LG G3 Kullanıcıları Kulübü

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki resetleme yaparsam telefonu alirken teknosada kurduklari ucretli uygulamalarda gidebilir. Onlar yok olmadan yapma sansim var mi?

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok oyle bisey lg nin sayfasindan da indirdim usb driver ve lg pc suite olmadi olmadi :( cok fazla canimi skti
pc demi sorun var sizce ? insallah oyledir telefonda sorun oldugunu dusunmuyorum cunki taktigimda sarj olarak algiliyor tv ye bagladiigmda hafizayi goruyor sorun degil ama pc den olunca olmuyor bakalim baska pc de de olucakmi

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
macbook air da da denedim olmadi oyle bi secenekde yok anlamadim gitti

Ayarlar/Genel/sonra pc baglantisi yok

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
pc ye bağladığın zaman yukarda usb sembolü çıkması lazm yukardan bildirim panelini indirip usb sembolüne tıklayın burdan seçin usb sembolü gözükmüyorsa driver da sorun vardır büyük ihtimal bu sayfaya girip aşağı inin yazılım güncelleştirme sekmesine tıklayıp USB Driveri indirip kurun.

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc ye bağladığın zaman yukarda usb sembolü çıkması lazm yukardan bildirim panelini indirip usb sembolüne tıklayın burdan seçin usb sembolü gözükmüyorsa driver da sorun vardır büyük ihtimal bu sayfaya girip aşağı inin yazılım güncelleştirme sekmesine tıklayıp USB Driveri indirip kurun.

olmuyor iste naptiysam o secenekler olmadi driver kurdum olmadi naptuysam olmadi

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ana ekran dokunmatik tuşlara basılı tutup yukarı çekdiğimizde açılan seçedekleri düzenleyebildiğimiz bir yer var mı? Bulamadım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler güncellemelerden sonra kapanma sorunu devam eden var mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Beyler güncellemelerden sonra kapanma sorunu devam eden var mı?

Benim telefon sarjı azken arada kapanıyordu. 1-2 haftadır kapanmadı.Güncelleme ile alakası yok sanırım benimkinin. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=407354]zafer1234[/MENTION] Ayarlar > Ekran > Ana Ekran Dokunmatik Tuşları.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
Bu perşembe günü Turkcell'den LG G3 32GB modelini aldım. (21/08/2014)
Öncelikle alacaklara vs. bi bilgilendirme yapayım
Telefonu her defasında şarjını %5 ve %10 'a kadar felan getirdim ve (maşallah :P ) Telefonda herhangi bir kapanma olmadı. Rahatsız edici bir ısınma olmadı aspalt 8 oynadım telefon ısınıyor ama o kadarda ısınmayı abartmamak gerek. Daha sonra tek sorun benim için şarz, o bana biraz yetmiyor o kadar. Telefonda da sinir bozucu derecede rahatsız edici derecede lag yok. Son olarakta pişman değilim gayet harika bir telefon.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
Bu perşembe günü Turkcell'den LG G3 32GB modelini aldım. (21/08/2014)
Öncelikle alacaklara vs. bi bilgilendirme yapayım
Telefonu her defasında şarjını %5 ve %10 'a kadar felan getirdim ve (maşallah :P ) Telefonda herhangi bir kapanma olmadı. Rahatsız edici bir ısınma olmadı aspalt 8 oynadım telefon ısınıyor ama o kadarda ısınmayı abartmamak gerek. Daha sonra tek sorun benim için şarz, o bana biraz yetmiyor o kadar. Telefonda da sinir bozucu derecede rahatsız edici derecede lag yok. Son olarakta pişman değilim gayet harika bir telefon.

15 Temmuz'da aldım telefonu.Düşüncelerim seninle aynı. :D

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
15 Temmuz'da aldım telefonu.Düşüncelerim seninle aynı. :D
Burda birşey daha söyliyim gerçekten insanların dediklerini çok takmamak gerek (Özellikle de telefonu kullanmadan birşey bilmeden yorum yapanları)
Ekrana koruyucu cam taktırdım bide kılıf ohhh mis gibi kullanıyorum :D Alacak arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Burda birşey daha söyliyim gerçekten insanların dediklerini çok takmamak gerek (Özellikle de telefonu kullanmadan birşey bilmeden yorum yapanları)
Ekrana koruyucu cam taktırdım bide kılıf ohhh mis gibi kullanıyorum :D Alacak arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun

Ben de pek takılmadım insanların söylediğine .G2'ye aşık olmuştum , aldattım G3 aldım :D
Ekran koruyucu taktırdım içinde toz vardı.Çıkarrttım.Yeniden alıp doğru düzgün taktırıcam.Ama korkuyorum çizicem diye :D

