Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
Gereksiz bir özellik işte.
Bu arada G3'ün arayüzü G2'ye gelmez, gelemez. Öyle bir ihtimal yok. Söz konusu LG. 

Şu işe yarıyo başlangıç ayarından şarj veya yuva(wireless dock) yı veya her ikisini seçiyoruz hangisini seçtiyseniz atıyorum şarjı seçtiniz ve hafif uyku için saati seçtiniz telefonu şarja taktığınızda saat ekran koruyucu olarak geliyor saat yerine fotoğraf tablosu seçerseniz resimler gelir e tabiki bunlar şarjı acck yavaşlatr.
Doktor bu ne [emoji2][emoji2]@Meridian
"
"![]()
Facebook grubuna biri bu şekilde yazmış.Bu "Cloudy..." ne oluyor ? Bilgim yokta. (YUKARIDAKİ ALINTI FOTOĞRAF ARKADAŞLAR.)![]()
Bu doktor [emoji2][emoji2]
Facebookta bir grupta birisi yukarıdaki şeyi yazmış. "onu ben yazmadım.Fotoğraf o.Ben de oradaki "Cloudy " ne diye soruyorum![]()
Whatsapp'ta bir çok bildirim ışığı rengi gözüküyor ama hepsini destekliyor mu bilmiyorum. Araştırıp söylerim sana .[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Bir sorum olacak G3'ün sol üstünde bulunan led ışığı kaç farklı renk özelliğine sahip 1-2 tane yok dimi? :mrgreen:
@Vikings Hocam yine ben geldim ve soruyu yapıştırıyorum direk aklıma gelmişken G3'te overlock'lu (yanlış yazmış olabilirim) işlemci kullanılıyor demiştiniz önceki mesajlarda bu ne anlama geliyor? Saat hızı arttırılmış işlemci felan mı?
2 GB RAM'li G3 performans anlamında G2'yi geçeceğini hiç sanmıyorum.
Overlock boost gibi bir şeydir yani işlemcinin hızını arttırırsınız laptop'un işlemcisi 2.4GHz yazar oc yaparak 3.2GHz'ye çıkartabilirsiniz mesela.
Buda o tarz bir şey, Snapdragon 800 2.3GHz ile geliyordu 801 2.5GHz ile geliyor kısaca oc yapılmış işlemcisi onun haricinde performansları aynı anca kağıt üzerinde daha iyi, tabi 3GB ramlı model g2'ye göre daha iyi olabilir ama 2gb ramlı modelin performansı g2 ile hemen hemen aynıdır '' oyun vb. ''