LG G3 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g3 için android L ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı acaba ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar mrb dün akşam lg g3 32gb beyaz aldım..direk güncelleme geldi güncelleme olduktan sonra sanki bazı özellikler silinmiş gibi ne bilim spor activite proğramı gibi şeyleri bulmaıyorum telefonda bilgisi olan var mı acaba?şimdiden teşekkürler
Spor aktivite programı derken lg health ı kastediosan ayarlar-ekran-ana ekran-smart bulletini açın

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Menüde klasör oluşturma nasıl oluyor? Google klasörü var. İçinde google uygulamaları var. Peki biz nasıl yaparız bilen var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar
acaba ben v101-tur-xx program versiyonunu nasıl tekrara eski versiyonuna düşürebilirim
telefon bu güncelemeden sonra sapıttı. ekranın sağ kısmında bır cm lik bir bölüm yukardan aşağııya kadra tepki vermiyor. mesaj yazarken 'k' harfini yazamıyorum dokunmatik algılamıyor. bazende kendi kendine bazı tuşlara basmaya başlıyor.
telefonda bu versiyona güncellemeden önce hiçbir sorun yaşamıyordum. ne olduysa bu v101-tur-xx güncellemesinden sonra oldu. ne yapmamı önerirsiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu arada fabrika ayarlarına döndürdüm artı hard reset yaptım fakat gene de V101-TUR-XX
değişmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar,
Çek Cumhuriyeti'nden G3 almayı düşünüyorum burada telefonu 4G özelliğiyle öne çıkartıyorlar ama bildiğim kadarıyla Türkiye'de henüz 4G altyapısı yok. Türkiye'de satılan G3'ler de 4G mi? Eğer değilse burdan 4G alsam Türkiye'de ki 3G'yi destekler mi ?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

mehmettt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın mdagli2003;

Bende de LG G3 32 GB var. Telefonu Turkcell abone merkezinden aldım. Hattım Turkcell. Aldığımdan beri Turkcelli numaraları aramalarımda gelen ve giden ses tizli (cızırtılı). Telefon 2 defa servise gitti, arızayı gideremediler. Sizin yazdığınız işlemi yaptım ama malesef çare olmadı. Konu ile ilgili başka bir bilginiz varsa bizimle de paylaşırsanız seviniriz.

mehmettt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın mdagli2003;

Bende de LG G3 32 GB var. Telefonu Turkcell abone merkezinden aldım. Hattım Turkcell. Aldığımdan beri Turkcelli numaraları aramalarımda gelen ve giden ses tizli (cızırtılı). Telefon 2 defa servise gitti, arızayı gideremediler. Sizin yazdığınız işlemi yaptım ama malesef çare olmadı. Konu ile ilgili başka bir bilginiz varsa bizimle de paylaşırsanız seviniriz.

