LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Fotoğraf çekerken HDR modunda mı daha kaliteli fotoğraflar ortaya çıkar yoksa kapalıyken mi ?

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar RENK tavsiyesinde bulunurmusunuz?
-Benim ilk başta beyaz hoşuma gitmişti şahsen

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar RENK tavsiyesinde bulunurmusunuz?
-Benim ilk başta beyaz hoşuma gitmişti şahsen
Ben altın rengini beğenmiyorum şahsen. Titan ve beyaz arasında kalmıştım ama beyaz almak zorunda kaldım. Hiç pişman değilim. Birisi şöyle demişti " Beyaz renkte çerçeve inceliği daha çok belli oluyor. Daha zarif duruyor "

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bence titan deyince anlamaz diye siyah dedi [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi dalga geçmek isterdimde adam moderatör ayıp olur ceza felan alırım sonra :mrgreen: Ama ben mesajı aldım hocam daha da yorumları bekliyorum, yorum için teşekkürler

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben olsam beyaz almam titan yada gold alrm ama gold daha güzel sanki

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gold ve beyaz arasında kaldım desem yalan olmaz doğrusu ama daha önce gold rengini bırak bi altınım yok. Hayatımda pek rastlamadığım bir renk :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya benim G2mde beyazdr ve hastaym yani rengine ama G3 te ahizenin olduğu kısım siyah olduğu için beyaza olmuyor bence ama zevk meselesi tabi :)

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gold ve beyaz arasında kaldım desem yalan olmaz doğrusu ama daha önce gold rengini bırak bi altınım yok. Hayatımda pek rastlamadığım bir renk :D
Gold bir sure sonra bayiyor hocam soyliyim. Ikisi arasinda kaldiysaniz beyazi alin ama hangisini alirsaniz alin icinize sineni alin pisman olmayin

goLdbOyTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 1 hafta önce LG G3 16 GB modelini 1600 TL ye aldım. önceki telefonum nexus 5 idi. Z2 ve G3 arasında kalmıştım ekran kalitesi için g3 aldım. ilk başlarda geçişler arası takılma oluyordu daha sonra geliştirilmiş seçeneklerden pencere animasyonu geçiş animasyonunu kapattım ve şimdi hiç takılma olmuyor. Şarj normal kullanımda 1 gün çok rahat gidiyor ( mobil veri sürekli açık facebook,instagram,twitter ve spor haberleri gibi program kullanımında ) oyun oynadığımda (gta san andreas) bu süre 7 , 8 saate iniyor. güç tasarrufu modunda %20 şarjım 5 saat yettiği oldu. Isınma oyun oynarken oluyor ama çok rahatsız etmiyor diğer program kullanımlarında ısınma sorunu yaşamadım.

yeni alacaklara tavsiyem hiç düşünmeyin benim bu güne kadar kullandığım en iyi akıllı telefon g3 tür. (Iphone 4s,Z1,LG G Pro Lite,LG Nexus 5)

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kafamız estiğinde telefonun şu rengini değiştirsek ne güzel olurdu :) Bir yandan birinde note 3 vardı siyahtı şahsen çekici geldi telefon ama şu zamana kadar hep beyaz telefon kullandım bir yanda da yeni model renklerde fena değil. İşin sıkıcı kısmı insanın bunlarla bile kendini yorması.
-Yazın bunu bir köşeye LG seneye yapsın :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba 1 hafta önce LG G3 16 GB modelini 1600 TL ye aldım. önceki telefonum nexus 5 idi. Z2 ve G3 arasında kalmıştım ekran kalitesi için g3 aldım. ilk başlarda geçişler arası takılma oluyordu daha sonra geliştirilmiş seçeneklerden pencere animasyonu geçiş animasyonunu kapattım ve şimdi hiç takılma olmuyor. Şarj normal kullanımda 1 gün çok rahat gidiyor ( mobil veri sürekli açık facebook,instagram,twitter ve spor haberleri gibi program kullanımında ) oyun oynadığımda (gta san andreas) bu süre 7 , 8 saate iniyor. güç tasarrufu modunda %20 şarjım 5 saat yettiği oldu. Isınma oyun oynarken oluyor ama çok rahatsız etmiyor diğer program kullanımlarında ısınma sorunu yaşamadım.

yeni alacaklara tavsiyem hiç düşünmeyin benim bu güne kadar kullandığım en iyi akıllı telefon g3 tür. (Iphone 4s,Z1,LG G Pro Lite,LG Nexus 5)
Yorum için teşekkürler telefonun kapanma sorunu var mı?

goLdbOyTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 kere kapandı o da uygulama yüklemiştim ve arka planda aşırı uygulama vardı kapanma değilde reset attı kendine telefon

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2. parti cihazlar piyasaya geldi mi beyler ? Gelmediyse de tahmini ne zamana gelir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G3 aldım, arayan kişi resmini ayarlamaya çalıştım olmadı, arayan kişi resmi nasıl ayarlanır?

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rehber kaydını sim kartta tutarsan resim ekleyemezsin.
telefon hafızasına yada gmail üzerine kayıt etmen gerekir.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi akşamlar arkadaşlar biliyorum sorularımla başınızı ağrıtıyorum ama kusura bakmayın :) , sorum şu;
Telefonu ilk aldık arkadaşlar direk hattı takıp kullanabilir miyiz? Telefonu direk şarja takmaya gerek var mı?

-Sorumun cevabı eminim diğer sayfalarda vardır ancak +50 sayfa olunca açıkcası biraz üşendim ve teşekkürler şimdiden.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Farketmez artk nokia 3310 kullanmıoz önemli olan imei ve ölüpiksel kontrolü zaten dayanamayp kurcalamak isticen telefonu şarjı bitene kadar kullan sonra fulle :)

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Doğrusu forumdaki diğer arkadaşların başına gelenlerden sonra insan biraz korkuyor eh birazda şanssız biri olunca inşallah maşallah diyoruz :) ve "imei" ne oluyor bilmiyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefonu aldıktan sonra İmei ve ölü piksel testi yap. SIM kartını kestirmeden takamazsın. Bu arada 2. parti cihazı alsan daha iyi olur. İkinci partiye geçilmiştir sanırım.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İmei kontrolü nasıl oluyor? "imei" ney onu dahi bilmiyorum hatta şaun. Daha sonra ölü piksel kontrolünü zaten telefonu elime alıp kullanmaya başladığımda yapmış olucam dimi? Ekstra birşeyi yok?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Imei yi mcks.gov dan sorgulattır ölü piksel için düz renk bi duvar kağıdı indir yada bunun için programlar var birini yükle ekrana bak bakm kücük siyah kareler varmı yoksa yoktur varsa değişim taleb edebilirsin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Google Play Store'a "Ölü piksel" yazıp bir uygulama bul ve indir. Mesela o uygulama ekranı tamamen kırmızı yapacak ve ölü piksel varsa farkedersin, sırıtır. İmei kontrolünü Google'a "İmei kontrolü" yazıp İmei'ni oraya yazacaksın ve kontrol ettireceksin. Sen cihazı aldığında sana yardımcı olurum.