LG G3 Kullanıcıları Kulübü

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kılıf işini sordum ben, dağıtımın 20 temmuzdan itibaren başlayacağını söylediler bilginize..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kılıf işini sordum ben, dağıtımın 20 temmuzdan itibaren başlayacağını söylediler bilginize..

kılıf umarım bugun bitmez..turkcellden aldım tele kurye 6 günde tesl,im edecek :(( yani yarın çarşamba günü teslim edecekler sanki deve ile taşıyolar telefonu..inşş kampanyayı kaçırmam :)

erolcolak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

buıgun (salı) site kapanacak diyorlar..telefonu tukcellden aldım tele kurye sanki deve ile taşıyor telefonu 6 günde teslim ederiz dediler yani yarın elime geçecek kampanyadan inş yayarlanabilirim..

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
buıgun (salı) site kapanacak diyorlar..telefonu tukcellden aldım tele kurye sanki deve ile taşıyor telefonu 6 günde teslim ederiz dediler yani yarın elime geçecek kampanyadan inş yayarlanabilirim..

kılıflar bitmeden kapatmazlar diye düşünüyorum siteyi en azından ayın 20'sine kadar, inşallah alabilirsiniz. Bu arada hangi rengini alacaktınız siyah çok hızlı azalıyor da kılıflar da

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kullanmaya baslayali tam 1 haftayi doldurdum 1 haftalik izlenimlerim arayuz olarak kullandigim en sorunsuz telefon 32 gb modelini kullaniyorum ilk aldigimda bi kac mili sn lik lag hissediyodum ama sonra tamamen acildi 3-4 gun hic rastlamadim uygulama giris cikislari cok seri ekran harika kamera foto ve video dedikleri kadar iyi dis hoparlorun ses kalitesi cok iyi

Olumsuz yanlarina gelirsek ; muzik dinlerken sol kulakliktan hafif cizirti geliyor konusmada herhangi bir problem yok , sarj konusuna gelirsek oyunlarda inanilmaz hizli sarj harciyo cok oyun oynayan biriyseniz problem yaratacak derecede , browserda gezerkende hizli dusuyor sarj ben kendi kullanimimla min 3:30 max 4:30 saat arasi degisen ekran aliyorum en yuksek gordugum ekran 4:57 olmustu daha yukari cikmaz zaten ortalama 15 saat kullanim 3.50-4.10 arasi ekran

Sarj suresini soran olmustu tam bitik batarya fulle gelmesi tam olarak 2 saat

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dün öğleden sonra bende vatan bilgisayardan beyaz 32 gb lik versiyonundan aldım,artık bende sizlerdenim,o kadarda dert ettiğme değmedi,bence kusursuz harika bir cihaz,şidettle tavsiye ederim..

LoganTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık bir haftalık kullanım süresinin ardından, bir güncelleme gerektiğini düşünmekteyim. 10+ uygulama açıkken 2-3 defa donma problemi ile karşılaştım. Öncesinde G2 kullanıyordum, G2 güncellemelerin ardından stabil bir hal almıştı. G3 içinde beklemedeyim özellikle ilk performans güncellemesini. Stabil olmamasının dışında her şey mükemmel. Ekran çözünürlüğü, şarj süresi, uygulama geçişleri, oyun performansı ve muazzam dış görünüşü. Bir one m8 değil ama oldukça tatmin edecektir sizi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon kapalıyken açma tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tut ekrana görüntü gelince alini bırak. telrar her iki tuşa bas ve basılı tut menu gelecektir.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG G3 su geçiriyor mu? Sorunun cevabı videoda.

[video=youtube;qQlEi-W7GCE]http://www.youtube.com/watch?v=qQlEi-W7GCE#t=104[/video]

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ne yani, su geçirmez ve LG bunu söylemedi mi?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne yani, su geçirmez ve LG bunu söylemedi mi?

