LG G3 Kullanıcıları Kulübü

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3 ünüzün en son android sürümü nedir internette baktığımda 4.4.4 falan diyolar kafam karıştı ?

kd3598

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gerçekten z2 aldığıma pişman olmama az kaldı cihazı vodefone dan aldım tarifeye ek lg3 g3 le değişitirmeye değermi yani kamerada felan g3 aşağı kalırmı gerçi z2 20 mp kamera diyorlar ama 20 mp de hiçbir ayar yok telefonun saçma sapan ısınma sorunları filan beni çok sıkıntı telefonu mutlaka geri iade edeceğimde zaten birde g3 ü kullanan arkadaşlar adreno330 grafik işlemcisi 2k ekranda sorun çıkarıyormu oyun filan oynarken şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Ben tavsiye ederim G3 ü almadan önce Z2 yi de elime alıp inceledim ama G3 almaya karar verdim oyunlarda sorun yok

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar gerçekten z2 aldığıma pişman olmama az kaldı cihazı vodefone dan aldım tarifeye ek lg3 g3 le değişitirmeye değermi yani kamerada felan g3 aşağı kalırmı gerçi z2 20 mp kamera diyorlar ama 20 mp de hiçbir ayar yok telefonun saçma sapan ısınma sorunları filan beni çok sıkıntı telefonu mutlaka geri iade edeceğimde zaten birde g3 ü kullanan arkadaşlar adreno330 grafik işlemcisi 2k ekranda sorun çıkarıyormu oyun filan oynarken şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim

Merhaba,

G3 ile değiştirebiliriniz, gayet başarılı bir telefon. 32GB modelini almaya çalışın 3GB ramı olanı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Pil konusunda fena degil bekledigimden cok daha iyi
YXB95jr

Son 2 saat dead trigger 2 oynadim ozamana kadar cok iyi gitti 45 dk konusma butun gun elimde kurcaladim whatsapp, instagram , face , face massenger, foto da cektim baya

YXB95jr.jpg
Alakasiz ama screenshotdako ustteki yaprak sembolü nedir

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar artık ben de bir g3 kullanıcısıyım.32 gb gold rengini aldım.Şimdilik bir problem gözükmüyor.Telefonu lg nin kendi antalyadaki yerinden aldım.Bu arada yeni açılmış o yüzden indirimli oldu ve 2099 tl ye aldım.İlk titan siyahını düşündüm ama son anda ssağolsunlar gold renginin kutusunu açtılar.Çok beğendim.Bence siz de almadan önce bütün renklerine bakın kararınız değişebilir.Henüz oyun oynamadım.Antutu kurdum ve sonuç 30 binlerdeydi çok da umursamıyorum.Sonuçta bir telefonu almak için çok büyük bir etken değil.Gayet akıcı ve knockcode çok iyi çalışıyor.En kısa zamanda kutu açılımı ve inceleme yapacağım.Videosunu koyarım buraya.Herkese iyi günler:thumbup1:

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar artık ben de bir g3 kullanıcısıyım.32 gb gold rengini aldım.Şimdilik bir problem gözükmüyor.Telefonu lg nin kendi antalyadaki yerinden aldım.Bu arada yeni açılmış o yüzden indirimli oldu ve 2099 tl ye aldım.İlk titan siyahını düşündüm ama son anda ssağolsunlar gold renginin kutusunu açtılar.Çok beğendim.Bence siz de almadan önce bütün renklerine bakın kararınız değişebilir.Henüz oyun oynamadım.Antutu kurdum ve sonuç 30 binlerdeydi çok da umursamıyorum.Sonuçta bir telefonu almak için çok büyük bir etken değil.Gayet akıcı ve knockcode çok iyi çalışıyor.En kısa zamanda kutu açılımı ve inceleme yapacağım.Videosunu koyarım buraya.Herkese iyi günler[emoji106]1:
Hayırlı olsun merakla bekliyoruz. [emoji4]

cmlşahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2k ekranı gerektiğinde normal ekrana dönüştürüyor, işlemci ve hız sorunu olmuyor pilden yemiyor...

