Dagitilan her guncelleme her ulkeye ayni anda dagitilmaz. En güncel surum v10nben pc suitten de ettim yok
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bence en son sürüm bizdeki galiba zaten bundan sonraki güncelleme büyük ihtimal android 5 olur
Aynen her ulkeye ayni anda guncelleme gelmiyor ve bazilarina daha seri ciktigi icin harflendirmesi daha ileride oluyor anlatabildimmi kafaniza takmayn onemli olan android 5Dagitilan her guncelleme her ulkeye ayni anda dagitilmaz. En güncel surum v10n
Çok kafamıza takıyoz başkan uykularımız kaçıyor. [emoji23]Aynen her ulkeye ayni anda guncelleme gelmiyor ve bazilarina daha seri ciktigi icin harflendirmesi daha ileride oluyor anlatabildimmi kafaniza takmayn onemli olan android 5
Benimde g2 var eminim sarji ondan iyi gidiyordur arabada okula giderken 10 15 dk oyun oynarm yada muzik dinlerim 2 sindede 99 a inmio oyunda bazen 99 a iniyor okadar ve full parlaklk 😄 birde dusunsene lg bu optimize guncellemelerini g2 ye verse batarya nasl giderÇok kafamıza takıyoz başkan uykularımız kaçıyor. [emoji23]
Arkadaşlar g3 ün ilk çıktığı haliyle şuan bende yüklü olan v10m arasında uçurum var. Ekran süresi5 saati çok rahat geçiyor. Soyle diyim. İşıklı bir odada otomatik parlaklik son ayarda ve wifi açık 30dk ekran süresi sarj hala %100.
O yuzden onemli olan android 5.0 [emoji23]
Tam olarak anlatmak istediğin nedir. Bu guncellemeler gereksiz mi ?Benimde g2 var eminim sarji ondan iyi gidiyordur arabada okula giderken 10 15 dk oyun oynarm yada muzik dinlerim 2 sindede 99 a inmio oyunda bazen 99 a iniyor okadar ve full parlaklk 😄 birde dusunsene lg bu optimize guncellemelerini g2 ye verse batarya nasl gider
Hiç gereksiz olurmu!? Gereksiz olsa neden uğraşsinlarkiTam olarak anlatmak istediğin nedir. Bu guncellemeler gereksiz mi ?
Tam olarak anlatmak istediğin nedir. Bu guncellemeler gereksiz mi ?
Gereksiz demedimki yani cok kafanza takiyonz gelcegi varsa gelir farkli ulkelere gec geliyor ondan dedimHiç gereksiz olurmu!? Gereksiz olsa neden uğraşsinlarki
Ayarlar-ses-bildirimya telefonu yeni aldım lg g3 mesaj sesini değiştiremedim bir türlü yardimci olabilicek varmı
Telefonu pc ye bagla telden pc suiti sec zaten yukluyo bilgisayar telden. Yada herhangi bi lg pc suiti indir bagla taniyor.G3 için pc suit i bi türlü indirmiyior lg.com dan arama kriteri bulunamadı diyor g3 için pc suit atabilirmisiniz
Son guncellemeden kastin ne ? 10v ney yuklu sende j mi ?Beyler telefonuma root atmak istiyorum, ama birtürlü olmuyor. Stum Root ve purpledarke yi denedim olmuyor(son güncellemeyle onların işi bitmiş sanırım) son gümcellemeden sonra root atan arkadaşlar beri gelsin.saygılar.
Son guncellemeden kastin ne ? 10v ney yuklu sende j mi ?
Root calisiyo o versiyonda. Hata yaptigin biyer olmali. Gerci her surumde suanda calisiyo rootHocam 2. hafta önce telfonu aldığım da güncelle yaptı otomatik, son güncellemeden kastım o. şuan yüklü olan v10j-sea-xx.
Root calisiyo o versiyonda. Hata yaptigin biyer olmali. Gerci her surumde suanda calisiyo root
Usb hata ayiklamayi acmayi unuyma bilgisayara baglayinca izin ver telden ve telefonu bi kapat ac o noktalar gelince. Izni vermiyosun bence hata ayiklama izniniDün beri uğraşıyorum ama nafile olmuyor, biryerde sıkıntı var.. purpledarke yi denediğimde siyah ekran geliyor ve sonsuz nokta gelmeye başlıyor devamlı. Stum Root u denediğimde ise cihaz yamalı diyor.. gelde sıyırma..
Usb hata ayiklamayi acmayi unuyma bilgisayara baglayinca izin ver telden ve telefonu bi kapat ac o noktalar gelince. Izni vermiyosun bence hata ayiklama iznini[/QUOT
izin veriyorum hocam, ama olmuyor.