LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Yeni gelen güncelleme ile ilgili sıkıntıları olan var mı?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Bende yeni güncelleme akşam kurdum, şuana kadar bende de bir sıkıntı gözükmüyor. İnşallah bundan sonra cihaz üzerinde sıkıntı yaşanmaz.. :)

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayirli gunlar arkadaslar araniza yeni katiliyorum :) forumu biraz gozledim gayet guncel bi sitemiz varmis :) 2 gun once htc one m8 imi satarak g3 32gb 3gb ramli cihaza gecis yaptim kafa kafaya deng geldi yaninda 64gb hafiza kartida vardi ancak bi iki problemim vvar teelfonu ilk aldigim gunde problem yoktu telefonu pc ye bagliyorum direk sarj oluyor diye yaziyor herangi bi secenek sunmuyor yani hafizaya ulasamiyorum ama benim tv ye bagladigimda secenekler geliyor ve tv g3 un hafizasini goruyor bi turlu halledemedim 2. problemim 64gb lik hafiza kartimin icine bisey atmaya calistigimda birden baglanti gidiyor formatina baktim exfat di dedim acaba formattanmi kaynaklaniyor saatlerce denedim fat32 yapmayi olmadi programlarla denedim nafile bi arkdas program onerdi onla nfts yapip sonradan fat32 yaptim ama 64 degilde 32 olarak gorundu sorun degil dedim duzeltirim sonra diyerek hafiza kartinin icine bisey atmak istedim sorun yine devam etti

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dun gunduz guncellemeyi yukledim. Gece bi ara telfn kapandi birden prize bagliyorum acilmiyor acma tusuna basiyorum acilmiyor ki sarji fulldu. Bataryayi cikarip takinca anca acildi. Sebebi ne olabilir? Onun disi bgnde farkettgm bisi arada oluyor kilifi acinca kaydirarak kiliti acmam gerek bazen algilamiyor kilit acilmiyor. Benzer sorunlar yasayan var mi ya da niye olablr?telfnu alali bi hafta oldu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de bu smart cleaning devamli yuzde 8 de kaliyor anlamadim

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=408320]tau[/MENTION] televizyonunun markası ne ? Benim televizyon Samsung.Galiba marka farklı old. için bağlanamıyorum.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayirli gunlar arkadaslar araniza yeni katiliyorum :) forumu biraz gozledim gayet guncel bi sitemiz varmis :) 2 gun once htc one m8 imi satarak g3 32gb 3gb ramli cihaza gecis yaptim kafa kafaya deng geldi yaninda 64gb hafiza kartida vardi ancak bi iki problemim vvar teelfonu ilk aldigim gunde problem yoktu telefonu pc ye bagliyorum direk sarj oluyor diye yaziyor herangi bi secenek sunmuyor yani hafizaya ulasamiyorum ama benim tv ye bagladigimda secenekler geliyor ve tv g3 un hafizasini goruyor bi turlu halledemedim 2. problemim 64gb lik hafiza kartimin icine bisey atmaya calistigimda birden baglanti gidiyor formatina baktim exfat di dedim acaba formattanmi kaynaklaniyor saatlerce denedim fat32 yapmayi olmadi programlarla denedim nafile bi arkdas program onerdi onla nfts yapip sonradan fat32 yaptim ama 64 degilde 32 olarak gorundu sorun degil dedim duzeltirim sonra diyerek hafiza kartinin icine bisey atmak istedim sorun yine devam etti

Bilgisayarda telefonunun gorunebilmesi icin telefonu kabloyla pcye bagladiktan sonra telefon uzerinden bildirim panelindeki baglanti ayarini degistir tarzinda bir yazi olacak ona dokun. Acilan menude sag ustte pc programlarini kur diye bir secenek var ona dokun. Pcye lg pc suite programini kuracak. Daha sonra yine telefon pcye kablo ile baglandiginda bildirim panelinde cikan yaziya dokun ve oradaki seceneklerden dosya paylasimi olani sec. Hafiza karti problemin hakkinda maalesef bir fikrim yok.