mdagli2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar son olarak olaya nokta koymak istiyorum. Su an yaklasik olarak 5 aydir g3 siyah kullaniyorum. Vatan dan almistim. 32 gb modeli. Her seyi yukledim. G.play da ne gorduysem yukledim. Su an 230 dan fazla uygulama yuklu. Bir uygulamayi ancak arama menusuyle bulabiliyorum. O kadar yani. Telefonda sadece a.birds starwars oynarken az biraz isiniyor. Onun harcinde donma kadilma kiltlenme kapanma yawaslama vs hicbir problem olmadi. Hatta problem olmasi icin emulator uygulamalari ile gameboy, terminal, client, db. Vs acayip uygulamar dahi yukledim. Ama nafile . telefon banamisin demedi. Bir kez olsun problem yasamadim. Sarj olyindada problem yok o kadar yogun kullanmama ragmen sarj 1.5 ile 2 gun arasinda gidiyor. Acayip memnunum. Memenuniyetimi nasil anlatsam azdir. Bu arada her turden telefonu kullaniyorum. Trcell den es kart cikarttim. Su an 2 tane ayni numarali hattim var. G3 telefonuma birsey olmasin diye birde gittim g2 aldim. Htc, samsung, bberry, nokia , sony, vs. Her turden telefonu kullandim. En iyisi g3 tur. Simdi arkadaslara tavsiyeler. Oncelikle telefonu sadece kendi sarj aleti ile kullanin. Sakin olaki arkadasinizin sarj aletini 1 kere bile takmayi. Cunku sarj kalibrasyonu bozulur. Yani telefon il pil arasindaki sarj olma bilgisi bozulur. Bu arada illa baska sarj aleti kullanacaksaniz sarj cihazi uzerinde 5v 2A yazsin. Sonra sarjinizi %10 altina dustukten sonra yapin. Yani %30 da iken tutup sarja takmayin. Ne bulursaniz yukleyin. Hafizanin %40 kadarini kullanin. Yani 16gb modeller icin en az 6 gb lik uygilama yukleyin. 32 gb olanlar da 10gb lik uygulama yukleyin. Linux kerneli hakkinda bilgisi olanlat ne demek istedigimi anlayacaktir. Son olarak hafiza kartiniz hc class 10 olsun. Tutupta class4 kart takarsaniz telefon essek gibi olur. Kac gb oldugu onemli degil. Siz kaliteli bir class 10 kart takin. 70 mb/sn yazan kingston iyidir. Cunku hafiza karti sistem bus a direk baglidir. Kart yaeassa makinada yawaslar. Karti kullanmasa bile... Herkese problemsiz g3 lu gunler dilegiyle... Bu arada g3 u olmayan arkadaslar bir an once ellerindeki telefonu satip uzerine biraz ekelyip g3 alin. Napcaniz o kadar parayi. Birazda kendinize calisin. Kefenin cebi yok. Alin kullanin. Olmezsiniz....

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar son olarak olaya nokta koymak istiyorum. Su an yaklasik olarak 5 aydir g3 siyah kullaniyorum. Vatan dan almistim. 32 gb modeli. Her seyi yukledim. G.play da ne gorduysem yukledim. Su an 230 dan fazla uygulama yuklu. Bir uygulamayi ancak arama menusuyle bulabiliyorum. O kadar yani. Telefonda sadece a.birds starwars oynarken az biraz isiniyor. Onun harcinde donma kadilma kiltlenme kapanma yawaslama vs hicbir problem olmadi. Hatta problem olmasi icin emulator uygulamalari ile gameboy, terminal, client, db. Vs acayip uygulamar dahi yukledim. Ama nafile . telefon banamisin demedi. Bir kez olsun problem yasamadim. Sarj olyindada problem yok o kadar yogun kullanmama ragmen sarj 1.5 ile 2 gun arasinda gidiyor. Acayip memnunum. Memenuniyetimi nasil anlatsam azdir. Bu arada her turden telefonu kullaniyorum. Trcell den es kart cikarttim. Su an 2 tane ayni numarali hattim var. G3 telefonuma birsey olmasin diye birde gittim g2 aldim. Htc, samsung, bberry, nokia , sony, vs. Her turden telefonu kullandim. En iyisi g3 tur. Simdi arkadaslara tavsiyeler. Oncelikle telefonu sadece kendi sarj aleti ile kullanin. Sakin olaki arkadasinizin sarj aletini 1 kere bile takmayi. Cunku sarj kalibrasyonu bozulur. Yani telefon il pil arasindaki sarj olma bilgisi bozulur. Bu arada illa baska sarj aleti kullanacaksaniz sarj cihazi uzerinde 5v 2A yazsin. Sonra sarjinizi %10 altina dustukten sonra yapin. Yani %30 da iken tutup sarja takmayin. Ne bulursaniz yukleyin. Hafizanin %40 kadarini kullanin. Yani 16gb modeller icin en az 6 gb lik uygilama yukleyin. 32 gb olanlar da 10gb lik uygulama yukleyin. Linux kerneli hakkinda bilgisi olanlat ne demek istedigimi anlayacaktir. Son olarak hafiza kartiniz hc class 10 olsun. Tutupta class4 kart takarsaniz telefon essek gibi olur. Kac gb oldugu onemli degil. Siz kaliteli bir class 10 kart takin. 70 mb/sn yazan kingston iyidir. Cunku hafiza karti sistem bus a direk baglidir. Kart yaeassa makinada yawaslar. Karti kullanmasa bile... Herkese problemsiz g3 lu gunler dilegiyle... Bu arada g3 u olmayan arkadaslar bir an once ellerindeki telefonu satip uzerine biraz ekelyip g3 alin. Napcaniz o kadar parayi. Birazda kendinize calisin. Kefenin cebi yok. Alin kullanin. Olmezsiniz....
Kısmen katılıyorum, o da performans kısmına.. ancak ısınma olayı oyunda hissedilir bir şekilde, el yakıyor yani, ben pek oyun oynamıyorum bu benim için önemli değil ancak önemli olan pil oda kesinlikle sizin anlattığınız gibi değil katılmıyorum çok kurcalayan biri ikinci kez şarjı mutlaka yapacak çünkü günü çıkarmaz. Ekran öküz gibi pil harcıyor zaten tek eleștirdiğim nokta bu. Ekran daha az pil harcasa ve telefonu kucaklasam da günü çıkarsaydı bu beni daha çok memnun ederdi. Ama başta dediğim gibi performans konusunda problem yok belki ekran kalitesi daha düşük olsaydı daha bir performansı artardı.. her neyse harici batarya kullanıyorum 20.000 mah'lık bu şekilde aşıyoruz şarj problemini. Tavsiye eder miyim illa LG alacağım dersen G3 derim ama su anki fikrim ile telefon almaya kalksam bu kadar yüksek çözünürlüklü ekrana sahip bir tel almak için o telefonda en az 4000 ve üstü pil isterdim. Yada 3000 ise batarya, böyle bir ekrana sahip telefon almazdım. Tabi yine siz bilirsiniz.

