SahabMert
Doçent
- Katılım
- 6 Şubat 2014
- Mesajlar
- 750
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanları
- 16
Peki kamera gece çekiminde biraz kötü hiç güncelleme yapmadım yapınca iyileştirme gelir mi moralim bozuldu da biraz?
Bilmem. Ben gayet memnunum. Gece cekiminden. Profesyonel fotograf makinalari bile gece cekim yapmak icin biyere sabitlenmek ister. Uzun surede cekecektir cunku bir fotografi. Daha fazla isik icin. Oysa telefonlarin bu denli kisa surede isikli cekmeleri beni tatmin ediyo. Fazlasini istemek haksizlik olurPeki kamera gece çekiminde biraz kötü hiç güncelleme yapmadım yapınca iyileştirme gelir mi moralim bozuldu da biraz?
Telefon g2 de geçmeme rağmen uçak gibi geliyor şimdilik çok güzel bakalım yorumların için sağol.Bilmem. Ben gayet memnunum. Gece cekiminden. Profesyonel fotograf makinalari bile gece cekim yapmak icin biyere sabitlenmek ister. Uzun surede cekecektir cunku bir fotografi. Daha fazla isik icin. Oysa telefonlarin bu denli kisa surede isikli cekmeleri beni tatmin ediyo. Fazlasini istemek haksizlik olur![]()
Rica ederim. Gule gule kullan. Elime gecmeyen tel yoktur. Bataryasina ekranina isigina kamerasina herseyine hayran oldum. Umarim sende seversin. Merak ettigin bisey olursa sor yine. Cogu konuda yardimci olmaya calisirimTelefon g2 de geçmeme rağmen uçak gibi geliyor şimdilik çok güzel bakalım yorumların için sağol.![]()
Outlook uygulamasını indirirsen görünür.
Liseliler bilmez [emoji1] [emoji4]![]()
![]()
bunlar açıklar.
1 tane ölü pixelden ne olacak, kafaya takmaya değmez bence, ki sadece başlangıç ekranında var normalde yok diyorsun bence çok takıntı etme keyfine bak![]()
1 tane ölü pixelden ne olacak, kafaya takmaya değmez bence, ki sadece başlangıç ekranında var normalde yok diyorsun bence çok takıntı etme keyfine bak![]()
Ben de dahil forumda bir çok kişi kurdu gayet stabil ama kurmaya değer mi dersen orası biraz tartışmaya açık. 4.4.2 ile arasında pek bir fark yok neredeyse.
Sanırım ilk günlerde LG G3 Gelen arama ve mesajlarda FLASH (LED galiba )yanmıyordu. Şimdi rahatsız edici olmaya başladı. Nasıl kapatabilirim?
Orjinal türkiye kdz linki atabilecek olan biri varmı beyler![]()
10j den 10leye güncelleme mi olmadı
arkadaşlar benim sürüm v10k son sürüm hangisi
Peki lg pcsuiteden güncelleme yapmaya çalıştın mıaynen kardeş olmadı bütün tr sürümlerini yükledim olmadı10i 10k hatta 10b bile yükledim ota güncellemesini çalıştıramadım
![]()
Sen pc suit indirmezsen telefonu bilgisayara sürücüsünü yükleyip tanıtmazsan nasıl görsün bilgisayar.arkadaşlar bende yaklaşık 2 buçuk aydır kullanıyorum ama bir sorunum var usb kablosu ile pc ye bişey atamıyorum çunkü telde bir şey gözükmüyor bir bidirim felan gelmesi gerekmiyormu![]()
Hocam telefonuna dosya yönetimi programı indir öyle denearkadaşlar bende yaklaşık 2 buçuk aydır kullanıyorum ama bir sorunum var usb kablosu ile pc ye bişey atamıyorum çunkü telde bir şey gözükmüyor bir bidirim felan gelmesi gerekmiyormu![]()
win 8.1 kullanıyorum pc suite yüklemeden önce de usb taktığımda direkt teldeki kendi ve sd kart hafızasını görüyordu hatta pc suite hiç işime yaramıyor diyebilirim su anda da.Sen pc suit indirmezsen telefonu bilgisayara sürücüsünü yükleyip tanıtmazsan nasıl görsün bilgisayar.
Peki lg pcsuiteden güncelleme yapmaya çalıştın mı
Nasıl yükselticem hocam ve fark varmı arada
http://lg-firmware-rom.com burda sana ait son rom ü imei ile indiriyorsun
http://lg-firmware-rom.com burda sana ait son rom ü imei ile indiriyorsun
Ay sonu geldi ota'da hala hareket yok