LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Gereksiz bir özellik işte. :) Bu arada G3'ün arayüzü G2'ye gelmez, gelemez. Öyle bir ihtimal yok. Söz konusu LG. :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şu işe yarıyo başlangıç ayarından şarj veya yuva(wireless dock) yı veya her ikisini seçiyoruz hangisini seçtiyseniz atıyorum şarjı seçtiniz ve hafif uyku için saati seçtiniz telefonu şarja taktığınızda saat ekran koruyucu olarak geliyor saat yerine fotoğraf tablosu seçerseniz resimler gelir e tabiki bunlar şarjı acck yavaşlatr.

teşekkürler bilgi için :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg g3 telefona e posta adresi ekleyen var mı varsa nasıl yapıldığını bize de açıklar mısınız

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
"
0BuzcyO.png
"

Facebook grubuna biri bu şekilde yazmış.Bu "Cloudy..." ne oluyor ? Bilgim yokta. (YUKARIDAKİ ALINTI FOTOĞRAF ARKADAŞLAR.) :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende G3 alacağım ama hangi renk olduğu konusunda karar veremedim G2 olsa direk beyaz alırdım ama bunun Titanı kafamı karıştırıyor yardımcı olabilir misiniz?

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Bir sorum olacak G3'ün sol üstünde bulunan led ışığı kaç farklı renk özelliğine sahip 1-2 tane yok dimi? :mrgreen:

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Bir sorum olacak G3'ün sol üstünde bulunan led ışığı kaç farklı renk özelliğine sahip 1-2 tane yok dimi? :mrgreen:
Whatsapp'ta bir çok bildirim ışığı rengi gözüküyor ama hepsini destekliyor mu bilmiyorum. Araştırıp söylerim sana . :)

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] İyi olur S5'te felan baya birşeyler var geri mi kalıyoruz acaba merak ettim :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=409928]kaan033[/MENTION] buradaki tüm renkleri destekliyor.
c4363a9fe34cca655fa4faec89f63b71.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Rootladıktan sonra xposedden sanırım gravityboxtu indirin bildirim ledinin rengarenk yanmasınıda sağlayabilirsin [MENTION=409928]kaan033[/MENTION]

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Teşekkürler, pek önemli birşey değil ancak merak etmiştim. :) [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Telefon root'lamadım daha önce root'suz kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle herkese merhaba cihaz 3 gündür elimde fazla kurcalayamadım ama ilk izlenimlerimi paylaşayım cihaz şekil ve estetik olarak gerçekten bir mühendislik harikası neredeyse tablet boyunda olan bir telefon ve kullanım zorluğu çekilmiyor arayüzü gerçekten akıcı ve stabil oyun program vs. ana menüye dönüşlerde hiçbir sıkıntı kasma yapmıyor cihaz ekran konusunda ise kaliteyi hissettiriyor kamerasının pikseli felan düşük diyen arkadaşlar olacak onlarada peşinen aktarıyım ilk başlarda bende çekinmiştim kalite konusundan ama mükemmel iş çıkarmışlar hızlı net ve canlı görüntüler elde ediyorsunuz oyun konusuna gelince aşırı iyi oyunları yükleyemedim daha mc5 rr3 vs. gt racing 2 ve aspalht 8 i denedim 15-20 dakikalık oynanımlarda doğal olarak ısınma yaptı cihaz ama rahatsız edici değildi kasma sorunu yaşamadım ana menü dönüşü ve diğer oyuna ardından geçiştede ciddi anlamda beklemediğim bir performans sergiledi uzun lafın kısası arkadaşlar alacak arkadaşlar pişman olmazlar öncesinde s3 ve z1 maceram olmuştu z1 den memnundum fakat z2 yi düşünen arkadaşlarada yardımcı olayım benim biraderede z2 almıştık yaklaşık 3 hafta önce kendim test etmedim fakat aşırı ısınma sorunun olduğunu kendisi söylüyor ilk izlenimler bunlar vakit buldukça kurcalamaya devam edicem :):lol:

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Hocam yine ben geldim ve soruyu yapıştırıyorum direk aklıma gelmişken G3'te overlock'lu (yanlış yazmış olabilirim) işlemci kullanılıyor demiştiniz önceki mesajlarda bu ne anlama geliyor? Saat hızı arttırılmış işlemci felan mı?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings Hocam yine ben geldim ve soruyu yapıştırıyorum direk aklıma gelmişken G3'te overlock'lu (yanlış yazmış olabilirim) işlemci kullanılıyor demiştiniz önceki mesajlarda bu ne anlama geliyor? Saat hızı arttırılmış işlemci felan mı?

Overlock boost gibi bir şeydir yani işlemcinin hızını arttırırsınız laptop'un işlemcisi 2.4GHz yazar oc yaparak 3.2GHz'ye çıkartabilirsiniz mesela.

Buda o tarz bir şey, Snapdragon 800 2.3GHz ile geliyordu 801 2.5GHz ile geliyor kısaca oc yapılmış işlemcisi onun haricinde performansları aynı anca kağıt üzerinde daha iyi, tabi 3GB ramlı model g2'ye göre daha iyi olabilir ama 2gb ramlı modelin performansı g2 ile hemen hemen aynıdır '' oyun vb. ''

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
2 GB RAM'li G3 performans anlamında G2'yi geçeceğini hiç sanmıyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
2 GB RAM'li G3 performans anlamında G2'yi geçeceğini hiç sanmıyorum.

G3'de aşırı ısınınca performans kaybı g2ye göre daha az olduğu söyleniyor ve hiç olmadığıda söyleniyor böylelikle daha iyi telefon yapar eğer haber doğuru ise.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Overlock boost gibi bir şeydir yani işlemcinin hızını arttırırsınız laptop'un işlemcisi 2.4GHz yazar oc yaparak 3.2GHz'ye çıkartabilirsiniz mesela.

Buda o tarz bir şey, Snapdragon 800 2.3GHz ile geliyordu 801 2.5GHz ile geliyor kısaca oc yapılmış işlemcisi onun haricinde performansları aynı anca kağıt üzerinde daha iyi, tabi 3GB ramlı model g2'ye göre daha iyi olabilir ama 2gb ramlı modelin performansı g2 ile hemen hemen aynıdır '' oyun vb. ''

Teşekkürler, o zaman G3 alacaklar 3GB RAM modellisini alırsa biraz fark yarabilirler demek oluyor sanırım bu.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Olabilir, bu sadece benim kişisel görüşüm. Yine de bence G2 daha iyidir 2 GB RAM'li G3'ten.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Gereksiz bir teknoloji işte. Telefonlar için HD yeterliyken 2K nereden çıktı?

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fark yaratmaya çalışırken oldu herşey LG'nin kulağını çekmeli :P