- Reaksiyon puanı
- 17,382
Yeni gelen güncelleme ile ilgili sıkıntıları olan var mı?
Bende problem yok.Yeni gelen güncelleme ile ilgili sıkıntıları olan var mı?
Slimport zor bulunuyoru diye duymuştum.Var mı satılan bir yer ?
Benim tvde lg wifi üzerinden bağlıyorum gayette güzel oluyorTelefonu nasıl televizyona kablosuz bağlayabilirim ?
bendede sıkıntı yok şimdilikYeni gelen güncelleme ile ilgili sıkıntıları olan var mı?
Son konuştuğumda yeni üretime başlanacağı ve 2-3 ay sonra ülkemize gireceği söylendi Turkcell avea ve vodafone tarafından2. parti cihazlar acaba piyasaya sürüldü mü
hayirli gunlar arkadaslar araniza yeni katiliyorumforumu biraz gozledim gayet guncel bi sitemiz varmis
2 gun once htc one m8 imi satarak g3 32gb 3gb ramli cihaza gecis yaptim kafa kafaya deng geldi yaninda 64gb hafiza kartida vardi ancak bi iki problemim vvar teelfonu ilk aldigim gunde problem yoktu telefonu pc ye bagliyorum direk sarj oluyor diye yaziyor herangi bi secenek sunmuyor yani hafizaya ulasamiyorum ama benim tv ye bagladigimda secenekler geliyor ve tv g3 un hafizasini goruyor bi turlu halledemedim 2. problemim 64gb lik hafiza kartimin icine bisey atmaya calistigimda birden baglanti gidiyor formatina baktim exfat di dedim acaba formattanmi kaynaklaniyor saatlerce denedim fat32 yapmayi olmadi programlarla denedim nafile bi arkdas program onerdi onla nfts yapip sonradan fat32 yaptim ama 64 degilde 32 olarak gorundu sorun degil dedim duzeltirim sonra diyerek hafiza kartinin icine bisey atmak istedim sorun yine devam etti
Bildirim paneli ust taraftaki uzerinde saat yazan cubuktur hocam asagi surukleyinbildirim panelini bulamiyorum yok yokdeli olucam yahuu
Dun gunduz guncellemeyi yukledim. Gece bi ara telfn kapandi birden prize bagliyorum acilmiyor acma tusuna basiyorum acilmiyor ki sarji fulldu. Bataryayi cikarip takinca anca acildi. Sebebi ne olabilir? Onun disi bgnde farkettgm bisi arada oluyor kilifi acinca kaydirarak kiliti acmam gerek bazen algilamiyor kilit acilmiyor. Benzer sorunlar yasayan var mi ya da niye olablr?telfnu alali bi hafta oldu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bir de bu smart cleaning devamli yuzde 8 de kaliyor anlamadim
Televizyon lg 690 s modeli,marka farkından olabilir@tau televizyonunun markası ne ? Benim televizyon Samsung.Galiba marka farklı old. için bağlanamıyorum.
Tühh yaTelevizyon lg 690 s modeli,marka farkından olabilir
Tühh yatelevizyonu alırken "baba LG al LG.Bu samsung beş para etmez." deseydim
![]()
Kablosuz internet var tabi. Ama ben bilmiyorum yöntemiValla samsungda iyidir evde kullanılan bir kablosuz ağın varsa onlada bağlantı olması geerekir ama
Şimdi telefonu pc ye bağladın ayarlar^paylaş ve bağlan#lg pc suite#wifi bağlantısını ok liyoruz bağlanman gerekir bi,lgisayar kurulumu tamamlayıncahayirli gunlar arkadaslar araniza yeni katiliyorumforumu biraz gozledim gayet guncel bi sitemiz varmis
2 gun once htc one m8 imi satarak g3 32gb 3gb ramli cihaza gecis yaptim kafa kafaya deng geldi yaninda 64gb hafiza kartida vardi ancak bi iki problemim vvar teelfonu ilk aldigim gunde problem yoktu telefonu pc ye bagliyorum direk sarj oluyor diye yaziyor herangi bi secenek sunmuyor yani hafizaya ulasamiyorum ama benim tv ye bagladigimda secenekler geliyor ve tv g3 un hafizasini goruyor bi turlu halledemedim 2. problemim 64gb lik hafiza kartimin icine bisey atmaya calistigimda birden baglanti gidiyor formatina baktim exfat di dedim acaba formattanmi kaynaklaniyor saatlerce denedim fat32 yapmayi olmadi programlarla denedim nafile bi arkdas program onerdi onla nfts yapip sonradan fat32 yaptim ama 64 degilde 32 olarak gorundu sorun degil dedim duzeltirim sonra diyerek hafiza kartinin icine bisey atmak istedim sorun yine devam etti
Kabalosuz ağda televizyon bilgisayar cep telefon tablet hepsi birbirine senkronize oluyor bendeKablosuz internet var tabi. Ama ben bilmiyorum yöntemi![]()
onda sorun yok wifi ile baglana biliyorum ama usb kablosu taktigimda usb ile lp pc suite de bulamiyorŞimdi telefonu pc ye bağladın ayarlar^paylaş ve bağlan#lg pc suite#wifi bağlantısını ok liyoruz bağlanman gerekir bi,lgisayar kurulumu tamamlayınca
Bağlantı seçeneklerinden lg yazılımını seç görür pc yine olmazsa lg sitesinden usb driver indironda sorun yok wifi ile baglana biliyorum ama usb kablosu taktigimda usb ile lp pc suite de bulamiyor
yok oyle bisey lg nin sayfasindan da indirdim usb driver ve lg pc suite olmadi olmadiBağlantı seçeneklerinden lg yazılımını seç görür pc yine olmazsa lg sitesinden usb driver indir
Yani görmüyorsa ya pcnde sorun var ama ben şuanda usb ile bağlandığım anda telefondan yazılımı otomatik olarak kuruyoe ve telefondan saçenekleri belirleyip istediğini yapıyosunyok oyle bisey lg nin sayfasindan da indirdim usb driver ve lg pc suite olmadi olmadicok fazla canimi skti