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de pek takılmadım insanların söylediğine .G2'ye aşık olmuştum , aldattım G3 aldım :D
Ekran koruyucu taktırdım içinde toz vardı.Çıkarrttım.Yeniden alıp doğru düzgün taktırıcam.Ama korkuyorum çizicem diye :D
Sen takma sakın perişan edersin herşeyi :D Ben aldığım gibi taktırmıştım iyi oldu :)
Bu arada pc suite indirmeyi beceremedim nasıl oluyor ya

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Sen takma sakın perişan edersin herşeyi :D Ben aldığım gibi taktırmıştım iyi oldu :)
Bu arada pc suite indirmeyi beceremedim nasıl oluyor ya

Ben takmadım babam takmıştı -_- :D

LG'nin sitesinden indirebilirsin ama G3 seçeneği çıkmıyor.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynen G3 Seçeneği yok bu yüzden inmiyor bile kalacak heralde böyle artık

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmuyor iste naptiysam o secenekler olmadi driver kurdum olmadi naptuysam olmadi
Medya eşitleme (MTP) kullanarak müzik, fotoğraf ve
video aktarma
1 Depolama medyasını incelemek için > > Uygulamalar sekmesi >
Ayarlar > Genel sekmesi > Depolama seçeneklerine tıklayın.
2 USB kablosunu kullanarak telefonu PC'nize bağlayın.
3 Durum çubuğunu aşağı kaydırın ve USB bağlandı öğesine tıklayın ve Ortam cihazı
(MTP) seçeneğini belirleyin.
4 PC'nizde bellek klasörünü açın. Bilgisayarınızdaki yığın depolama alanı içeriğini
görüntüleyebilir ve bilgisayar ile Cihaz bellek klasörü arasında dosya aktarımı
yapabilirsiniz.
5 Dosyaları aktardıktan sonra durum çubuğunu aşağı kaydırın, USB bağlandı öğesine
tıklayın ve USB bağlantı türü listesinden Telefonu şarj et öğesini seçin.
böyle tarif eder kullanma klavuzu

baskada bisey yok
Şimdi bu wifi işaretlemesini yaptın telefon pc ye usb ile bağlıyken telefon bağlanmadı öylemi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Lg sitesinden g3 sayfasına gelin küçük bi ürün desteği yazısı var ona tklayn gelen sayfada aşağıda yazılım güncelleştirme sekmesinden driver ve pc suiteyi indirebilirsiniz

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Lg sitesinden g3 sayfasına gelin küçük bi ürün desteği yazısı var ona tklayn gelen sayfada aşağıda yazılım güncelleştirme sekmesinden driver ve pc suiteyi indirebilirsiniz

Buldum teşekkürler. :)

o8DULTN.png

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Medya eşitleme (MTP) kullanarak müzik, fotoğraf ve
video aktarma
1 Depolama medyasını incelemek için > > Uygulamalar sekmesi >
Ayarlar > Genel sekmesi > Depolama seçeneklerine tıklayın.
2 USB kablosunu kullanarak telefonu PC'nize bağlayın.
3 Durum çubuğunu aşağı kaydırın ve USB bağlandı öğesine tıklayın ve Ortam cihazı
(MTP) seçeneğini belirleyin.
4 PC'nizde bellek klasörünü açın. Bilgisayarınızdaki yığın depolama alanı içeriğini
görüntüleyebilir ve bilgisayar ile Cihaz bellek klasörü arasında dosya aktarımı
yapabilirsiniz.
5 Dosyaları aktardıktan sonra durum çubuğunu aşağı kaydırın, USB bağlandı öğesine
tıklayın ve USB bağlantı türü listesinden Telefonu şarj et öğesini seçin.
böyle tarif eder kullanma klavuzu

Şimdi bu wifi işaretlemesini yaptın telefon pc ye usb ile bağlıyken telefon bağlanmadı öylemi

wifi ile baglaniyor kablo olunca olmuyor dediginiz maddedeki herseyi denedim yok usb baglantisi falan filan hicbirsey yok anlamiyorum bi cekenek kesinlikle eksik olmasi gerek mumkun degil olmamasi dediginiz gibi depolama secenegine girdim yok yani cidden yok cahilligimden degil yani gercek anlamda yok telefonu pc ye bagliyorum direk sarj ediliyor vs. cikiyor ama mtp baglantisi vs. hicbir secenek yok

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wifi ile baglaniyor kablo olunca olmuyor dediginiz maddedeki herseyi denedim yok usb baglantisi falan filan hicbirsey yok anlamiyorum bi cekenek kesinlikle eksik olmasi gerek mumkun degil olmamasi dediginiz gibi depolama secenegine girdim yok yani cidden yok cahilligimden degil yani gercek anlamda yok telefonu pc ye bagliyorum direk sarj ediliyor vs. cikiyor ama mtp baglantisi vs. hicbir secenek yok
Peki pcde usb bağlantını aynı noktadanmı yapıyorsun farklı girişlerinde denedinmi