karaytutaha
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Kılıf işini sordum ben, dağıtımın 20 temmuzdan itibaren başlayacağını söylediler bilginize..
Kılıf işini sordum ben, dağıtımın 20 temmuzdan itibaren başlayacağını söylediler bilginize..
buıgun (salı) site kapanacak diyorlar..telefonu tukcellden aldım tele kurye sanki deve ile taşıyor telefonu 6 günde teslim ederiz dediler yani yarın elime geçecek kampanyadan inş yayarlanabilirim..
Ne yani, su geçirmez ve LG bunu söylemedi mi?
Türkiye lg garantili olması gariphepsiburada da 1850 tlye satılıyor telefon
http://www.hepsiburada.com/liste/lg...aspx?productId=telceplgg316&categoryId=371946
Türkiye lg garantili olması garip
Kulaklık girişi açık Z serisininSu geçirmez telefonların kulaklık girişi şarj girişi vs kapakçıklı olması gerekmiyormu? onlar açıksa su kaçırır diye biliyorum![]()
yandex navigasyon... ücretsiz, türkçe sesli ve çok kullanışlı...iyi aksamlar cümleten.. arkadaslar Waze haric örenebileceğiniz ücretsiz navigasyon uygulaması varmı kaliteli?
yandex navigasyon... ücretsiz, türkçe sesli ve çok kaliteli....iyi aksamlar cümleten.. arkadaslar Waze haric örenebileceğiniz ücretsiz navigasyon uygulaması varmı kaliteli?
Kullanmıyom fakat g2 kullanıyom ve lg basta olmak uzere tum firmaların ne yaptıgını vs tkip ediom kamera haric bi esksisi yok bide su gecirmezlik lg daha ii ozellikleri filan olsun ekran olsun ve kullananlar bataryann iyi gittigini filan soyluyolar oneririmarkadaşlar şu anda elimde xperia z2 var ve aldığıma pişman olmak üzereyim kasa açıklığı ve ısınıma sorunu var telefon serviste allahtan suya filan sokmadım lg g3 kullanan arkadaşlara sorum g3 ün z2 den eksik yönleri nelerdir daha doğrusu varmıdır birde 2k ekran sorun yaratıyormu zaten tasarım açısından filan kesinlikle karşılarştırma yapmam pil performansı hakkında filan nasıl
yardımcı olursanız çok sevinirim
Bence değişim talep et öyle bişey varsa sen işini garantiye al direk değişim talep etarkadaşlar kafamda çok takıntılar var aveadan direk nakit lgg3 aldım
kutusunda mobimark teşhir ürünü olarak gönderilmiştir yazıyo ama kutu sıfır jelatinli sıkınntısız herşey normal g3 gibi
sizin g3 ünüzde açılırken veya g3 ü kapatırken lg logosu geliyo ve kayboluyo ya orda takılmalar kasılmalar mevcutmu yoksa direk seri şekilde video gibi yayınlanıyomu açılırken ve kapanırken.
Bende kasılıyor iade etme şansım varmı mobimark tarafından aveaya gönderilmiş
lg g3 kullanıyomusun kardeşimBence değişim talep et öyle bişey varsa sen işini garantiye al direk değişim talep et