pc demi sorun var sizce ? insallah oyledir telefonda sorun oldugunu dusunmuyorum cunki taktigimda sarj olarak algiliyor tv ye bagladiigmda hafizayi goruyor sorun degil ama pc den olunca olmuyor bakalim baska pc de de olucakmiyok oyle bisey lg nin sayfasindan da indirdim usb driver ve lg pc suite olmadi olmadicok fazla canimi skti
telefonu pcye bağla yukardan bildirim panelini çek usb bağlandı yazar ona tkla lg yazılımını seçyok oyle bisey lg nin sayfasindan da indirdim usb driver ve lg pc suite olmadi olmadicok fazla canimi skti
Roma gommeyip sonradan yukledilerse gider malesefPeki resetleme yaparsam telefonu alirken teknosada kurduklari ucretli uygulamalarda gidebilir. Onlar yok olmadan yapma sansim var mi?
Ben burayı demiyorum Ayarlar/Genel/PC Bağlantısına girin bağlantı seçenekleri tarzı bişi olması lazm ordan seçin burası ayrı bişi
Ben burayı demiyorum Ayarlar/Genel/PC Bağlantısına girin bağlantı seçenekleri tarzı bişi olması lazm ordan seçin burası ayrı bişi![]()
pc ye bağladığın zaman yukarda usb sembolü çıkması lazm yukardan bildirim panelini indirip usb sembolüne tıklayın burdan seçin usb sembolü gözükmüyorsa driver da sorun vardır büyük ihtimal bu sayfaya girip aşağı inin yazılım güncelleştirme sekmesine tıklayıp USB Driveri indirip kurun.
Beyler güncellemelerden sonra kapanma sorunu devam eden var mı?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
Bu perşembe günü Turkcell'den LG G3 32GB modelini aldım. (21/08/2014)
Öncelikle alacaklara vs. bi bilgilendirme yapayım
Telefonu her defasında şarjını %5 ve %10 'a kadar felan getirdim ve (maşallah) Telefonda herhangi bir kapanma olmadı. Rahatsız edici bir ısınma olmadı aspalt 8 oynadım telefon ısınıyor ama o kadarda ısınmayı abartmamak gerek. Daha sonra tek sorun benim için şarz, o bana biraz yetmiyor o kadar. Telefonda da sinir bozucu derecede rahatsız edici derecede lag yok. Son olarakta pişman değilim gayet harika bir telefon.
Burda birşey daha söyliyim gerçekten insanların dediklerini çok takmamak gerek (Özellikle de telefonu kullanmadan birşey bilmeden yorum yapanları)15 Temmuz'da aldım telefonu.Düşüncelerim seninle aynı.![]()
Burda birşey daha söyliyim gerçekten insanların dediklerini çok takmamak gerek (Özellikle de telefonu kullanmadan birşey bilmeden yorum yapanları)
Ekrana koruyucu cam taktırdım bide kılıf ohhh mis gibi kullanıyorumAlacak arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun
Sen takma sakın perişan edersin herşeyiBen de pek takılmadım insanların söylediğine .G2'ye aşık olmuştum , aldattım G3 aldım
Ekran koruyucu taktırdım içinde toz vardı.Çıkarrttım.Yeniden alıp doğru düzgün taktırıcam.Ama korkuyorum çizicem diye![]()
Sen takma sakın perişan edersin herşeyiBen aldığım gibi taktırmıştım iyi oldu
Bu arada pc suite indirmeyi beceremedim nasıl oluyor ya
Medya eşitleme (MTP) kullanarak müzik, fotoğraf veolmuyor iste naptiysam o secenekler olmadi driver kurdum olmadi naptuysam olmadi
Şimdi bu wifi işaretlemesini yaptın telefon pc ye usb ile bağlıyken telefon bağlanmadı öylemi
Aynen G3 Seçeneği yok bu yüzden inmiyor bile kalacak heralde böyle artık
Ben gproda indirdiğim pc suit ile bağlanıyorum hala ama :=)Ben bir şekilde indirmişim.Ama nasıl yaptım hatırlamıyorum.Bir de G3 ile uyumlu mu onu da bilmiyorum![]()
![]()
Lg sitesinden g3 sayfasına gelin küçük bi ürün desteği yazısı var ona tklayn gelen sayfada aşağıda yazılım güncelleştirme sekmesinden driver ve pc suiteyi indirebilirsiniz
Medya eşitleme (MTP) kullanarak müzik, fotoğraf ve
video aktarma
1 Depolama medyasını incelemek için > > Uygulamalar sekmesi >
Ayarlar > Genel sekmesi > Depolama seçeneklerine tıklayın.
2 USB kablosunu kullanarak telefonu PC'nize bağlayın.
3 Durum çubuğunu aşağı kaydırın ve USB bağlandı öğesine tıklayın ve Ortam cihazı
(MTP) seçeneğini belirleyin.
4 PC'nizde bellek klasörünü açın. Bilgisayarınızdaki yığın depolama alanı içeriğini
görüntüleyebilir ve bilgisayar ile Cihaz bellek klasörü arasında dosya aktarımı
yapabilirsiniz.
5 Dosyaları aktardıktan sonra durum çubuğunu aşağı kaydırın, USB bağlandı öğesine
tıklayın ve USB bağlantı türü listesinden Telefonu şarj et öğesini seçin.
böyle tarif eder kullanma klavuzu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şimdi bu wifi işaretlemesini yaptın telefon pc ye usb ile bağlıyken telefon bağlanmadı öylemi
Peki pcde usb bağlantını aynı noktadanmı yapıyorsun farklı girişlerinde denedinmiwifi ile baglaniyor kablo olunca olmuyor dediginiz maddedeki herseyi denedim yok usb baglantisi falan filan hicbirsey yok anlamiyorum bi cekenek kesinlikle eksik olmasi gerek mumkun degil olmamasi dediginiz gibi depolama secenegine girdim yok yani cidden yok cahilligimden degil yani gercek anlamda yok telefonu pc ye bagliyorum direk sarj ediliyor vs. cikiyor ama mtp baglantisi vs. hicbir secenek yok