dedemede
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
lg g3 ünüzün en son android sürümü nedir internette baktığımda 4.4.4 falan diyolar kafam karıştı ?
lg g3 ünüzün en son android sürümü nedir internette baktığımda 4.4.4 falan diyolar kafam karıştı ?
teşekkürler..
Arkadaşlar gerçekten z2 aldığıma pişman olmama az kaldı cihazı vodefone dan aldım tarifeye ek lg3 g3 le değişitirmeye değermi yani kamerada felan g3 aşağı kalırmı gerçi z2 20 mp kamera diyorlar ama 20 mp de hiçbir ayar yok telefonun saçma sapan ısınma sorunları filan beni çok sıkıntı telefonu mutlaka geri iade edeceğimde zaten birde g3 ü kullanan arkadaşlar adreno330 grafik işlemcisi 2k ekranda sorun çıkarıyormu oyun filan oynarken şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Alakasiz ama screenshotdako ustteki yaprak sembolü nedirPil konusunda fena degil bekledigimden cok daha iyi![]()
Son 2 saat dead trigger 2 oynadim ozamana kadar cok iyi gitti 45 dk konusma butun gun elimde kurcaladim whatsapp, instagram , face , face massenger, foto da cektim baya
![]()
Güç tasarrufu.Alakasiz ama screenshotdako ustteki yaprak sembolü nedir
Hayırlı olsun merakla bekliyoruz. [emoji4]Arkadaşlar artık ben de bir g3 kullanıcısıyım.32 gb gold rengini aldım.Şimdilik bir problem gözükmüyor.Telefonu lg nin kendi antalyadaki yerinden aldım.Bu arada yeni açılmış o yüzden indirimli oldu ve 2099 tl ye aldım.İlk titan siyahını düşündüm ama son anda ssağolsunlar gold renginin kutusunu açtılar.Çok beğendim.Bence siz de almadan önce bütün renklerine bakın kararınız değişebilir.Henüz oyun oynamadım.Antutu kurdum ve sonuç 30 binlerdeydi çok da umursamıyorum.Sonuçta bir telefonu almak için çok büyük bir etken değil.Gayet akıcı ve knockcode çok iyi çalışıyor.En kısa zamanda kutu açılımı ve inceleme yapacağım.Videosunu koyarım buraya.Herkese iyi günler[emoji106]1:
Merhaba,
G3 ile değiştirebiliriniz, gayet başarılı bir telefon. 32GB modelini almaya çalışın 3GB ramı olanı.
Arkadaşlar artık ben de bir g3 kullanıcısıyım.32 gb gold rengini aldım.Şimdilik bir problem gözükmüyor.Telefonu lg nin kendi antalyadaki yerinden aldım.Bu arada yeni açılmış o yüzden indirimli oldu ve 2099 tl ye aldım.İlk titan siyahını düşündüm ama son anda ssağolsunlar gold renginin kutusunu açtılar.Çok beğendim.Bence siz de almadan önce bütün renklerine bakın kararınız değişebilir.Henüz oyun oynamadım.Antutu kurdum ve sonuç 30 binlerdeydi çok da umursamıyorum.Sonuçta bir telefonu almak için çok büyük bir etken değil.Gayet akıcı ve knockcode çok iyi çalışıyor.En kısa zamanda kutu açılımı ve inceleme yapacağım.Videosunu koyarım buraya.Herkese iyi günler:thumbup1:
Ben de bunun 2GB ram/16Gb hafıza modelini aldım. Yeterli gelmezse 3GB ram olan modelle değiştiririm :mrgreen:
antutunun bir önemi yok ama g3 için 34 bin bile kötü g2 bile (bazı istisna telefonlar) 36 bin alıyor herhalde sen telefonu yorgunken tes ediyonArkadaşlar antutu hakkında bir şeyler söyleyeceğim.Şimdi ilk aldığımda telefon gayet boşken antutu yapmıştım.29 bin civarı bir şey çıktı.SOnra belirli bir süre sonra oyun oynadıktan sonra yaptım.26 bin civarıydı.ardından bir daha yaptım 24 bin fakat bugün daha yeni 10 dk önce yaptım.Tabii bunda cihaz dinlenmiş vaziyetteydi ve kaç aldı dersiniz?34 bin civarı aldı ki bu da bana bazı şeyler düşündürdü.Antutu bence o kadar önemli bir kriter değil ve çok değişken .Ve testi cihaz yorgun değilken yaparsanız gerçekten faydası oluyor ki fps değerinde 60 gördüm siz düşünün.Diyeceğim o ki düşük alsa da dert etmeyin.Kasma vs siz hissetmiyorsanız önemli bir şey yoktur.Bu arada cihaz 4. sıraya yerleşti.Tabii bunda katkı qhd ekran ve ekran büyüklüğü.Note 3 s5 ve m8 in gerisinde ama bu bunu kanıtlamaz çünkü altı üstü bir test programı:yes:
antutunun bir önemi yok ama g3 için 34 bin bile kötü g2 bile (bazı istisna telefonlar) 36 bin alıyor herhalde sen telefonu yorgunken tes ediyon