hellischild
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu ay sonunda bize gelir en son biz alırız guncellemeyi
internet hızı nasıl kullanan bir arkadaş pek çok telefondan hızlı demiştiG2 kullanıcısı olarak tavsiye ederim genel olarak donma yok olsa bile cok az android dolayısıyla tavsiye ederim kesinlikle bu hafta güncelleme alıyor 5![]()
Ben denedim gonderiliyorArkadaşlar merhaba lg g3 telefonumdan samsung un herhangi bir akılllı telefonuna video fotoğraf vb. şeyleri wifidirect veya nfc ile gönderemiyorum.Bu konnu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?şimdiden teşekkür ederim.
Direk indirir yuklerim hic affetmemGençler LG G3'e 10 kasımdan itibaren lolipop dağıtıyormuş. Resmi açıklama yapmış bu hafta dağıtılıyor hadi gene iyiyiz. Nexus dan bile önce alıyoruz. Party Hard [emoji322]
Android 5.0 in simgesi. Her androidin tatli bir ismi vardir.Lolipop nedir?
Gugıl'ın bulup bize dayadığı saçma android işletim sistemi isimleriLolipop nedir?
Lolipop ismini koyana sor onu yaz google amca soylesinNe degisecek bu topitopla
Nasl bi kolaylik saglamayi düsünmusler
Tamam simdi anladim.saolun![]()
![]()
bunlar açıklar.
Gelecek. Merak edip guncellemek isteyenler icin paylastim. Turkiye ye baya gec veriyolarda geneldeBu islemi nasl yapcazki.pcye indiripmi kurcaz.tlfna güncelleme gelmicekmi![]()
Biraz beklersen ota dan gelir. Telefonun yazılım güncelleştirme kısmından yapabilirsin.Bu islemi nasl yapcazki.pcye indiripmi kurcaz.tlfna güncelleme gelmicekmi![]()
Hmmm tamam tesekkur ederimBiraz beklersen ota dan gelir. Telefonun yazılım güncelleştirme kısmından yapabilirsin.
Hayir gerek yok ama yukledikten sonra root edemezsin. Hala bulmadilar saniirmSelam arkadaşlar xda forumda çıkan Android l kdz yi yüklemek için root gerek varmı yada root oluyormu telefon teşekkürler
Screenshot istiyoruzzkurdum arkadaşlar Android L yi şuan gayet stabil![]()
İnceleme yazısı yap bir karşılaştırma gibi sana zahmet. Ben ota'yı bekleyeceğim gerçikurdum arkadaşlar Android L yi şuan gayet stabil![]()
Screenshat degl.quikmemoScreenshot istiyoruzz