S
SDN Okuru
SDN Okuru
g3 için android L ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı acaba ?
Spor aktivite programı derken lg health ı kastediosan ayarlar-ekran-ana ekran-smart bulletini açınarkadaşlar mrb dün akşam lg g3 32gb beyaz aldım..direk güncelleme geldi güncelleme olduktan sonra sanki bazı özellikler silinmiş gibi ne bilim spor activite proğramı gibi şeyleri bulmaıyorum telefonda bilgisi olan var mı acaba?şimdiden teşekkürler
Menüde klasör oluşturma nasıl oluyor? Google klasörü var. İçinde google uygulamaları var. Peki biz nasıl yaparız bilen var mı?
2 uygulamayı üst üste attın mı klasör oluşuyor
Ben getirtiyorum komisyon alarak satis da yapiyorum.bir problem olmuyor.kilif isteyen olursa vb. Bana ulasabilirler.arkadaşlar aliexpress.com' dan alışveriş yapan oldu mu? lg g3 üme güzel telefon kapakları buldum, fiyatları da çok uygun ama yurtdışından geleceği için sizce ekstradan kargo parası ödetirler mi?
http://www.aliexpress.com/premium/l...y=tr&initiative_id=AS_20141015213549&prNum=35 link burda. buyrun bakın.
Kısmen katılıyorum, o da performans kısmına.. ancak ısınma olayı oyunda hissedilir bir şekilde, el yakıyor yani, ben pek oyun oynamıyorum bu benim için önemli değil ancak önemli olan pil oda kesinlikle sizin anlattığınız gibi değil katılmıyorum çok kurcalayan biri ikinci kez şarjı mutlaka yapacak çünkü günü çıkarmaz. Ekran öküz gibi pil harcıyor zaten tek eleștirdiğim nokta bu. Ekran daha az pil harcasa ve telefonu kucaklasam da günü çıkarsaydı bu beni daha çok memnun ederdi. Ama başta dediğim gibi performans konusunda problem yok belki ekran kalitesi daha düşük olsaydı daha bir performansı artardı.. her neyse harici batarya kullanıyorum 20.000 mah'lık bu şekilde aşıyoruz şarj problemini. Tavsiye eder miyim illa LG alacağım dersen G3 derim ama su anki fikrim ile telefon almaya kalksam bu kadar yüksek çözünürlüklü ekrana sahip bir tel almak için o telefonda en az 4000 ve üstü pil isterdim. Yada 3000 ise batarya, böyle bir ekrana sahip telefon almazdım. Tabi yine siz bilirsiniz.Arkadaslar son olarak olaya nokta koymak istiyorum. Su an yaklasik olarak 5 aydir g3 siyah kullaniyorum. Vatan dan almistim. 32 gb modeli. Her seyi yukledim. G.play da ne gorduysem yukledim. Su an 230 dan fazla uygulama yuklu. Bir uygulamayi ancak arama menusuyle bulabiliyorum. O kadar yani. Telefonda sadece a.birds starwars oynarken az biraz isiniyor. Onun harcinde donma kadilma kiltlenme kapanma yawaslama vs hicbir problem olmadi. Hatta problem olmasi icin emulator uygulamalari ile gameboy, terminal, client, db. Vs acayip uygulamar dahi yukledim. Ama nafile . telefon banamisin demedi. Bir kez olsun problem yasamadim. Sarj olyindada problem yok o kadar yogun kullanmama ragmen sarj 1.5 ile 2 gun arasinda gidiyor. Acayip memnunum. Memenuniyetimi nasil anlatsam azdir. Bu arada her turden telefonu kullaniyorum. Trcell den es kart cikarttim. Su an 2 tane ayni numarali hattim var. G3 telefonuma birsey olmasin diye birde gittim g2 aldim. Htc, samsung, bberry, nokia , sony, vs. Her turden telefonu kullandim. En iyisi g3 tur. Simdi arkadaslara tavsiyeler. Oncelikle telefonu sadece kendi sarj aleti ile kullanin. Sakin olaki arkadasinizin sarj aletini 1 kere bile takmayi. Cunku sarj kalibrasyonu bozulur. Yani telefon il pil arasindaki sarj olma bilgisi bozulur. Bu arada illa baska sarj aleti kullanacaksaniz sarj cihazi uzerinde 5v 2A yazsin. Sonra sarjinizi %10 altina dustukten sonra yapin. Yani %30 da iken tutup sarja takmayin. Ne bulursaniz yukleyin. Hafizanin %40 kadarini kullanin. Yani 16gb modeller icin en az 6 gb lik uygilama yukleyin. 32 gb olanlar da 10gb lik uygulama yukleyin. Linux kerneli hakkinda bilgisi olanlat ne demek istedigimi anlayacaktir. Son olarak hafiza kartiniz hc class 10 olsun. Tutupta class4 kart takarsaniz telefon essek gibi olur. Kac gb oldugu onemli degil. Siz kaliteli bir class 10 kart takin. 70 mb/sn yazan kingston iyidir. Cunku hafiza karti sistem bus a direk baglidir. Kart yaeassa makinada yawaslar. Karti kullanmasa bile... Herkese problemsiz g3 lu gunler dilegiyle... Bu arada g3 u olmayan arkadaslar bir an once ellerindeki telefonu satip uzerine biraz ekelyip g3 alin. Napcaniz o kadar parayi. Birazda kendinize calisin. Kefenin cebi yok. Alin kullanin. Olmezsiniz....
Ya biri su sarz konusunda tavsiyeler verebilirmi ama gercekci olursa herkez yararlansin diye bilirkisiler yardim ederse daha hayirli olur![]()
Var, yok değil de, demek istediğim şey, g3 deki yüksek çözünürlüklü ekran gibi bir ekran istiyorsam, 3000mah pile sahip olmamalı, yani 4000 ve üstü olmalı yada 3000mah olacaksa da bu kadar yüksek çözünürlük olmamalı4500 mah piller var hacı