felahy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 aydır lg g3 kullanıyorum... iphone 4 kullanıyordum lg aldım fakat belki henüz alışamadığımdandır fazla sevmedim... mesela Windows 8 bilgisayarıma lg tr nin sayfasından pc süite indiremedim pc süite yok telefonumu bilgisayarda yedeklemek istiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim...

kinguur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bilmiyorum soruldumu yada başka bi yerde varmı diye ama baya baktım bulamadım whatsapp yada facebookta herhangi bir bildirim geldiği zaman ıkon uzerinde bildirim sayısı belli oluyordu yenı aldım g3 bılmıyorum cozum nedır acaba sımdıden tsk ederım

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya biri su sarz konusunda tavsiyeler verebilirmi ama gercekci olursa herkez yararlansin diye bilirkisiler yardim ederse daha hayirli olur :)

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Ya biri su sarz konusunda tavsiyeler verebilirmi ama gercekci olursa herkez yararlansin diye bilirkisiler yardim ederse daha hayirli olur :)

Ben yedek batarya taşıyorum harici şarj cihazı bana göre değil yedek bataryayı öneririm LG G3 seçmemdeki en önemli etken çıkarılabilir batarya idi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
son yazılımdan sonra telefonum dokunmatiğinde sorun yaşadım servise verdim fakat servis canımı sıktı değişim yapmazlar diye ahh ahh neden aldım diyordum lg g3 ü gül gibi iphone 5 vardı ama servise lg g3 ü verip iphone u elime alınca iphone çok fena geldi lg g3 özledim şimdiden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba,

6 aylık bir G2 kullanıcısıyken tamamen o tele olan hayranlığım ile bir üst modelini almak istedim ve 1 hafta kadar önce G3 aldım. Tabiri caizse attan inip eşşeğe binmiş gibi hissediyorum kendimi. G2 tam bir performans telefonuyken G3 arayüzünde takılmalar yapıyor. G2 de keyif ve hazzı bu telde 1 haftadır alamadım.

