LG G3 Kullanıcıları Kulübü

eirenis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ben 5 aydır kullanıyorum öyle bir özellik görmedim sanırım yok öyle bir şey. İphone da gördüm ben o özelliği.

Samsungda da var bir bunda mı yok :( Sükut-u hayal oldu :(
Mail i başardım ama Face de olmuyor..

Yine de teşekkür ederim :)

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Nova launcher ve ücretli prime eklentisi bu desteği sagliyor sabirim.

Ayrica v10m güncellemesini yükledim ekran gecisleri puruzsuz olmus. Ana ekranda sonradan yukleme yapmiyor. Klavye kasmiyor. Isinmiyor ve daha bir suru sey. Lg yazilim desteginin bukadar harikulade olacagini beklemezdim

d54976bd63367df67f5ebaa1c0ad2759.jpg

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Ayrica v10m güncellemesini yükledim ekran gecisleri puruzsuz olmus. Ana ekranda sonradan yukleme yapmiyor. Klavye kasmiyor. Isinmiyor ve daha bir suru sey. Lg yazilim desteginin bukadar harikulade olacagini beklemezdim

Bende v10j var seninki niye m başka başka harf mi veriyor bunlar.

eirenis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Günaydın
Bende de V10I var ve yeni güncelleme de bulunmuyor.Bahsettiğin güncellemeyi nerden yapabilirim?

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende v10j var seninki niye m başka başka harf mi veriyor bunlar.

Günaydın
Bende de V10I var ve yeni güncelleme de bulunmuyor.Bahsettiğin güncellemeyi nerden yapabilirim?

Şuanda en güncel sürüm v10n arkadaslar. Guncellemeler alfabetik sıraya göre veriliyor. Yani sizde a varsa c çıktıysa sizin kullandığınızdan daha yeni sürümdür:)

10j-10l-10m-10n olarak gidiyor yani.

Ayrica bu guncelleme türkiyeye dağıtılma dı henuz. Mesela benim telefonum koreden ithalat. Benim ki ne 10j geldi en son.

Lg güncel sürümleri internette yayınlıyor. Root gerekmeksizin bu yasal romları telefonunuza yükleyebilirsiniz. Tamamen orjinaldirler. Kdz dosyası olarak gecer ve lg flash tools programıyla yuklenir. Mobilden yaziyorum umarim yardimci olabilmisimdir.

Dikkat: bu dosyaları yüklerken 32gb-16gb ayrimina dikkat edin arkadaşlar.

Edit:imla

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim ben 5 aydır kullanıyorum öyle bir özellik görmedim sanırım yok öyle bir şey. İphone da gördüm ben o özelliği.

Selam , buna çözüm önerisi olan yok mu :((((

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier

Bunu bir deneyin arkadaşlar ama telefonu kendi launcheri yerine nova yı yüklemeniz gerekecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonda virus olmamasina ragmen takilmalar yasiyorum ? nasil duzeltebilirim belkide virus vardir ama bulamiyorum

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonda virus olmamasina ragmen takilmalar yasiyorum ? nasil duzeltebilirim belkide virus vardir ama bulamiyorum
Fabrika ayarlarina donderebilirsin hard reset atabilirsin yada uygulamalarin arka planda calismalarina bak. Eger ram dolduysa bir sey actiginda once baska biseyi kapatip onu acmaya calistigi icin yavaslar. Eger ana ekran gecisleri falan takiliyosa telefonu guncelle.

Querytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mcaffe guncellenemiyor arkadaslar hata -103 veriyor. birde deathtrigger2 kasmazken dun oyuna guncelleme geldi kasmayan oyun kasmaya basladi acaba oyuna gelen guncellemedenmi yoksa telefondanmi yardim lutfen :)

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ram çok dolduğu için sarsıyordur uygulamalarına bakmak lazım. Facebook whats up falan eposta uygulamarı arkada çok yer kaplar facebook messenger daha birçok uygulama arkada çalışıyor uygulamaların çoksa arkada çalışan gereksiz kullanmadığın uygulamalirini azaltmalısın

Querytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ram temizleme olayini sanirsam clean master ile hallettim fakat hala oyunda kasma problemi yasiyorum

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
mcaffe guncellenemiyor arkadaslar hata -103 veriyor. birde deathtrigger2 kasmazken dun oyuna guncelleme geldi kasmayan oyun kasmaya basladi acaba oyuna gelen guncellemedenmi yoksa telefondanmi yardim lutfen :)
Güncelleme sebebiyle bende de kasıyor

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya telefon ucuyor sadece su batarya biraz sıkıntı beyler yardimci olabilecek yokmu batarya programlarınin hepsini sildim bi cleanmaster var 408 modeli surum 10l. 1.sorum bu 10m guncellemesiyle azda olsa rahatlarmiyiz
2. Batarya kalibrasyonundan iyi sonuc alanda var berbat diyende sizce g3 buna nasi bi cevap verir. Deneyen oldumu..

