LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Oyunları Full HD oynattığından dolayı zorlanmaz ama oyunlara 2K desteği gelince G3 yanarsa karışmam.

kinguur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımcı olabılıcek kımse yokmu
merhaba bilmiyorum soruldumu yada başka bi yerde varmı diye ama baya baktım bulamadım whatsapp yada facebookta herhangi bir bildirim geldiği zaman ıkon uzerinde bildirim sayısı belli oluyordu yenı aldım g3 bılmıyorum cozum nedır acaba sımdıden tsk ederım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bu dediğin cm romlaeda oluyordu yanlış hatırlamiosam G3 te yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslarlar benim tek sıkıntım kamerada oda s5 hareketli bi objeyi yakaliyor ama g3 ümde bulanık cikiyor
Haliylede bu zoruma gidiyor 😁 bunun bi çözümü varmi acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar kisi resmi eklemek istedigimde fotografda degisiklik kaydedilemedi diyor ve eklemiyor. rehberi telefona da kopyaladım g maile de ama olmuyor. varmi bi cözüm bilen?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
arkadaslar kisi resmi eklemek istedigimde fotografda degisiklik kaydedilemedi diyor ve eklemiyor. rehberi telefona da kopyaladım g maile de ama olmuyor. varmi bi cözüm bilen?
Ekran görüntüsü atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Ilk defa böyle bir problen duyuyorum

ismetatabay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler merhaba,dün Xperia Z2 den vazgeçip sıfır g3 aldım 16gb.ama ilk şarjını arabada kabloyla şarj ettim kendi kablosunu kullanmadım.bi sorun olur mu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eğer beyler format atınca kalibrasyon sıfırlanıyorsa format da atabilirim

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba,

6 aylık bir G2 kullanıcısıyken tamamen o tele olan hayranlığım ile bir üst modelini almak istedim ve 1 hafta kadar önce G3 aldım. Tabiri caizse attan inip eşşeğe binmiş gibi hissediyorum kendimi. G2 tam bir performans telefonuyken G3 arayüzünde takılmalar yapıyor. G2 de keyif ve hazzı bu telde 1 haftadır alamadım.

Antutuda teste tabi tuttum 28000 küsürlerde bir puan aldı! Benim G2 33000 lerde falandı. Kaldı ki yorumlarda G3'ün Antutu tesitinde 37000- 39000 arasında gittiğini görüyorum. Ram kullanım oranı 1.3 gb larda!

Yaklaşık 40 a yakın uygulama yüklü bunların aynısı bire bir G2 dede yüklüydü gram takılma yapmıyordu. Ama G3 hissedilir deerecede geçişlerde takılma yapıyor. Uygulamadan Ana ekrana geçmek için ana ekran tuşuna bastığımda smartnotice wigdete geç geliyor.

Fabrika ayarlarına döndüm, pc suitede yazılım hatalarını yükle ile işlem yaptım ama problemler devam ediyor ve antutu puanım yine 28000 lerde! Bir çare bir çözüm yok mu arkadaşlar bu ne iştir anlamadım gitti!
CİHAZA v10 L yazılımını yükle. benim cihaz antutuda 39814 puan aldı. ne takılma ne kasma yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ses sorununu napcas note 3 kullaniodum daha once simdi g3 e gecince gerek zil sesi gerekse bildirim sesleri cok az cikiyor duymuyorum cebimdeyken nerdeyse

dwarfish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba dün itibariyle 32 gb gold modelını aldım.Benım 2 sorunum var cozemedım bır turlu.
Birincisi biri aradığında veya mesaj gönderdiğinde sesli uyarı çıkıyor bu nasıl kapatılır.
İkinci sorunum eski telefonum htc one xplus tı gmail hesabını yeni telefonuma tanımlattım eski uygulamaları ve oyunları yukluyordu fakat wifi olmadıgından dolayı ıptal ettım yuklemeleri,şimdi bu eski oyunları ve uygulamaları nasıl yükleyebilirim.Paralı aldığım oyunlar vardı bi ton şimdi uğraşıyorum yapamıyorum.Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarını sunarsa sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kablosuz şarj cihazı aldım fakat cihazı da prize USB ile bağlamadan şarj etmiyor. Ben çok farklı hayal etmiştim oysa ki :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2014 Un en cok kasan ve tekleyen telefonu g3 tur bu sene cikan 4 atlinin en gerisinde 4.4.4 guncellemesi digerleri aldi biz hala armut topluoruz nereden aldim bu çöpü ona yanarim internet performans s4 un bile gerisinde

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2014 Un en cok kasan ve tekleyen telefonu g3 tur bu sene cikan 4 atlinin en gerisinde 4.4.4 guncellemesi digerleri aldi biz hala armut topluoruz nereden aldim bu çöpü ona yanarim internet performans s4 un bile gerisinde
Eminim öyledir kardeşim bırak bu işleri.

