dramosfer69
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Driverleri yukledinmi?
Driverleri yukledinmi?
merhabalar muhammer bey ben de bu forum sitesine yeni üye olan ve lg g3 32gb modelini yaklaşık 1 aydır kullanan birisiyim bende kapanma sorunu falan yok şarjı da kullanıma bağlı olarak en az 24 saat gidiyor 3 gün gittiği zamanlar bile oluyor yani tüm gün wifi açıkken bile rahat rahat ertesi günü görüyorum ki ben deli gibi mesajlaşan birisiyimsaygılar
Alirken telefonun seri. Umarasinin 408-409 olmasina dikkat ederseniz sorun cikacagini sanmiyorumCevap icin tesekkurler. Gerci iphone kullanan biri olarak sarji idareli kullanmaya aliskinim. Umarim benim cihazda sizinki gibi cikar bir sorun olmaz.
Alirken telefonun seri. Umarasinin 408-409 olmasina dikkat ederseniz sorun cikacagini sanmiyorum
Demi hissedilir birşey değişmedi gene zaten sürüm olarak geriden geliyoruz.Uygulama güncellemesi gelmişti yaptım birşey anlamadım
Hayir n9000Q ama inanin cok agırdı,tek elimle kullanamadim,birde videolarda cok kasıyordu.ben lg2 de.tam 27 bölum dizi seyrediyordum.sonra anladimki flash player destegi yokmus.ondanmisNote 3 ten memnun kalmayan birini ilk defa duydum N9005 miydi
Ama g3de aklim kalmsti zaten.icime sinerek kullanamiyordumHayir n9000Q ama inanin cok agırdı,tek elimle kullanamadim,birde videolarda cok kasıyordu.ben lg2 de.tam 27 bölum dizi seyrediyordum.sonra anladimki flash player destegi yokmus.ondanmis
Ben o tlfnu 1 aylikti diye 1400e almistim.bu g3de 2.el mesela. 1haftalik tertemiz.bunuda 1550ye aldimO kadar para verdiniz madem note 4 niye almadiniz ki ben bunu satabilsem direk note 4 alacam
Yok yok rootla isim yok zaten.yetiyor bu özelliklerNote 3 ten memnun kalmayan birini ilk defa duydum N9005 miydi
Ayrıca g3 e root tavsiye etmiyorum tel kafayi yiyor bi çok yerde hatalar oluyor ben cwm atarken brick ettim yenisi geldi buna root fln yapmıyorum