Iyi forumlar..

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
2K ekran dolayısıyla batarya çok dayanmıyor çok dersim olduğu günler teneffüslerde girdiğim ve telefonu kitap niyetine kullandığımda dayanıyor ama o gün boşsam yoğun kullanıyorum ve 1 günü zar zor çıkarıyor bu yüzden yedek batarya kullanıyorum ama yine de memnunum en az 2 yıl kullanırım :)

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2K ekran dolayısıyla batarya çok dayanmıyor çok dersim olduğu günler teneffüslerde girdiğim ve telefonu kitap niyetine kullandığımda dayanıyor ama o gün boşsam yoğun kullanıyorum ve 1 günü zar zor çıkarıyor bu yüzden yedek batarya kullanıyorum ama yine de memnunum en az 2 yıl kullanırım :)

Yedek bataryayi nerden aldin usta nasi kullaniyosun:D biraz sscma oldu ama ayrintilar önemlidir:)

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ya telefon ucuyor sadece su batarya biraz sıkıntı beyler yardimci olabilecek yokmu batarya programlarınin hepsini sildim bi cleanmaster var 408 modeli surum 10l. 1.sorum bu 10m guncellemesiyle azda olsa rahatlarmiyiz
2. Batarya kalibrasyonundan iyi sonuc alanda var berbat diyende sizce g3 buna nasi bi cevap verir. Deneyen oldumu..

Iyi forumlar..
Bence yapma derim. Ben bir kere eski samsung telefonuma yaptım. Batarya şişti o derece. Zaten adamlar üretirken böyle bir artırma olayı olsa önce kendileri yaparlar. Kullanıcıları mağdur etmezler. Telefonu olduğu gibi kabullenmek lazım. Güncellemelerle hallederler biraz sabır. [emoji6] [emoji106]

Reaksiyon puanı
16,128
şişen bataryayı buzdolabının buzluğuna atınca düzeldiğini idda eden birileri görürseniz sizde denemeyin.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence yapma derim. Ben bir kere eski samsung telefonuma yaptım. Batarya şişti o derece. Zaten adamlar üretirken böyle bir artırma olayı olsa önce kendileri yaparlar. Kullanıcıları mağdur etmezler. Telefonu olduğu gibi kabullenmek lazım. Güncellemelerle hallederler biraz sabır. [emoji6] [emoji106]

Bende ayni bu sekil dusunuyodumda bi suphe dusmustu dedim sorayim. Kaçkere yapcaktimda neyse dur dedim :) peki guncellemede nevar yenisinde

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bende ayni bu sekil dusunuyodumda bi suphe dusmustu dedim sorayim. Kaçkere yapcaktimda neyse dur dedim :) peki guncellemede nevar yenisinde
Bizim güncellemelerimizde genellikle dikkat ederim; Pil optimizasyonu yaparlar bi kere gönlün rahat olsun. Yenisinde de yaptıklarına eminim bu gelecek güncellemenin en büyük özelliği arayüz hataları ve kasılmaları yani arayüzün akışını güzelleştirme yönünde. Kore de yayınlandı. Türkiye de yayinladiklarinda bizde görürüz. Ama ben bu güncellemeleri pek önemsemiyorum. Nasılsa şurda 2-3 ay sonra köklü değişiklik olacak lollipop güncellemesi gelecek bunların pek bi önemi olmayacak. Ben onu bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben telefonu yeni aldım ama mesaj sesinin nerden ayarlandını bulamadım bi yardımcı olabilicek varmı

bigOver55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 aylık lg g3 telefonumu satma kararı aldım 32 gb lık versiyonu arkadaşlar.

1.kırılmaz ekran koruyucusu
2.kılıf ve 3 adet ekran koruyucu hediye edeceğim arkadaşlar

ilgilenen arkadaşlar 0545 282 59 45 bu numaradan ulaşsın lütfen

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 1 aylık lg g3 telefonumu satma kararı aldım 32 gb lık versiyonu arkadaşlar.

1.kırılmaz ekran koruyucusu
2.kılıf ve 3 adet ekran koruyucu hediye edeceğim arkadaşlar

ilgilenen arkadaşlar 0545 282 59 45 bu numaradan ulaşsın lütfen
Fiyat?

bigOver55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum telefonu 2100 tl den vatandan aldım ben gene aynı fiyatı söylüyorum çünkü ekran koruyucu ve kılıfda işin içinde

bigOver55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam kusura bakma ama :) lg nin kendi garantisi var telefonda ithalat değil telefon

bigOver55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim için bir önemi yok. Neticede ikiside aynı telefon.
Cam ekran koruyucuyu 10 TL te aldım. Teknomarketler aynısını bi dünya paraya satıyorlar.

wallaha hocam ben internetten sipariş ettim aldığım fiyat bu satmak istediğim fiyatta bu 2 bin tl ye bırakırım daha inmem telefondan memnunum sadece iphone 6 denemek istiyorum ondan satmak istiyorum