözemedim gitti. Daha önce G3 sıfır geldi. Taktım hattı ilk gün problem yok sonra cihaz şebeke problemi yaşattı. Türkcell ile kullaniyordum sim değiştim yine fayda etmedi. Sonra o cihazı geri verdim yeni bi tane geldi. Turkcelli taktım sorun yok. Ama 2 gün geçti yine problem. Vodafone taktım onda da aynı durum. Bazen çileden çıkarıyor. İnternet bar görünüyor ama yok. Açıp kapatıyorum geliyor yine düşüyor. Ve iki cihazda da LTE yok şebeke modunda. İki cihaz da sıfır geldi. İkisinin de problemi olması anlamsız olsa dahi satışa sunulması saçmalık. Şebeke konusunda cidden çok kötü bir cihaz. Donanım çok iyi ama verimli kullanmıyor. Cyanogenmod 12 yüklediğimde uçuyor cihaz ama Double tap çalışmıyor Launcher uyumsuzluğundan ve kamera kötü çekiyor. Stock ise facia. Lollipop da ham gönderilmiş sırf hız ve acele. Kasıyor ısınıyor falan filan. Hardreset CSE flash hepsi boş. Bu şebeke sorununu da çözen yok galiba.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bugun lollipop yukledim otadan pek bi degisiklik goremedim yukleme sonrasi resetde atmadim telde kasma falan olmadi

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefonu soft brick yapıp tekrar 4.4.2 sürümüne dönmeyi başardım. gizli menüden ota güncellemesini de kapattım şimdi mis gibi kit kat. aman aman lollipop uzak dursun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, gerçekten çok memnunum ve ekran kapalı kaldığı sürece ısınma yaşanmıyor aksi takdirde mobil verimi 1 kez olsun kapattığımı bende görmedim. 1.5 gün ü rahat çıkartıyorum Ve dediğin uygulamalar arka planda açık ( whatsapp oyunlar facebook twitter vs.. ) olmasına rağmen kesinlikle ısınma yaşadığını görmedim fakat // 30 40 dk oyun oynarsan yada 1.5 - 2 saat internette gezinirsem o zaman ısınma yapıyor // ; tabiiki ama her telefonda yaşanır diye düşünüyorum en azından rahatsız edici bir ısınma sorunu yok onu söyleyebilirim. Ben G3 den memnunum. Herkesede şiddetle tavsiye ederim . Teşekkürler LG :))

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ana ekran sorunu yaşayan ya da çözümü bilen var mı? ne yaptysam geçmedi

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun lollipop yukledim otadan pek bi degisiklik goremedim yukleme sonrasi resetde atmadim telde kasma falan olmadi
Valla arkadaş bu forumları okudukca insanın kafası karışıyor bende kullanıyorum benim cihazda sorun yok arada intrnt kaynaklı donma arada bir oda bide uygulama uyumsuzlukları sanırım lolipopa geçeli örnegin teptalkta bile var kendi görüşüm g3 ara yüzü lolipopa uyarlı gibi zaten örneğin bir samsung note3 lolipopa geçince baya bir farklılık hisediliyor ama g3 de edilmiyor

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Valla arkadaş bu forumları okudukca insanın kafası karışıyor bende kullanıyorum benim cihazda sorun yok arada intrnt kaynaklı donma arada bir oda bide uygulama uyumsuzlukları sanırım lolipopa geçeli örnegin teptalkta bile var kendi görüşüm g3 ara yüzü lolipopa uyarlı gibi zaten örneğin bir samsung note3 lolipopa geçince baya bir farklılık hisediliyor ama g3 de edilmiyor

Simgelerde bi farklilik olabilirdi en azindan

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demeye çalıştığım oydu zaten g3 un simgeleri filan farklıydı diğer cihazlara kıyasla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben lolipop güncellemesi v20e çıkınca bilgisayar üzerinden güncelledim bir sorun yoktu 15 gün kullandım daha sonra v20f çıktı onu attım telefon açıldı baktım ekranın üst köşesi sararmış soğukken az ısınınca baya belli oluyor ne yapmalıyım yazılımsal bir sorun mu yoksa ekran gitti mi

