Ekran yaziyo ya ona tiklayip o fotografi atin. Pil performansini gostermek istiyosanizAkşam da g3 ü atarim
Nexus lâ g3 bir mi Nexus saf Android ona günlük güncelleme gelir
Sana saf dememis kardes nexus ta "saf android" yani duzenlenmemis ham android var diyo
Aynen duzenledikozaman düzenleyelim)
Beyler yanlis anlaşılma olmuşk konuyu uzatmayın bence. Forum kirlenmesinsenin bildiklerin kadar benim unutmuşlarım var yaşına ve evli olmana istinaden konuyu uzatmıyorum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Turkbey06 doğru konuş dengesiz herif daha Nexus un saf Android sistemi olduğunu bilmiyon gelmis burda yorum yapiyon bi yürü git kumda oyna
Benim ne bildiğimi nerden biliyon sen madem biliyon niye o yazıyı yazıyo ne dediğimi anlaman lazım di o zaman
Herkes ona saf Android diyor piyasadaki tellerden extra uygulamalar fln olmadığı için böyle diyorlar bunu ben icat etmedim
Evet herkes ona saf android diyo çünkü androidin ilk çıkarılmış hali hiçbir tema arayüz giydirilmemiş hali ve daha hızlıBir nevi Android'i gelişiminde kobay faresi dir Nexus ve sade bi kullanım arayanlar için mükemmel bir telefon
![]()
Arkadaslar bu olay neden olmus olabilir yaaa.resmlerim nie catlamistır :![]()
saf android terimini ilk defa senden duydum hayır google motorola ortak üretti desen yada google yapıyo androidi desen anlarımda saf android nedir))
Yok sifrelemedim.evet hafiza kartnda ama bunun disnda baska resmlerde hafiza kartndaydi.ama hepsi olmams.bi yanls yapmisimdirResimler hafıza kartndaysa ve hafıza kartı takılı değilse yapabilir bunun haricinde aklıma gelmiyorresimleri şifrelemediniz değilmi ?
%15 altına düşürme ondan böyle.Arkadaşlar benim bataryanın da yapabildiği en iyi performansı bu ne yapmak gerekiyor anlamıyorum hard reset attım v20a yaptım ama nafile bu işin sırrı nedir ?
![]()
![]()
![]()
Nasıl yani anlamadım kardeşim...%15 altına düşürme ondan böyle.
Nasıl yani anlamadım kardeşim...