MasterStar21
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar N11 de Türkiye Garantili 32GB lık G3 var 2000 lira ya sizce güvenilirmidie başarı garantili
Benim g2 de başarı garantili en yakın lg servisine yollayabiliyorsun yani başarı ise güvenilir demektir fiyatı senin için uygunsa alabilirsin sıkıntı olmaz.Arkadaşlar N11 de Türkiye Garantili 32GB lık G3 var 2000 lira ya sizce güvenilirmidie başarı garantili
Hepsi burada da uygun diyorlar ama tam arastirmadim. Bulabilirseniz 32gb alin ben pisman oldum 16gb aldığıma. Fiyat farkinin cok olmamasindan dolayi
32gb cevremdeki hic bir operatör de yoktu maalesef. Yoksa affetmem onu alirdimkismet. Ilk
defa ust segment cihaz aldik. Ilk elin günahı olmaz![]()
Yazılım bilgilerine girip yapım numarasına yanlış hatırlamıyorsam 8 kere ard arda basman gerekiyor açmak içinben g3 de geliştirici seçeneklerini bulamıyorum. yardımcı olur musunuz?
teşekkürlerYazılım bilgilerine girip yapım numarasına yanlış hatırlamıyorsam 8 kere ard arda basman gerekiyor açmak için
ART ye geçtim ancak telefon aşırı ısındı.Mecburen geri dönüş yaptım.gelistirici seceneklerden calisma suresini sec diye bi secenek var normalde dalvik secili olacaktir siz ART yi secin sistem kapanacak yeni kurulum olup art ye gecicek bu legal bi durum sorun yok ama sarj ve isinma konusunda basarili olacak ilk gunler baya isiniyordu art ye gecince okadar isinmamaya basladi ve sarj cok cok fark etti
Aynen dünde bende kapandı telefon nazara geldik ayrıca nete girince tlefon coşuyo 45 dereceleri gördük maşaallah@Vikings 2 haftadır kendi kendine kapanma sorunu yoktu.Bugün cebimdeyken kapanmış.
Şarjı da %90'lardaydı. Nazar deydi galiba![]()
ART ye geçtim ancak telefon aşırı ısındı.Mecburen geri dönüş yaptım.
Var bendeki CPU-Zilginc sicakligi olcen bi uygulama varmi ?
Var bendeki CPU-Z
- - - Mesaj Güncellendi - - -
art geçmeden %100 olan şarj 10 dakkada % 90 oldu amaninnn
şarjdan çıkardım fulll +fulll iken oldu ona şaşırdım zatensistem kurarken sarji yiye bilir ama full sarji oyle bi bak
şarjdan çıkardım fulll +fulll iken oldu ona şaşırdım zaten
Şimdi bende gece çıkarıyorum sabah işe gidene kadar 95 lere iniyo anlamadım gitti bu telefon belamı aldık hayır olur inşallahgece 01.00 da sarjdan full olarak cikardim sabah 10.30 gibi hala 100 du bi iki elledim tele oyun actim 2 dk 100 du sonra dustu