grolof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonumda ithalatçı garantili kendi orijinal sürümü v20B ama ben almanya için yayınlanan v20f olanı yükledim ve yükleme sonrası format attım,
hem hard reset attım hemde fabrika ayarlarına döndüm,en ufak bir takılma yada problem yaşamıyorum.
Android telefonlarda kullandığınız sürede telefon belleğinde sistem bazı klasörler açar ve güncelleme sonrası eğer formatlamazsanız bu kalıntılar donma,resetleme ve bataryayı hızlı bitirme gibi problemlere neden olabilir.
İsteyen arkadaş LGflash tool ile istediği yazılımı internetden indirip geri dönebilir.Yazılım yüklemeden evvel format atarak dönerse herhangi bir problem yaşamaz.
Burda link vermenin bir sakıncası varmı bilmiyorum ama vereceğim linkte teferruatlı geri dönüş anlatımı var
http://forum.donanimhaber.com/m_96187374/tm.htm
Ben defalarca döndüm hata yapmazsanız herhangi bir problem yaşamazsınız.
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41
bu linktende kdz dosyalarını yanı yazılımı indirebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar bende lg g3 d851 T mobile modeli var fakat bana hala lollipop gelmedi.. pc suite ile baktıgımda düzgün çalısmadı gibisinden bi hata alıyorum ama support tool ile baktıgımda aygıtınız güncel diyor. acaba benim g3üme hala güncelleme gelmedi mi yoksa başka sorunlar mı var yardımcı olursanız sevinirim .

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g3 ün kendi klavyesini mi kullanıyosun arkadaşım? diğer kalvyeleri de denedin mi aynı sorun onlarda da var mı? eğer denemediysen markette swiftkey adlı çok iyi bi klavye uygulaması var. ben eski telefonumda da swiftket kullanıyodum g3 de kendi klavyesini kullanmak için direndim ama yine de yeterince iyi olmadığı için swiftkey indirdim ve yine cok memnunum. çok daha iyi g3 e göre. hem de artık ücretsiz olmuş. eğer başka klavye uygulamaları denemediysen bunu önerebilirim. onun dışında hard reset dahil bi çok deneme sorununu çözmediyse güncelleme beklemeden başka seçeneğin yok gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

g3 ün kendi klavyesini mi kullanıyosun arkadaşım? diğer kalvyeleri de denedin mi aynı sorun onlarda da var mı? eğer denemediysen markette swiftkey adlı çok iyi bi klavye uygulaması var. ben eski telefonumda da swiftket kullanıyodum g3 de kendi klavyesini kullanmak için direndim ama yine de yeterince iyi olmadığı için swiftkey indirdim ve yine cok memnunum. çok daha iyi g3 e göre. hem de artık ücretsiz olmuş. eğer başka klavye uygulamaları denemediysen bunu önerebilirim. onun dışında hard reset dahil bi çok deneme sorununu çözmediyse güncelleme beklemeden başka seçeneğin yok gibi
diğer yorumları okumadan yazdım kardeş pardon zaten yazılmış :mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar bende lg g3 d851 T mobile modeli var fakat bana hala lollipop gelmedi.. pc suite ile baktıgımda düzgün çalısmadı gibisinden bi hata alıyorum ama support tool ile baktıgımda aygıtınız güncel diyor. acaba benim g3üme hala güncelleme gelmedi mi yoksa başka sorunlar mı var yardımcı olursanız sevinirim .

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonumda ithalatçı garantili kendi orijinal sürümü v20B ama ben almanya için yayınlanan v20f olanı yükledim ve yükleme sonrası format attım,
hem hard reset attım hemde fabrika ayarlarına döndüm,en ufak bir takılma yada problem yaşamıyorum.
Android telefonlarda kullandığınız sürede telefon belleğinde sistem bazı klasörler açar ve güncelleme sonrası eğer formatlamazsanız bu kalıntılar donma,resetleme ve bataryayı hızlı bitirme gibi problemlere neden olabilir.
İsteyen arkadaş LGflash tool ile istediği yazılımı internetden indirip geri dönebilir.Yazılım yüklemeden evvel format atarak dönerse herhangi bir problem yaşamaz.
Burda link vermenin bir sakıncası varmı bilmiyorum ama vereceğim linkte teferruatlı geri dönüş anlatımı var
http://forum.donanimhaber.com/m_96187374/tm.htm
Ben defalarca döndüm hata yapmazsanız herhangi bir problem yaşamazsınız.
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41
bu linktende kdz dosyalarını yanı yazılımı indirebilirsiniz.
Kardeş 20b ile 20f arasında hissedilir farklılık varmı görselik stabilite ?
Bendeki sea parlel ithlat cihazı 20b kullanıyorum bazen ufak tefek donmalar oluyor arada pc suit den yukseltmiştim.