TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Yada hdrGec cevap oldu ama telefon gece modunda ise flash acilmiyor belki gece cekim moduna almssndr
Yada hdrGec cevap oldu ama telefon gece modunda ise flash acilmiyor belki gece cekim moduna almssndr
Rica ederim.Evet 2.dediginiz hdr acikmis.hallettm.teskkurlerYada hdr
Onemli degilRica ederim.Evet 2.dediginiz hdr acikmis.hallettm.teskkurler
Burdan lg icin temalarmi indirebiliyoruz .
Lg pc suite programını bilgisayarına indirip kurmalısın. exe uzantısı windows setup'ı, apk ise android yani telefon için sonu apk yazanları indir.Of ya neden benim googleplay disinda indirmeye kalktigm uygulamalar inmiyor.bilen varmi arkadaslar.tam 4 kere denedm
[/IMG]![]()
O isleri anlayamiyorumki.ama denerimLg pc suite programını bilgisayarına indirip kurmalısın. exe uzantısı windows setup'ı, apk ise android yani telefon için sonu apk yazanları indir.
G2 üstün olması normal. Ekran yapısından dolayı.![]()
![]()
G2 üstün
ben moborobo isimli pc suite programını kullanıyorum süper ayrıca bütün android telefon ve tabletleri destekliyo.
Uygulama yükleme, sms görüntüleme ve gönderme, Dosyalara erişim, Rehber v.s.
http://www.moborobo.com/ dan indirebilirsiniz.
Ben G2 kullanıyorum (G3 sistemi yükledim) kasmıyor 2 sistemdede quad hd ekrandandır ama herkes konuşuyo yeni gelen güncellemeyle bu sorunlar giderildi bi güncellemeleri kontrol et yada pc suite ile kontrol et yükledikten sonrada hard reset at istersen düzelirArkadaşlar benim telefonum 32GB LG G3. Yalnız arayüz geçişlerinde çok sık kasma olmaya başladı. Acayip sinir bozucu bir durum. Aynı şekilde menü geçişleride öyle. 2Bin lira para verdik, adamın canını sıkıyor açıkçası. Sizdede oluyormu Bende böyle bir sorun var, yardımlarınızı bekliyorum.
Yedeklerini al fabrika ayarlarına döndür öyle dene sonra pc suite üzerinden yazılım güncelleme yaparsınArkadaslar neden ben bunu güncelleyemiyorum
![]()
G2 kullanıcısı olarak tavsiye ederim genel olarak donma yok olsa bile cok az android dolayısıyla tavsiye ederim kesinlikle bu hafta güncelleme alıyor 5g3 d855 almayı düşünüyorum kullananların yorumlarını bekliyorum tavsiye edermisiniz donma sorunu filan varmı?
Gençler LG G3'e 10 kasımdan itibaren lolipop dağıtıyormuş. Resmi açıklama yapmış bu hafta dağıtılıyor hadi gene iyiyiz. Nexus dan bile önce alıyoruz. Party Hard [emoji322]
Bence gitmezler ama nolur nolmaz gerekli dosyaları pc ye yedekle hatta 5 i yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndür yada hard reset at temiz olsun bazen sorun cıkabilioYa aga benim telde 8 gb foto arsivi var bu güncelleme buyuk olcak diyolar hard resetmi aticak tel kendine fotolarim gidermi guncellerken. Pcden buraya atmak icin abartisiz 3 saatimi aldi bu hardreset olayi gozumu korkutuyor ya :/
Bence gitmezler ama nolur nolmaz gerekli dosyaları pc ye yedekle hatta 5 i yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndür yada hard reset at temiz olsun bazen sorun cıkabilio
Güncellemede veriler silinmez ama sen yine de bir yedek al. Ne olur ne olmaz.Ya aga benim telde 8 gb foto arsivi var bu güncelleme buyuk olcak diyolar hard resetmi aticak tel kendine fotolarim gidermi guncellerken. Pcden buraya atmak icin abartisiz 3 saatimi aldi bu hardreset olayi gozumu korkutuyor ya :/