MertYurdakul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar GG de ''LG G3 (32 GB) 1600TL'' oldu almayı planlıyorum garantisi delta sizce değer mi orjinal lg distribütörü garantisi için o kadar yüksek meblağ vermek istemiyorum

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
140 kusur mb'lık bir güncelleme geldi içeriği uygulamalar yazıyor yaptık ama ne değişti anlayamadım stabilite mi bilemedim bilen aydınlatırsa seviniriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türkiye garantili olanlara extradan ne gibi bir ekleme yapılıyor. Cihazı distiribitör değiştirip mi getiriyor. Ben paralel ithalat aldım, nazar deymesin nokta çizik yok. Ayrıca radyosuda açık ve kit kat yüklü olarak 1.050 TL geldi.

dwarfish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaş ne dandik bi yer oldu burası ya.Bi soru sorduk günlerce cvp veren yok

mondal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardım etsin demişsin. Demek ki insanların bu konu hakkında bilgisi yok bu çok normal değil mi senin de bilmeyip sorman gibi? Dandiklikle bir alakası yok anlayacağın.

Optimum23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleme gelmiş, şu an indiriyor. Bakalım farklılık olacakmı?

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tekrardan merhabalar telefonum lg g3 belirttigim gibi :) usb kablosuyla baglıyorum orjinal kendi telefonu ilk aşamada görüyor baglan diyorum sol ustte baglanıyor cıkıyor sonra hic bi hata vermeden sol ustte ''baglan'' simgesi çıkıyor yani hata vermeden baglanmıyor. Telden bakıyorum bi sorun yok telefonun şifresi koruması vs bişey yok geliştirici açık sadece telefonu ilk aldıgımda kişileri senkronize edecek olan arkadaş geliştiricide usb ayarlarıyla oynadı nasıl girdi bilmiyorum belki oyuzden diye düşünüyorum. Bi yardım eden olursa fikrini paylaşırsa sevinirim.. İphone umu bilgisayara yedekledim ve lg suite bunu telefona yukleyebilirmis buda cok işime gelir. Wifiden aktarmıyor lakin baglanıyor. yardımcı olursanız sevinirim sayın modlarım buyuklerim amcalarım :)

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayiklamayi actiysan sorun olmaz usb driver indir dene

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siparişi geçtim beyaz renk hadi hayırlısı bakalım.Sıkıntı çok çıkarıyor diyorlar ama gözümüzü kapatıp aldık. Kıydık 1400TL'yi

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
siparişi geçtim beyaz renk hadi hayırlısı bakalım.Sıkıntı çok çıkarıyor diyorlar ama gözümüzü kapatıp aldık. Kıydık 1400TL'yi
Hayırlı olsun.
Bende 32 gb si beyaz. 1 aydır kullanıyorum.
Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kılıf aldınız mı peki? yoksa öyle çıplak mı kullanıyorsunuz :) beyazda çizikler göze çabuk batıyor diyorlar aslı var mı acaba? ben bu işlemin siyahta olacağını iddia ediyorum ama bir türlü ikna edemedim arkadaşları :)

Hayırlı olsun.
Bende 32 gb si beyaz. 1 aydır kullanıyorum.
Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
kullandığınız ürünün seri no.sunu hatırlıyor musunuz? 408-409 ?

can_dostum1979

Asistan
Reaksiyon puanı
2
BUDA BENİM G3'ÜM
Vy7Onj.png

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kılıf aldınız mı peki? yoksa öyle çıplak mı kullanıyorsunuz :) beyazda çizikler göze çabuk batıyor diyorlar aslı var mı acaba? ben bu işlemin siyahta olacağını iddia ediyorum ama bir türlü ikna edemedim arkadaşları :)

kullandığınız ürünün seri no.sunu hatırlıyor musunuz? 408-409 ?
408