LG G3 Kullanıcıları Kulübü

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar N11 de Türkiye Garantili 32GB lık G3 var 2000 lira ya sizce güvenilirmidie başarı garantili

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim için fiyat sıkıntı değil pekte N11 de Kredi kartına taksit diyor acaba bu doğru mu eğer taksitle alabilirsem güvenilir de diyorsunuz ve ordan alan da olmuş almayı düşünüyorum

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cep telefonu icin taksit secenegi yok. Genel satislar icin taksit seçeneği olabilir.
N11 gittigidiyor tarzi calisan bir yer. Oraya ne kadar guveniyorsan n11 e de o kadar guvenebilirsin.
Fiyati bence iyi ben kontratli 16gb i 2300 e aldim turkcell de

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende öyle biliyordum ama ürünün sayfasında 9 taksit seçeniğiyle yazıyor ondan merka ettim ve soruyum dedim.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
satıcı ya soru sor gibi şeyler var olmadı ordan sorayım

Teşekkürler cevaplarınız için

mrtkml

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan en ucuz nerede bulabilirim bende de htc one var satmak bundan almak istiyorum

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi burada da uygun diyorlar ama tam arastirmadim. Bulabilirseniz 32gb alin ben pisman oldum 16gb aldığıma. Fiyat farkinin cok olmamasindan dolayi

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hepsi burada da uygun diyorlar ama tam arastirmadim. Bulabilirseniz 32gb alin ben pisman oldum 16gb aldığıma. Fiyat farkinin cok olmamasindan dolayi

keşke 32 alsaydınız almışken kontratlı almışsınız zaten daha iyi olurdu ama ne diyelim hayırlısı

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32gb cevremdeki hic bir operatör de yoktu maalesef. Yoksa affetmem onu alirdim :) kismet. Ilk defa ust segment cihaz aldik. Ilk elin günahı olmaz :)

Optimum23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben pazartesi gününden beri LG G3 kullanıcısıyım. 32 GB Titan aldım. Hiçbir sıkıntısı yok. Hayatımda kullandığım en enfes kamera, daha iyisi yok bence şu an telefonlar içersinide. Sihirli odak, auto focus muazzam şeyler gerçekten. Herkese hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Telefonda 4 tane oyunum var şu anlık. Fazlasıyla yetiyor ve zaman geçiriyorum. İlk aldığımda ısınma olmuştu. Çok ısındığını farkettim ama sorun bendeymiş. %15 şarj ile asphalt 8 oynayınca tabii ısınıyor :D Şarj mükemmel gidiyor bana kalırsa. Asphalt 8 de sadece telefonun ısındığını hissediyorum. Aman aman, ''Bu telefon ne yahu, ızgara oldu elim'' şeklinde birşey değil kesinlikle. Isınmayan telefon yok zaten şu devirde ama benim kullandığım en iyi telefon şu an bu. Xperia Z2 kullandım, oyun oynadım falan üzerine balık koysanız bataryanın pişer vallahi. Ben memnunum, bu forumdaki herkes memnun. Paraya kıyıp 32GB alın. Pişman olmazsanız. Sorularınız varsa yanıtlarım. İyi forumlar :)

monşer1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben g3 de geliştirici seçeneklerini bulamıyorum. yardımcı olur musunuz?

monşer1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gelistirici seceneklerden calisma suresini sec diye bi secenek var normalde dalvik secili olacaktir siz ART yi secin sistem kapanacak yeni kurulum olup art ye gecicek bu legal bi durum sorun yok ama sarj ve isinma konusunda basarili olacak ilk gunler baya isiniyordu art ye gecince okadar isinmamaya basladi ve sarj cok cok fark etti
ART ye geçtim ancak telefon aşırı ısındı.Mecburen geri dönüş yaptım.

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Art bana da cok kasiyor gibi geldi . dalwik e geri dondum sarj problemi devam ediyor maalesef

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki art geçişde güncelleme yaptımı sizlerde android güncelleniyor dedide bende

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dedi. Ancak art ye geciste 238 uygulama dalwikte 78 uygulama guncelledi

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen 208 uygulama güncelliyo bakalım,güncellerken daha ısınmaya başladı ama
Dalvik daha stabil artta daha bismillah diyemeden yanmaya başladı telefon

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gece 01.00 da sarjdan full olarak cikardim sabah 10.30 gibi hala 100 du bi iki elledim tele oyun actim 2 dk 100 du sonra dustu
Şimdi bende gece çıkarıyorum sabah işe gidene kadar 95 lere iniyo anlamadım gitti bu telefon belamı aldık hayır olur inşallah