Arkadaşlar g3 te ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz?
g2 deki gibi degilmi?
arkadaki power+ses kisma tuslarina ayni anda basinca ekran goruntusu aliniyor g2 de.
Arkadaşlar g3 te ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz?
Valla ses acma kapama power tuşlarını hep denedim ama hic biri olmadıg2 deki gibi degilmi?
arkadaki power+ses kisma tuslarina ayni anda basinca ekran goruntusu aliniyor g2 de.
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar denedim ekran görüntüsünü alabildim sağolunsen denemeye devam et bence, olmuyorsa quick memo' yu ac, sag ust kosede diske kaydet var ona tikla kaydet, fakat muhakkak olur yani arka tuslardan ayni anda basacaksin.
Power + Ses kısma tuşuna basınca ekran görüntüsü alıyor.
Sarj şikayeti olan arkadaşlar için bi gözlem yaptım 3000 mAh batarya 1 saatte doluyor hızlı sarj olduğu için tam dolmuyor yani sadece dolu gösteriyor bence gece yatarken sarja takıp sabah alıp birde öyle deneyebilirsiniz
Bendede G3 sistemi yüklü G2 mde akıllı şarj diye birşey var o olabilir echomuydu neydi hatırlamıom yenisinde yokDoğru bir gözlem ve tespit bende farkettim bu durumu ama emin değildim henüz.
Sorun yok ki onda
Smart noticenin verilerini sıfırlamayı denedinizmibende sorun var sadece hava bildirimlerini görebiliyorum
Smart noticenin verilerini sıfırlamayı denedinizmi
Arkadaşlar polonya romunu deneyen oldu mu ? stabilse kurmayı düşünüyorumda
Ben de g3 almayı düşünüyorum fakat çözünürlük ve batarya rahatsız edici telefon da bazı kullanan arkadaşlar kasıyor diyor arada kaldım![]()
Arkadaşlar merhaba.Foruma yeni üye oldum.İnş benide aranıza kabul edersiniz
Telefonla ilgili bir sorunum var.Telefonu ilk açarken açılışta çıkan ilk Life's Good yazısının hemen altında bir nokta var.ölü piksel gibi geldi bana.Ama sadece o ilk açılışta çıkan lg ambleminde görünüyor.Telefon tamamen açıldıktan sonra o kadar inceledim göremedim.Ölü piksel testide yaptım ondada birşey görünmüyor. Gözlerim bozulacak incelemekten.Sizdede ilk açılışta böyle bi ölü piksel gibi nokta var mı. Yoksa sorun bende mi?
Sanırım ilk günlerde LG G3 Gelen arama ve mesajlarda FLASH (LED galiba )yanmıyordu. Şimdi rahatsız edici olmaya başladı. Nasıl kapatabilirim?
Rehber - Ayarlar - Gösterilecek kişiler Orda görürsün bütün hesapları kişilerini en altta özelleştir var ordan istediklerini seçersin.Arkadaşlar G3 e hotmaildeki rehberimi alamıyorum bilen varmı teşekkürler
Teşekkür Ederim hocam sorun hotmail hesabı görünmemesiRehber - Ayarlar - Gösterilecek kişiler Orda görürsün bütün hesapları kişilerini en altta özelleştir var ordan istediklerini seçersin.
Outlook uygulamasını indirirsen görünür.Teşekkür Ederim hocam sorun hotmail hesabı görünmemesi
G2 den iyidirArkadaşlar 16 GB lık model alındı, bende G2 vardı hediye olarak G3 almışlar da çok sıkıntı yaratır mı 2 gb ram?
Tabii ki kat kat iyi de 32 GB lık modele göre sordum sorumu yinede sağolun cevap içinG2 den iyidir![]()
Officesuite pro 8, Polaris Office, Google Dokümanlar, microsoft kendi word uygulaması en iyileri arasında istediğini seç ama ilk ikisi çok iyiword görüntülemek için en iyi uygulama hangisidir G3 için?
Yok sıkıntı yapmaz [emoji106]Arkadaşlar 16 GB lık model alındı, bende G2 vardı hediye olarak G3 almışlar da çok sıkıntı yaratır mı 2 gb ram?
Androide 5gb ram koysan 4unu yine doldurur. 2 gb nin 3 ten asagi kalir tek yani hafizasinda tuttugu programlar. Yani chrome git site ac cik oyuna gir cik faceye gir. Chrome tikla son uygulamalardan biraktigin gibi bekler. 2 de bu hafizada tuttugu uygulama sayisi daha azdirTabii ki kat kat iyi de 32 GB lık modele göre sordum sorumu yinede sağolun cevap için