Kardeşim ben 5 aydır kullanıyorum öyle bir özellik görmedim sanırım yok öyle bir şey. İphone da gördüm ben o özelliği.
Samsungda da var bir bunda mı yok

Mail i başardım ama Face de olmuyor..
Yine de teşekkür ederim

Kardeşim ben 5 aydır kullanıyorum öyle bir özellik görmedim sanırım yok öyle bir şey. İphone da gördüm ben o özelliği.
Nova launcher ve ücretli prime eklentisi bu desteği sagliyor sabirim.Samsungda da var bir bunda mı yokSükut-u hayal oldu
Yine de teşekkür ederim![]()
Bende v10j var seninki niye m başka başka harf mi veriyor bunlar.Nova launcher ve ücretli prime eklentisi bu desteği sagliyor sabirim.
Ayrica v10m güncellemesini yükledim ekran gecisleri puruzsuz olmus. Ana ekranda sonradan yukleme yapmiyor. Klavye kasmiyor. Isinmiyor ve daha bir suru sey. Lg yazilim desteginin bukadar harikulade olacagini beklemezdim
![]()
Nova launcher ve ücretli prime eklentisi bu desteği sagliyor sabirim.
Ayrica v10m güncellemesini yükledim ekran gecisleri puruzsuz olmus. Ana ekranda sonradan yukleme yapmiyor. Klavye kasmiyor. Isinmiyor ve daha bir suru sey. Lg yazilim desteginin bukadar harikulade olacagini beklemezdim
![]()
Bende v10j var seninki niye m başka başka harf mi veriyor bunlar.
Günaydın
Bende de V10I var ve yeni güncelleme de bulunmuyor.Bahsettiğin güncellemeyi nerden yapabilirim?
Samsungda da var bir bunda mı yokSükut-u hayal oldu
Yine de teşekkür ederim![]()
Selam , buna çözüm önerisi olan yok mu(((
Fabrika ayarlarina donderebilirsin hard reset atabilirsin yada uygulamalarin arka planda calismalarina bak. Eger ram dolduysa bir sey actiginda once baska biseyi kapatip onu acmaya calistigi icin yavaslar. Eger ana ekran gecisleri falan takiliyosa telefonu guncelle.telefonda virus olmamasina ragmen takilmalar yasiyorum ? nasil duzeltebilirim belkide virus vardir ama bulamiyorum
Güncelleme sebebiyle bende de kasıyormcaffe guncellenemiyor arkadaslar hata -103 veriyor. birde deathtrigger2 kasmazken dun oyuna guncelleme geldi kasmayan oyun kasmaya basladi acaba oyuna gelen guncellemedenmi yoksa telefondanmi yardim lutfen![]()
Güncelleme sebebiyle bende de kasıyor
2K ekran dolayısıyla batarya çok dayanmıyor çok dersim olduğu günler teneffüslerde girdiğim ve telefonu kitap niyetine kullandığımda dayanıyor ama o gün boşsam yoğun kullanıyorum ve 1 günü zar zor çıkarıyor bu yüzden yedek batarya kullanıyorum ama yine de memnunum en az 2 yıl kullanırım![]()
Bence yapma derim. Ben bir kere eski samsung telefonuma yaptım. Batarya şişti o derece. Zaten adamlar üretirken böyle bir artırma olayı olsa önce kendileri yaparlar. Kullanıcıları mağdur etmezler. Telefonu olduğu gibi kabullenmek lazım. Güncellemelerle hallederler biraz sabır. [emoji6] [emoji106]Ya telefon ucuyor sadece su batarya biraz sıkıntı beyler yardimci olabilecek yokmu batarya programlarınin hepsini sildim bi cleanmaster var 408 modeli surum 10l. 1.sorum bu 10m guncellemesiyle azda olsa rahatlarmiyiz
2. Batarya kalibrasyonundan iyi sonuc alanda var berbat diyende sizce g3 buna nasi bi cevap verir. Deneyen oldumu..
Iyi forumlar..
Bence yapma derim. Ben bir kere eski samsung telefonuma yaptım. Batarya şişti o derece. Zaten adamlar üretirken böyle bir artırma olayı olsa önce kendileri yaparlar. Kullanıcıları mağdur etmezler. Telefonu olduğu gibi kabullenmek lazım. Güncellemelerle hallederler biraz sabır. [emoji6] [emoji106]
Bizim güncellemelerimizde genellikle dikkat ederim; Pil optimizasyonu yaparlar bi kere gönlün rahat olsun. Yenisinde de yaptıklarına eminim bu gelecek güncellemenin en büyük özelliği arayüz hataları ve kasılmaları yani arayüzün akışını güzelleştirme yönünde. Kore de yayınlandı. Türkiye de yayinladiklarinda bizde görürüz. Ama ben bu güncellemeleri pek önemsemiyorum. Nasılsa şurda 2-3 ay sonra köklü değişiklik olacak lollipop güncellemesi gelecek bunların pek bi önemi olmayacak. Ben onu bekliyorum.Bende ayni bu sekil dusunuyodumda bi suphe dusmustu dedim sorayim. Kaçkere yapcaktimda neyse dur dedimpeki guncellemede nevar yenisinde
Yedek bataryayi nerden aldin usta nasi kullaniyosunbiraz sscma oldu ama ayrintilar önemlidir
![]()
Ayarlar_ses_bildirim sesiya ben telefonu yeni aldım ama mesaj sesinin nerden ayarlandını bulamadım bi yardımcı olabilicek varmı
Fiyat?Arkadaşlar 1 aylık lg g3 telefonumu satma kararı aldım 32 gb lık versiyonu arkadaşlar.
1.kırılmaz ekran koruyucusu
2.kılıf ve 3 adet ekran koruyucu hediye edeceğim arkadaşlar
ilgilenen arkadaşlar 0545 282 59 45 bu numaradan ulaşsın lütfen
Çok. Sıfır ı 1.570 tldostum telefonu 2100 tl den vatandan aldım ben gene aynı fiyatı söylüyorum çünkü ekran koruyucu ve kılıfda işin içinde
Benim için bir önemi yok. Neticede ikiside aynı telefon.hocam kusura bakma amalg nin kendi garantisi var telefonda ithalat değil telefon
Benim için bir önemi yok. Neticede ikiside aynı telefon.
Cam ekran koruyucuyu 10 TL te aldım. Teknomarketler aynısını bi dünya paraya satıyorlar.