LG G3 Kullanıcıları Kulübü

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Screenshot yükleniyor sorun söyleyim arkadaşlar neyi merak ediyosanız öncelikle şunu söyleyim bildirim arayüzü kilit ekranı süper olmuş
İphone 4de 4 yıl önce kullanmaya başladığım özellik kilit ekranına bildirim özelliği yeni geldi :D gerçi ben floatify kullanıyorum lg g3 de -android e geçtiğimden beri- bazı konularda androidin eksik yönlerini hissediyorum ancak ios a göre daha fazla özelleştirilebilir. Şöyle ki, diyelim bu özellik gibi bir özellik ios da yok, alternatif bir App zor bulursunuz ama android öyle değil ;)

turkbey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemsel olarak değişiklik var arayüz filan güzel olmuş benim hoşuma gitti

turkbey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alttaki geri gelme tuşu yer değiştirmiş sanırsam

yok aynı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone 4de 4 yıl önce kullanmaya başladığım özellik kilit ekranına bildirim özelliği yeni geldi :D gerçi ben floatify kullanıyorum lg g3 de -android e geçtiğimden beri- bazı konularda androidin eksik yönlerini hissediyorum ancak ios a göre daha fazla özelleştirilebilir. Şöyle ki, diyelim bu özellik gibi bir özellik ios da yok, alternatif bir App zor bulursunuz ama android öyle değil ;)

Google play bunun için var alternatif app lerle dolu android işletim sistemleri bunları yazsa diğer app firmaları para kazanamaz :)

farti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O nasıl oluyorki bildirim ler değişti sekmeler arası geçişde değişiklik var hesap makinası dahada var baya.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
LG ,G3 e bu hafta içinde lolipop dağıtcağını söylemiş hayırlı olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar. Benim telefonum yurtdışı girişli. İmei çakma. Güncelleme merkezine girdigimde cihaz kayıtlı değil uyarısı veriyor. ben güncellemeyi nasıl yapacagım bir arkadaşım yardımcı olursa sevinirim. saygılarımla....

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
mega bile 3 saati bulacak indrmesi başka hızlı linki olan var mı?

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5.0 in suanda batarya performansi v10m nin yarisi kadar. Hizli bitiyor sarj. Arayuz mukemmel olmus. Telefon artik uygulamalarla daha iliskili. Yani chrome de acili bir tab i son uygulamalar sekmesinde gorebiliyorsunuz. Wifi oturum acmak istediginde ayri bir tarayici yerine kendi giriyor. Ancak henuz gelistirilmesi lazim 5.0 in. Her hafta duzeltme guncellemesi gelir dagitildiktan sonra. Ben 10m ye geri donucem. 2 bucuk saat kullaniyodum batarya hala %100 du. Bu telefonda batarya cok onemli

Ayrica telefonun cekmesi cok cok guzellesmis. Hergun ayni yerlerde oluyorum. Eskiden 3g yi goremezken simdi heryerde 3g en kotu H cekiyor

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayrica telefonun cekmesi cok cok guzellesmis. Hergun ayni yerlerde oluyorum. Eskiden 3g yi goremezken simdi heryerde 3g en kotu H cekiyor[/QUOTE]
Ben 5.0 yapmadım ama bende 3g ya Edge yada H olarak bağlanıyor H+ olarak baglanti yapilabiliyor mu?

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayrica telefonun cekmesi cok cok guzellesmis. Hergun ayni yerlerde oluyorum. Eskiden 3g yi goremezken simdi heryerde 3g en kotu H cekiyor
Ben 5.0 yapmadım ama bende 3g ya Edge yada H olarak bağlanıyor H+ olarak baglanti yapilabiliyor mu?[/QUOTE]
H+ yi hic gormedim. Ya H yada 3g suanda. Haketen cok guzel cekiyo. Ama bekleme modu ekrandan daha cok sarz yiyo suanda. Neden anlamadim. Ekranda otomatik parlakligin sonunda

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben 5.0 yapmadım ama bende 3g ya Edge yada H olarak bağlanıyor H+ olarak baglanti yapilabiliyor mu?
H+ yi hic gormedim. Ya H yada 3g suanda. Haketen cok guzel cekiyo. Ama bekleme modu ekrandan daha cok sarz yiyo suanda. Neden anlamadim. Ekranda otomatik parlakligin sonunda[/QUOTE]
Anladım 5.0 guzel olacak anlaşılan :)

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ağustos ortalarında almış olduğum 32 gb beyaz G3'ümü satmaya karar verdim,en ufak bir sorunu yok,sadece iphone 6 almak için satıyorum,ben konyadayım 1600 tl elden teslim ederim,vatan bilgisayar çıkışlıdır,herşeyi tamdır,LG nin gönderdiği akıllı kılıf tertemiz yanındadır,birde teknosadan aldığım arkası için olan orjinal kılıfı vardır,ilgilenen olursa mesaj atabilir..

turkbey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karșim deneyip son sürümdeki iyileştirmeleri yazabilir misin mesela şarj şikayeti vb. Şikayetler sözkonusuydu giderilmiş mi acaba. Teşekkürler.

Yükledim kardeşim ekran %100 parlak yinede sarj gitmiyo sadece bekleme modunda gidiyor sanırım Project volta projesi işe yaramış :) Deniyorum şuan bi sıkıntı yok T-Action özelliği kaldırılmış gereksizdi onun dışında normal herşey

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yükledim kardeşim ekran %100 parlak yinede sarj gitmiyo sadece bekleme modunda gidiyor sanırım Project volta projesi işe yaramış :) Deniyorum şuan bi sıkıntı yok T-Action özelliği kaldırılmış gereksizdi onun dışında normal herşey
Bekleme modunda gidiyorsa yine sıkıntı ama inş o da düzelir

Tunasarp03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar G3 telefona blinkfeed yükleyen varmı nasıl yardımınız için teşekkürler

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran tuketimini bekleme olarak gostermisler bence cok sikayet var diye haha :) saka bi yana beklemedeki sarj tuketiminide azaltirlarsa sarj 2. gunun sonunu gorur bende. Ekran cok az yemeye baslamis yada bekleme modu cok yiyo diye onun yuzdesi dusmus

turkbey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0