Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Fotoğraf çekerken HDR modunda mı daha kaliteli fotoğraflar ortaya çıkar yoksa kapalıyken mi ?
Fotoğraf çekerken HDR modunda mı daha kaliteli fotoğraflar ortaya çıkar yoksa kapalıyken mi ?
İkisi de aynı kalite çıkar, ışığız az olduğu durumlarda HDR modu renkleri parlatır.
Arkadaşlar RENK tavsiyesinde bulunurmusunuz?
-Benim ilk başta beyaz hoşuma gitmişti şahsen
Gri :dirol:Arkadaşlar RENK tavsiyesinde bulunurmusunuz?
Ben altın rengini beğenmiyorum şahsen. Titan ve beyaz arasında kalmıştım ama beyaz almak zorunda kaldım. Hiç pişman değilim. Birisi şöyle demişti " Beyaz renkte çerçeve inceliği daha çok belli oluyor. Daha zarif duruyor "Arkadaşlar RENK tavsiyesinde bulunurmusunuz?
Adamin akli karismis hemen yuzune vurmayin yahu [emoji1]Titan ve siyah aynı değil mi zaten :lol:
Gold ve beyaz arasında kaldım desem yalan olmaz doğrusu ama daha önce gold rengini bırak bi altınım yok. Hayatımda pek rastlamadığım bir renk![]()
Gold bir sure sonra bayiyor hocam soyliyim. Ikisi arasinda kaldiysaniz beyazi alin ama hangisini alirsaniz alin icinize sineni alin pisman olmayinGold ve beyaz arasında kaldım desem yalan olmaz doğrusu ama daha önce gold rengini bırak bi altınım yok. Hayatımda pek rastlamadığım bir renk![]()
Yorum için teşekkürler telefonun kapanma sorunu var mı?Merhaba 1 hafta önce LG G3 16 GB modelini 1600 TL ye aldım. önceki telefonum nexus 5 idi. Z2 ve G3 arasında kalmıştım ekran kalitesi için g3 aldım. ilk başlarda geçişler arası takılma oluyordu daha sonra geliştirilmiş seçeneklerden pencere animasyonu geçiş animasyonunu kapattım ve şimdi hiç takılma olmuyor. Şarj normal kullanımda 1 gün çok rahat gidiyor ( mobil veri sürekli açık facebook,instagram,twitter ve spor haberleri gibi program kullanımında ) oyun oynadığımda (gta san andreas) bu süre 7 , 8 saate iniyor. güç tasarrufu modunda %20 şarjım 5 saat yettiği oldu. Isınma oyun oynarken oluyor ama çok rahatsız etmiyor diğer program kullanımlarında ısınma sorunu yaşamadım.
yeni alacaklara tavsiyem hiç düşünmeyin benim bu güne kadar kullandığım en iyi akıllı telefon g3 tür. (Iphone 4s,Z1,LG G Pro Lite,LG Nexus 5)