Merhaba arkadaslar. Ben aranizda yeniyim. Sizlere bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Yaklasik 1-1,5 ay kadar once lg g3 32 gb modelini satin aldim. Kapanma sorunu 3-4 gunde bir bende de oluyordu. Fakat guncelleme ile duzelecegini dusunup yeni aldigim telefonumu hemen servise vermek istemedim. Yapilan ilk guncellemerde kapanma sorunu once 4gunden 1haftaya. Daha sonra ise kapanma degil restart olmaya basladi. Suan 2haftaya yaklasik bir suredir hic restart attigina sahit olmadim. Ya da restart atti ama ben yakalayamadim. Suan icin kapanmayla ilgili bir sorunum yok gibi. Fakat canimi sikan baska bir sorun var ve nedenini cozebilmis degilim. Telefon herhangi bir uygulamaya girip ana ekran tusuyla cikis yapip arkaplan tusuna bastigimda "bazen" uzunca bir sure uygulamayi gostermiyor. Yani bu 5-6 kere arkaplan tusuna basmami gerektirebiliyor. Ama tamamen kafasina gore yapiyor bu sorunu cogunlukla tikir tikir girip kapatabiliyorum. Isin ilginc tarafi arkada calisan sadece bir uygulama olmasina ragmen yapiyor bunu. Ornegin rehbere giriyorum cikiyorum arkaplan kapatmaya geciyorum arka planda uygulama yok diyor. Hatta sanki, cok uygulama actigimda daha az yapiyor gibi bi sorunu. Benim gibi bu sorunu yasiyaniniz var mi acaba ? Ya da herhangi bir onerisi olan varmidir ?

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insan sinirlenince gozu bisey gormuyor :) biliyordum sinirden bildiirim panelini unutmusum ama dediginiz yere girdim pc baglantisi yaziyor bastigimda sadece wifi baglantisi var

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dun gunduz guncellemeyi yukledim. Gece bi ara telfn kapandi birden prize bagliyorum acilmiyor acma tusuna basiyorum acilmiyor ki sarji fulldu. Bataryayi cikarip takinca anca acildi. Sebebi ne olabilir? Onun disi bgnde farkettgm bisi arada oluyor kilifi acinca kaydirarak kiliti acmam gerek bazen algilamiyor kilit acilmiyor. Benzer sorunlar yasayan var mi ya da niye olablr?telfnu alali bi hafta oldu

Bir de bu smart cleaning devamli yuzde 8 de kaliyor anlamadim

Ilk sorun guncellemeden kaynakli bir anlik hata olabilir guncelleme sonucunda telefonunuzu sifirlamaniz yarariniza olur.
Ikinci sorun yazilimsal bir sorun muhtemelen 1-2 sn bekleyip denerseniz sorunsuz çalışacaktır

Smart cleaninge gelirsek muhtemelen henuz stabil degil ornegin g2 de de gorev yoneticisinde sorunlar vardi normaldir

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi telefonu pc ye bağladın ayarlar^paylaş ve bağlan#lg pc suite#wifi bağlantısını ok liyoruz bağlanman gerekir bi,lgisayar kurulumu tamamlayınca

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi telefonu pc ye bağladın ayarlar^paylaş ve bağlan#lg pc suite#wifi bağlantısını ok liyoruz bağlanman gerekir bi,lgisayar kurulumu tamamlayınca
onda sorun yok wifi ile baglana biliyorum ama usb kablosu taktigimda usb ile lp pc suite de bulamiyor

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok oyle bisey lg nin sayfasindan da indirdim usb driver ve lg pc suite olmadi olmadi :( cok fazla canimi skti
Yani görmüyorsa ya pcnde sorun var ama ben şuanda usb ile bağlandığım anda telefondan yazılımı otomatik olarak kuruyoe ve telefondan saçenekleri belirleyip istediğini yapıyosun