LG G3 Kullanıcıları Kulübü

lipitor45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Değerli SDN üyeleri. bir iki saat önce bende aranıza katıldım LG G3 32gb modelini aldım. forum boyunca kullananların kapanma sorunu olduğunu duymuştum. Ben 2 saattir falan kullanıyorum herhangi bir kapanma söz konusu değil. yazılım bilgilerinde program versiyonu V10b-SEAxx yazdığını görüyorum. inşallah kapanma sorunu olmaz. Yazılım güncellemesi geldi bu arada ama güncel versiyonu yüklemedim henüz. Sizce ne yapmalıyım güncellersem acaba kapanma sorunu olur mu?

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de bi kere tango ile gorusme yaparken mesaj gelmisti cevap verdim tak telefon gitti :)

bahadir_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Değerli SDN üyeleri. bir iki saat önce bende aranıza katıldım LG G3 32gb modelini aldım. forum boyunca kullananların kapanma sorunu olduğunu duymuştum. Ben 2 saattir falan kullanıyorum herhangi bir kapanma söz konusu değil. yazılım bilgilerinde program versiyonu V10b-SEAxx yazdığını görüyorum. inşallah kapanma sorunu olmaz. Yazılım güncellemesi geldi bu arada ama güncel versiyonu yüklemedim henüz. Sizce ne yapmalıyım güncellersem acaba kapanma sorunu olur mu?

Zaten bu kapanma sorunundan kaynaklanan bir güncellenme idi.kapanma uyku modunda iken oluyodu bundan sonra bende hiç olmadı bence güncelleyin tabi .

lipitor45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır ben PC Suite aracılığı ile yapmadım guncellemeyi telefon ayarlarında güncelleme merkezi indirmiş bile güncelleme dosyasını sadece yuklensin mi diye soruyor bana ben henüz yüklemedim. Şimdilik bekliyorum. PC Suite ile güncelleme yapmak daha mı iyi peki?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

guncellemeyi normal guncelleme merkezinden guncelliyoruz demi ?

sanirim guncellenmis demi ?
Hayır ben PC Suite aracılığı ile yapmadım guncellemeyi telefon ayarlarında güncelleme merkezi indirmiş bile güncelleme dosyasını sadece yuklensin mi diye soruyor bana ben henüz yüklemedim. Şimdilik bekliyorum. PC Suite ile güncelleme yapmak daha mı iyi peki?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12

Lg pc tools dan yapabilirsiniz

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bilmiyorum ama lg suite de de guncelleme bulmadi telefonumda da Mevcut OS surumunde en son yazilim surumunu kullaniyorsunuz yaziyor

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar uygulamalar nasıl çalışıyor Facebook Twitter instagram sahibinden gibi uygulamalar kasma donma sıkıntı filan olmuyor değil mi bir ara note 3 ile sahibindene gireyim dedim mobil uygulamadan katil olacaktım nerdeyse o derecede kötüydü hala öyle mi yoksa akıcı mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar uygulamalar nasıl çalışıyor Facebook Twitter instagram sahibinden gibi uygulamalar kasma donma sıkıntı filan olmuyor değil mi bir ara note 3 ile sahibindene gireyim dedim mobil uygulamadan katil olacaktım nerdeyse o derecede kötüydü hala öyle mi yoksa akıcı mı?

Benim cihazda en ufak kasma yok. (Nazar değmesin)

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamadim az once lg acayip kasma yapti menuden menuye gecerken bile cok uyuz oldum kapadim actim anca duzeldi

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
10 milyon satmış anladığım kadarıyla. :D Heralde dünya geneli . Sizce rakam iyi mi ?
77d181c992c7588d2ce4af63c626f8e1.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
10 milyon satmış anladığım kadarıyla. :D Heralde dünya geneli . Sizce rakam iyi mi ?
77d181c992c7588d2ce4af63c626f8e1.jpg

Satış rakamları kaç olursa iyidir bilmiyorumda iphone 5s 60 milyon falanmı ne satmıştı yoksa daha fazlamıydı tam hatırlamadım, apple ile lgyi bir tutmuyorum ve yarıştırmıyorum ama 60 milyon satmışsa buda bi 20 30 milyon satması lazımdı diye düşünüyorum.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bir sorum olacak ama oncelikle iyi aksamlar
Sorum ise arkadaslar telefonumun sarji %100 dü saat ortalama 20:30 dan itibaren prizden cikarttim ve surekli guc tasarrufu modu acik ayni zamanda mobil veri acik olmasina ragmen suan sarjim %73 (saat 22:39) bu normalmi? Yoksa daha fazla felan olmasi lazimmiydi?

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bir sorum olacak ama oncelikle iyi aksamlar
Sorum ise arkadaslar telefonumun sarji %100 dü saat ortalama 20:30 dan itibaren prizden cikarttim ve surekli guc tasarrufu modu acik ayni zamanda mobil veri acik olmasina ragmen suan sarjim %73 (saat 22:39) bu normalmi? Yoksa daha fazla felan olmasi lazimmiydi?

ayarlar bolumunden art ye gecmeni oneririm sarjdan cikardim gece sabah uyandim hala 100 oyun oynadim biraz bi baktim hala 100 :) tuaf oldum tabi sonra dusuyor ama sarji cok etki ediyor

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ayarlar bolumunden art ye gecmeni oneririm sarjdan cikardim gece sabah uyandim hala 100 oyun oynadim biraz bi baktim hala 100 :) tuaf oldum tabi sonra dusuyor ama sarji cok etki ediyor
Telefonun şarjını pek dayanmıyor doğrusu ama denicez artık teşekkürler olmadı yedek bataryaya kaldık

Art'ye geçmeyi anlamadım

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antutu testi yapan varmi. Ben yaptim ve zaruriyetle g2 den asagi gosteriyordu. Bir ölçü müdür sizce?

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrica isinma durumu problem midir. Yoksa telefonun konfirgasyonu gereği doğal durum mudur

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun şarjını pek dayanmıyor doğrusu ama denicez artık teşekkürler olmadı yedek bataryaya kaldık

Art'ye geçmeyi anlamadım

gelistirici seceneklerden calisma suresini sec diye bi secenek var normalde dalvik secili olacaktir siz ART yi secin sistem kapanacak yeni kurulum olup art ye gecicek bu legal bi durum sorun yok ama sarj ve isinma konusunda basarili olacak ilk gunler baya isiniyordu art ye gecince okadar isinmamaya basladi ve sarj cok cok fark etti

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] 2 haftadır kendi kendine kapanma sorunu yoktu.Bugün cebimdeyken kapanmış.
Şarjı da %90'lardaydı. Nazar deydi galiba :D

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Vikings 2 haftadır kendi kendine kapanma sorunu yoktu.Bugün cebimdeyken kapanmış.
Şarjı da %90'lardaydı. Nazar deydi galiba :D

:) bendede kapanmisti :) bende de bi problem var bi turlu anlamadim evdeyken wifi kendiliginden kapaniyor nte giriyom telefonden wifi araciligiyla bakiyon net yok halla halla bi bakiyomki wifi kendiliginden kapanmis

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
:) bendede kapanmisti :) bende de bi problem var bi turlu anlamadim evdeyken wifi kendiliginden kapaniyor nte giriyom telefonden wifi araciligiyla bakiyon net yok halla halla bi bakiyomki wifi kendiliginden kapanmis

Benim önceki telefonda wi-fi uyku gibi bir şey vardı.Kullanmayınca kapanıyordu.
G3'te böyle bir ayar var mı bilmiyorum.Bir bak olmazsa.