LG G3 Kullanıcıları Kulübü

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
G3 ün son sürümü hangisi 10l mi 10m mi bende 10l yüklü ve kontrol ettiğimde en güncel sürüm yüklü diyor

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Xda daki stock değildir ki 10 n yi ota dan alması lazım su an pc suit ten kontrol ediyorum

bigOver55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben pc suitten de ettim yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bence en son sürüm bizdeki galiba zaten bundan sonraki güncelleme büyük ihtimal android 5 olur

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dagitilan her guncelleme her ulkeye ayni anda dagitilmaz. En güncel surum v10n
Aynen her ulkeye ayni anda guncelleme gelmiyor ve bazilarina daha seri ciktigi icin harflendirmesi daha ileride oluyor anlatabildimmi kafaniza takmayn onemli olan android 5

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen her ulkeye ayni anda guncelleme gelmiyor ve bazilarina daha seri ciktigi icin harflendirmesi daha ileride oluyor anlatabildimmi kafaniza takmayn onemli olan android 5
Çok kafamıza takıyoz başkan uykularımız kaçıyor. [emoji23]

Arkadaşlar g3 ün ilk çıktığı haliyle şuan bende yüklü olan v10m arasında uçurum var. Ekran süresi5 saati çok rahat geçiyor. Soyle diyim. İşıklı bir odada otomatik parlaklik son ayarda ve wifi açık 30dk ekran süresi sarj hala %100.

O yuzden onemli olan android 5.0 [emoji23]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Çok kafamıza takıyoz başkan uykularımız kaçıyor. [emoji23]

Arkadaşlar g3 ün ilk çıktığı haliyle şuan bende yüklü olan v10m arasında uçurum var. Ekran süresi5 saati çok rahat geçiyor. Soyle diyim. İşıklı bir odada otomatik parlaklik son ayarda ve wifi açık 30dk ekran süresi sarj hala %100.

O yuzden onemli olan android 5.0 [emoji23]
Benimde g2 var eminim sarji ondan iyi gidiyordur arabada okula giderken 10 15 dk oyun oynarm yada muzik dinlerim 2 sindede 99 a inmio oyunda bazen 99 a iniyor okadar ve full parlaklk 😄 birde dusunsene lg bu optimize guncellemelerini g2 ye verse batarya nasl gider

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimde g2 var eminim sarji ondan iyi gidiyordur arabada okula giderken 10 15 dk oyun oynarm yada muzik dinlerim 2 sindede 99 a inmio oyunda bazen 99 a iniyor okadar ve full parlaklk 😄 birde dusunsene lg bu optimize guncellemelerini g2 ye verse batarya nasl gider
Tam olarak anlatmak istediğin nedir. Bu guncellemeler gereksiz mi ?

farukaptan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya telefonu yeni aldım lg g3 mesaj sesini değiştiremedim bir türlü yardimci olabilicek varmı

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
G3 için pc suit i bi türlü indirmiyior lg.com dan arama kriteri bulunamadı diyor g3 için pc suit atabilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de burda bahsedılen çatlaktan olustu ve cogu ınsanda oluyor bu arastırın anlarsınız arkadasım zamanla oluyor ne yazık kı

Romantikus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefonuma root atmak istiyorum, ama birtürlü olmuyor. Stum Root ve purpledarke yi denedim olmuyor(son güncellemeyle onların işi bitmiş sanırım) son gümcellemeden sonra root atan arkadaşlar beri gelsin. :) saygılar.

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefonuma root atmak istiyorum, ama birtürlü olmuyor. Stum Root ve purpledarke yi denedim olmuyor(son güncellemeyle onların işi bitmiş sanırım) son gümcellemeden sonra root atan arkadaşlar beri gelsin. :) saygılar.
Son guncellemeden kastin ne ? 10v ney yuklu sende j mi ?

Romantikus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root calisiyo o versiyonda. Hata yaptigin biyer olmali. Gerci her surumde suanda calisiyo root

Dün beri uğraşıyorum ama nafile olmuyor, biryerde sıkıntı var.. purpledarke yi denediğimde siyah ekran geliyor ve sonsuz nokta gelmeye başlıyor devamlı. Stum Root u denediğimde ise cihaz yamalı diyor.. gelde sıyırma..

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün beri uğraşıyorum ama nafile olmuyor, biryerde sıkıntı var.. purpledarke yi denediğimde siyah ekran geliyor ve sonsuz nokta gelmeye başlıyor devamlı. Stum Root u denediğimde ise cihaz yamalı diyor.. gelde sıyırma..
Usb hata ayiklamayi acmayi unuyma bilgisayara baglayinca izin ver telden ve telefonu bi kapat ac o noktalar gelince. Izni vermiyosun bence hata ayiklama iznini