sea.xx paralel ithalat olduğu için sende çıkmıyor zaten, kimsenin bir şey den dolayı indirdiği yok. Yaşadığın yer değil serinin yeri önemli, seriye göre geliyor güncelleme.Birşeyin geldiği yok gençler gece gece açıp baktım. Alanlar başka birşeyden dolayı önce alıyorlar ve bunu çok merak ediyorum. Şu şekilde ayrıntı verirseniz anlarız.
Mesala benimki: 408 serili- sea.xx-paralel ithalat
şu an baktım ve pc suite güncellemesi yok.
O zaman kaçıncı serilerde bu ki bize daha gelmedisea.xx paralel ithalat olduğu için sende çıkmıyor zaten, kimsenin bir şey den dolayı indirdiği yok. Yaşadığın yer değil serinin yeri önemli, seriye göre geliyor güncelleme.
Sayı değil o sea kodu önemli. Türkiye modellerinin kodu TUR mesela. Avrupa'nın ki EUR yanlış bilmiyorsam. O kodların nereye ait olduğunu bulman lazım, ondan sonra tahmini olarak ne zaman geleceğini öğrenebilirsin.O zaman kaçıncı serilerde bu ki bize daha gelmedi
Pekala saol 👍Sayı değil o sea kodu önemli. Türkiye modellerinin kodu TUR mesela. Avrupa'nın ki EUR yanlış bilmiyorsam. O kodların nereye ait olduğunu bulman lazım, ondan sonra tahmini olarak ne zaman geleceğini öğrenebilirsin.
wallaha beyler ben pc suitten indirdim şimdi yükleniyor rabbimin izniyle sorunsuz yüklensede sonunda kavuşacam inş
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaş pc suitten yükleyebilirsiniz android 5 e kavuşmuş bulunmaktayım
Sayı değil o sea kodu önemli. Türkiye modellerinin kodu TUR mesela. Avrupa'nın ki EUR yanlış bilmiyorsam. O kodların nereye ait olduğunu bulman lazım, ondan sonra tahmini olarak ne zaman geleceğini öğrenebilirsin.
merhabalar bende 32 gb olani kullaniyorum. cihaz yurt disi imei cakma ben bu cihaza nasil guncelleme alacagim. guncelleme kontrolunde cihaz kayitli degil diyor bir fikir verirseniz sevinirim.wallaha beyler ben pc suitten indirdim şimdi yükleniyor rabbimin izniyle sorunsuz yüklensede sonunda kavuşacam inş
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaş pc suitten yükleyebilirsiniz android 5 e kavuşmuş bulunmaktayım
az önce pc suitten güncelleme kontrol ettim cihazım 406KPAE parti cihazdır şuanki sürüm D85510L diyor güncellemek sitediği sürüm ise D85520E acaba şimdi güncelliyimmi yoksa telefondan bekliyimmi ? telefondan daha gözükmüyor
Güncellenirken internet kesintisi veya kablonun çıkması gibi bir şey olmazsa sorunsuzca güncelleyebilirsiniz. PC Suite kullanarak güncellerseniz 1gb kadar bir dosya indiriyor. İnternet hızınıza göre yükleme süresi değişir.
Pc suit ile normal güncelleme merkezi ile arasında bi fark yok değilmi ? o yüzden biraz tedirgin oldum güncellemedim daha
mazur gör ama flaş atıyor ne demek anlamını bilmiyorumPC Suite flaş atıyor diye biliyorum. OTA da telefona gerektiği kadarını indirip otomatik olarak yükleme yapmasını sağlıyor. PC Suite'de kablonun çıkması kötü sonuçlara sebep olabilir.
mazur gör ama flaş atıyor ne demek anlamını bilmiyorum
Ayrıyeten hangisini önerirsin hangisi daha iyi olur
Teşekkürler..Sistemi silip tekrar kurma işlemi.
Ben ikisini de kullandım. İkisini de dikkatli olursanız bir şey olmaz.