nilgunakbas
Profesör
Degsen bisey olmamis sanki yaw
)

İphone 4de 4 yıl önce kullanmaya başladığım özellik kilit ekranına bildirim özelliği yeni geldiScreenshot yükleniyor sorun söyleyim arkadaşlar neyi merak ediyosanız öncelikle şunu söyleyim bildirim arayüzü kilit ekranı süper olmuş
Zaten biz g3 ü aldığımızda hemen hemen arayüz olarak android L yi kullanmaya başlamış olduk görsel olarak çok fazla bir değişiklik beklemeyinDegsen bisey olmamis sanki yaw)
Onu kendimiz degsebiliyoruz zatenAlttaki geri gelme tuşu yer değiştirmiş sanırsam
Alttaki geri gelme tuşu yer değiştirmiş sanırsam
İphone 4de 4 yıl önce kullanmaya başladığım özellik kilit ekranına bildirim özelliği yeni geldigerçi ben floatify kullanıyorum lg g3 de -android e geçtiğimden beri- bazı konularda androidin eksik yönlerini hissediyorum ancak ios a göre daha fazla özelleştirilebilir. Şöyle ki, diyelim bu özellik gibi bir özellik ios da yok, alternatif bir App zor bulursunuz ama android öyle değil
![]()
Internet explorerLG ,G3 e bu hafta içinde lolipop dağıtcağını söylemiş hayırlı olsun![]()
öyle olması lazım 1 gb ancak sistem olabilir D:1.09 gb olan dosya dimi lolipop?
Ben 5.0 yapmadım ama bende 3g ya Edge yada H olarak bağlanıyor H+ olarak baglanti yapilabiliyor mu?[/QUOTE]Ayrica telefonun cekmesi cok cok guzellesmis. Hergun ayni yerlerde oluyorum. Eskiden 3g yi goremezken simdi heryerde 3g en kotu H cekiyor
H+ yi hic gormedim. Ya H yada 3g suanda. Haketen cok guzel cekiyo. Ama bekleme modu ekrandan daha cok sarz yiyo suanda. Neden anlamadim. Ekranda otomatik parlakligin sonunda[/QUOTE]Ben 5.0 yapmadım ama bende 3g ya Edge yada H olarak bağlanıyor H+ olarak baglanti yapilabiliyor mu?
Karșim deneyip son sürümdeki iyileştirmeleri yazabilir misin mesela şarj şikayeti vb. Şikayetler sözkonusuydu giderilmiş mi acaba. Teşekkürler.günaydın arkadaşlar LG G3 android L v20a final sürümü yayınlanmış ben indiriyorum denemek isteyenler için link:
https://mega.co.nz/#!Fk8EFKBC!gSUAC_jcuQzVgsG4OxzNfqJq2s96veXR4y9-jXomsag
şifre : lgbbs
Karșim deneyip son sürümdeki iyileştirmeleri yazabilir misin mesela şarj şikayeti vb. Şikayetler sözkonusuydu giderilmiş mi acaba. Teşekkürler.
Bekleme modunda gidiyorsa yine sıkıntı ama inş o da düzelirYükledim kardeşim ekran %100 parlak yinede sarj gitmiyo sadece bekleme modunda gidiyor sanırım Project volta projesi işe yaramışDeniyorum şuan bi sıkıntı yok T-Action özelliği kaldırılmış gereksizdi onun dışında normal herşey
günaydın arkadaşlar LG G3 android L v20a final sürümü yayınlanmış ben indiriyorum denemek isteyenler için link:
https://mega.co.nz/#!Fk8EFKBC!gSUAC_jcuQzVgsG4OxzNfqJq2s96veXR4y9-jXomsag
şifre : lgbbs
Ekran tuketimini bekleme olarak gostermisler bence cok sikayet var diye hahaYükledim kardeşim ekran %100 parlak yinede sarj gitmiyo sadece bekleme modunda gidiyor sanırım Project volta projesi işe yaramışDeniyorum şuan bi sıkıntı yok T-Action özelliği kaldırılmış gereksizdi onun dışında normal herşey
Hocam link verirmisin
Ekran tuketimini bekleme olarak gostermisler bence cok sikayet var diye hahasaka bi yana beklemedeki sarj tuketiminide azaltirlarsa sarj 2. gunun sonunu gorur bende. Ekran cok az yemeye baslamis yada bekleme modu cok yiyo diye onun yuzdesi dusmus