LG G3 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Of ya neden benim googleplay disinda indirmeye kalktigm uygulamalar inmiyor.bilen varmi arkadaslar.tam 4 kere denedm
0dd40200b48a1b2d1cfe79e39b3c7f4d.jpg
[/IMG]

Reaksiyon puanı
16,128
exe uzantılı şeyleri android tanımıyor ve virüs olabilir ...

PRoDi79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben moborobo isimli pc suite programını kullanıyorum süper ayrıca bütün android telefon ve tabletleri destekliyo.

Uygulama yükleme, sms görüntüleme ve gönderme, Dosyalara erişim, Rehber v.s.

http://www.moborobo.com/ dan indirebilirsiniz.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Of ya neden benim googleplay disinda indirmeye kalktigm uygulamalar inmiyor.bilen varmi arkadaslar.tam 4 kere denedm
0dd40200b48a1b2d1cfe79e39b3c7f4d.jpg
[/IMG]
Lg pc suite programını bilgisayarına indirip kurmalısın. exe uzantısı windows setup'ı, apk ise android yani telefon için sonu apk yazanları indir.

Romantikus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefona root atabilen arkadaşlar aranıyor, mür; <--------- güncel beyler. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anladığım kadarıyla daha önce g2 kullanmışsınız. şimdide g3. her iki telefonuda kullanan birisi olarak özellikle şarj konusunda bir bilgilendirme yaabilir misiniz? g3 veya g2 almayı düşünüorumda.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
ben moborobo isimli pc suite programını kullanıyorum süper ayrıca bütün android telefon ve tabletleri destekliyo.

Uygulama yükleme, sms görüntüleme ve gönderme, Dosyalara erişim, Rehber v.s.

http://www.moborobo.com/ dan indirebilirsiniz.

bunu indiriyorum suan pcye.
kullanımı google play gibimi acaba.yani tlfonu usb den pc ye bağlayıptamı uygulama indirebiliyoruz

Optimum23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonum 32GB LG G3. Yalnız arayüz geçişlerinde çok sık kasma olmaya başladı. Acayip sinir bozucu bir durum. Aynı şekilde menü geçişleride öyle. 2Bin lira para verdik, adamın canını sıkıyor açıkçası. Sizdede oluyormu Bende böyle bir sorun var, yardımlarınızı bekliyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar benim telefonum 32GB LG G3. Yalnız arayüz geçişlerinde çok sık kasma olmaya başladı. Acayip sinir bozucu bir durum. Aynı şekilde menü geçişleride öyle. 2Bin lira para verdik, adamın canını sıkıyor açıkçası. Sizdede oluyormu Bende böyle bir sorun var, yardımlarınızı bekliyorum.
Ben G2 kullanıyorum (G3 sistemi yükledim) kasmıyor 2 sistemdede quad hd ekrandandır ama herkes konuşuyo yeni gelen güncellemeyle bu sorunlar giderildi bi güncellemeleri kontrol et yada pc suite ile kontrol et yükledikten sonrada hard reset at istersen düzelir

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Gençler LG G3'e 10 kasımdan itibaren lolipop dağıtıyormuş. Resmi açıklama yapmış bu hafta dağıtılıyor hadi gene iyiyiz. Nexus dan bile önce alıyoruz. Party Hard [emoji322]

ed155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g3 d855 almayı düşünüyorum kullananların yorumlarını bekliyorum tavsiye edermisiniz donma sorunu filan varmı?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
g3 d855 almayı düşünüyorum kullananların yorumlarını bekliyorum tavsiye edermisiniz donma sorunu filan varmı?
G2 kullanıcısı olarak tavsiye ederim genel olarak donma yok olsa bile cok az android dolayısıyla tavsiye ederim kesinlikle bu hafta güncelleme alıyor 5 :)

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gençler LG G3'e 10 kasımdan itibaren lolipop dağıtıyormuş. Resmi açıklama yapmış bu hafta dağıtılıyor hadi gene iyiyiz. Nexus dan bile önce alıyoruz. Party Hard [emoji322]

Ya aga benim telde 8 gb foto arsivi var bu güncelleme buyuk olcak diyolar hard resetmi aticak tel kendine fotolarim gidermi guncellerken. Pcden buraya atmak icin abartisiz 3 saatimi aldi bu hardreset olayi gozumu korkutuyor ya :/

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ya aga benim telde 8 gb foto arsivi var bu güncelleme buyuk olcak diyolar hard resetmi aticak tel kendine fotolarim gidermi guncellerken. Pcden buraya atmak icin abartisiz 3 saatimi aldi bu hardreset olayi gozumu korkutuyor ya :/
Bence gitmezler ama nolur nolmaz gerekli dosyaları pc ye yedekle hatta 5 i yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndür yada hard reset at temiz olsun bazen sorun cıkabilio

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence gitmezler ama nolur nolmaz gerekli dosyaları pc ye yedekle hatta 5 i yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndür yada hard reset at temiz olsun bazen sorun cıkabilio

Zaten pcde hersey sorun hardreset herseyimi siliyor rehberinden tut uyglmlar falan ben tam cozemedim bu reset isini :/

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Güncellemede veriler silinmez ama sen yine de bir yedek al. Ne olur ne olmaz.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Güncelleme 10 kasımda polonya da başlayacak, biz bu hafta güncelleme alamayabiliriz ama bu ay içinde alacağız inş