Eğer su geçirmez olsaydı, kesin söylerlerdi. Ama demek ki "Biz yaparız söylemeye gerek bile duymayız" demeyi tercih etmiş LG :D

Şaka bir yana çok şaşırdım gerçekten.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Belki su geçirirse falan diye garantiye bulaşmak istememiş olabilir LG. Tamir etmeyip imajını kötülemek istememiş olabilir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Su geçirmez telefonların kulaklık girişi şarj girişi vs kapakçıklı olması gerekmiyormu? onlar açıksa su kaçırır diye biliyorum :)

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
video montaj falan mı nasıl olur ya çok şaşırdım.mümkün mü ?_

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende cok sasirdim 2 saat tutuyo bide suyun icinde cok inandirici gelmedi bana yinede arka kapakta koruyucu silikon yok sarj giris yerleri acik su almamasi imkansiz gibi bisey

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg türkiye ile canlı konuştum.Kılıf 20 temmuz tarihinden sonra kargolanacakmış.Bir de şarj vs ile ilgili ek bir güncelleme çıkarmalarını istedim.Yetkililere iletilecekmiş.4.4.4 kitkatı sordum tarih belli değilmiş ama gelecekmiş.Canlı sohbette karşı tarafın tutumunu gayet beğendim.

kd3598

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şu anda elimde xperia z2 var ve aldığıma pişman olmak üzereyim kasa açıklığı ve ısınıma sorunu var telefon serviste allahtan suya filan sokmadım lg g3 kullanan arkadaşlara sorum g3 ün z2 den eksik yönleri nelerdir daha doğrusu varmıdır birde 2k ekran sorun yaratıyormu zaten tasarım açısından filan kesinlikle karşılarştırma yapmam pil performansı hakkında filan nasıl
yardımcı olursanız çok sevinirim

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Haftaya G3'ü yakından görmeye gidicem.Telefonu satın alamıyacağım halde çok mutluyum.Vatan bilgisayarda umarım birkaç dakika incelememe izin verirler. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yandex navigasyon... play store da ücretsiz... sesli ve mükemmel...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar şu anda elimde xperia z2 var ve aldığıma pişman olmak üzereyim kasa açıklığı ve ısınıma sorunu var telefon serviste allahtan suya filan sokmadım lg g3 kullanan arkadaşlara sorum g3 ün z2 den eksik yönleri nelerdir daha doğrusu varmıdır birde 2k ekran sorun yaratıyormu zaten tasarım açısından filan kesinlikle karşılarştırma yapmam pil performansı hakkında filan nasıl
yardımcı olursanız çok sevinirim
Kullanmıyom fakat g2 kullanıyom ve lg basta olmak uzere tum firmaların ne yaptıgını vs tkip ediom kamera haric bi esksisi yok bide su gecirmezlik lg daha ii ozellikleri filan olsun ekran olsun ve kullananlar bataryann iyi gittigini filan soyluyolar oneririm

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kafamda çok takıntılar var aveadan direk nakit lgg3 aldım
kutusunda mobimark teşhir ürünü olarak gönderilmiştir yazıyo ama kutu sıfır jelatinli sıkınntısız herşey normal g3 gibi
sizin g3 ünüzde açılırken veya g3 ü kapatırken lg logosu geliyo ve kayboluyo ya orda takılmalar kasılmalar mevcutmu yoksa direk seri şekilde video gibi yayınlanıyomu açılırken ve kapanırken.
Bende kasılıyor iade etme şansım varmı mobimark tarafından aveaya gönderilmiş

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kafamda çok takıntılar var aveadan direk nakit lgg3 aldım
kutusunda mobimark teşhir ürünü olarak gönderilmiştir yazıyo ama kutu sıfır jelatinli sıkınntısız herşey normal g3 gibi
sizin g3 ünüzde açılırken veya g3 ü kapatırken lg logosu geliyo ve kayboluyo ya orda takılmalar kasılmalar mevcutmu yoksa direk seri şekilde video gibi yayınlanıyomu açılırken ve kapanırken.
Bende kasılıyor iade etme şansım varmı mobimark tarafından aveaya gönderilmiş
Bence değişim talep et öyle bişey varsa sen işini garantiye al direk değişim talep et