Antutuda teste tabi tuttum 28000 küsürlerde bir puan aldı! Benim G2 33000 lerde falandı. Kaldı ki yorumlarda G3'ün Antutu tesitinde 37000- 39000 arasında gittiğini görüyorum. Ram kullanım oranı 1.3 gb larda!

Yaklaşık 40 a yakın uygulama yüklü bunların aynısı bire bir G2 dede yüklüydü gram takılma yapmıyordu. Ama G3 hissedilir deerecede geçişlerde takılma yapıyor. Uygulamadan Ana ekrana geçmek için ana ekran tuşuna bastığımda smartnotice wigdete geç geliyor.

Fabrika ayarlarına döndüm, pc suitede yazılım hatalarını yükle ile işlem yaptım ama problemler devam ediyor ve antutu puanım yine 28000 lerde! Bir çare bir çözüm yok mu arkadaşlar bu ne iştir anlamadım gitti!

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
G3 e android L geldimi ki ben turp yüklerken flashy ile teli brick ettim daha servisten gelmedi

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Twrp yi deneyen oldumu ben twrp yüklerken flashy ile tel brick oldu DİKKAT EDİN bide stock recovery e geçmedi bi türlü

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Ben yükledim twpr yi sıkıntısız kuruldu tabiki flashify ile

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
4500 mah piller var hacı
Var, yok değil de, demek istediğim şey, g3 deki yüksek çözünürlüklü ekran gibi bir ekran istiyorsam, 3000mah pile sahip olmamalı, yani 4000 ve üstü olmalı yada 3000mah olacaksa da bu kadar yüksek çözünürlük olmamalı ;) çünkü ekran hakikaten çok yiyor gün içinde daha çok kapalı ortamdayım bu sebeple ekran ışığını genelde %50 nin üzerine çıkarmıyorum ama buna rağmen ite kaka akşamı zor buluyor kurcalarsam ikinci kez şarjı yapmak durumunda kalıyorum sırf hele hafta sonu bir yerlere kaçarken yanıma 20000mah'lık harici bataryayı almazsam tam bir fiyasko orjinal pil 70/80 TL bunu alacağıma 100 TL'ye 20000mah harici almak daha mantıklı geldi çünkü zaten yanımda her zaman postacı çantamla çıkıyorum daha avantajlı bana göre, yani pil durumunu göze alarak bu telefonu alsın bu konu başlığını okuyan arkadaşlar.. peki memnun muyum? G3'ü hakikaten Premium yapmışlar g2 deki gibi gıcırdayan arka kapak dandik ve acemice yapılmış arkadaki tuşlar gitmiş yerine kalite hissini alabileceğiniz tuşlar gelmiş arka kapak aleminyum hissi veriyor hani şu m8 deki fırçalamış aleminyum olayı var ya onun gibi.. sonra arayüz daha bir sade ve göze hoş geliyor. 30 civarı App var kasma yok kasma gibi bir şikayetim yok bir kez modern combat 5 oynarken abartınca sistem güvenlik açısından cihazı kapattı ama ateş gibi olmuştu.. bisiklete çıkarken şu sağlık uygulamasını hep açıyorum salyangoz gibi arkadan haritada iz bırakıyor runtastic road bike, endomondo vs gibi App'larda olduğu gibi ve bu özellik çalışırken harici App'lar kadar pil yemiyor. Bu durumda memnunum diyebilirim. Daha bir çok özellik var da çok uzadı zaten.. dediğim gibi bu yazıyı henüz g3 kullanmayan arkadaşlara fikir sunsun diye yazdım, saygılar.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Buda antutu testi

syhyve8u.jpg

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya peki su d-850,855 F serisi falan farkediyomu telefonlar ? Cunki gordugum kadariyla kullanicilar ikiye ayriliyor batarya cok iyi iki gun dayaniyor bide obur grup tel kasiyor bi gunu gecirmiyor. Bu modeller arasi fark olabilirmi hani biri daha stabildir vs?

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
4500 mah pili nerden bulurum bide gerçekten 4500 mah mıdır üstünde 4500 yazıp düşük çıkmasın nerden anlayabiliriz iyisini kotusunu