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aldığımdan beri daha yeni şarja taktım.Gayet iyi gidiyor bence:thumbup1:Bir de oyun inceledim.Real racing 3 oynamak çok istiyorsanız,gt racing 2 var gameloft yapımı gerçekten çok güzel ve grafikler zorlayıcı bence.Ama size söylüyorum ne takılma ne şişme,hani böyle bi tık yok cihazda.Mükemmel oyun performansı.Şarjı da çok yemiyor.ekranı yüzde 20 ye kadar indirdim.O kadar kötü olmuyor.Her yarışta 1 tık azalıyor şarj ki bu da bence çok iyi.Sizlerle yine deneyimlerimi paylaşacağım.Daha paylaşacak,uğraşılacak çok şey var.Bu arada quickcircle için aktivasyon yaptırdım.Eline geçmiş olanlar ne kadar zamanda geldiğini söyleyebilirler mi?Bir de alacaksanız acele edin son günlerde kılıflar hızla tükeniyor.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
http://www.youtube.com/watch?v=IaLzjSDG5Pc alın arkadaşlar adamların koydugu kulaklık çift bataryaya bak türkiyeye gelince adamlar yani alıcılar ya kutuları açıp bunları çalıyo yada gercekten türkiyeye çift batarya gelmiyo bu nasıl bi şey ya :angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5.5-inch LG G4 2015 NİSANDA ÇIKAR

- Snapdragon 805

- 3veya 4 GB LPDDR3 RAM 32gb hadks

- 16 MP OIS Arka Kamera, 3.1 MP ön kamera

- 3200 mAh batarya.

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

G3 ile değiştirebiliriniz, gayet başarılı bir telefon. 32GB modelini almaya çalışın 3GB ramı olanı.

bi önceki yerde teşhir ürününü açıklamıştınız hayır o herkesin kullandığı teşhir ürünü değil lgnin orj kutusunda dışında birde sert jelatinle kaplı şekilde aldım fakat üstünde mobimark teşhir ürünü olarak gönderilmiştir yazıyordu
cihaz herşeiyle sıfır

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Aldığın yerde yedek batarya satılıyor muydu [MENTION=405021]Pro26[/MENTION]

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bulunup bulunmadığını sormadım gerekli değildi ama lg nin kendi yeri olduğu için büyük ihtimal depolarında mevcuttur.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Off keşke bende bekleseydim G3 ü beklemek aklımdan geçiyodu fakat babam birden doğum gününde git istediğin teli al diyince direk g2 aldım ama hiçte pişman değilim

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar artık ben de bir g3 kullanıcısıyım.32 gb gold rengini aldım.Şimdilik bir problem gözükmüyor.Telefonu lg nin kendi antalyadaki yerinden aldım.Bu arada yeni açılmış o yüzden indirimli oldu ve 2099 tl ye aldım.İlk titan siyahını düşündüm ama son anda ssağolsunlar gold renginin kutusunu açtılar.Çok beğendim.Bence siz de almadan önce bütün renklerine bakın kararınız değişebilir.Henüz oyun oynamadım.Antutu kurdum ve sonuç 30 binlerdeydi çok da umursamıyorum.Sonuçta bir telefonu almak için çok büyük bir etken değil.Gayet akıcı ve knockcode çok iyi çalışıyor.En kısa zamanda kutu açılımı ve inceleme yapacağım.Videosunu koyarım buraya.Herkese iyi günler:thumbup1:

Kardesim hayirli olsun o kadar sordun arastirdin sonunda almissin emin ol cok samimi soyluyorum kendim aldim diye övmek gibi bir niyetim yok ama kesinlikle cok memnun kalicaksin bu zamana kadar kullandigim ve bu denli keyif aldigim en guzel cihaz arayuzu harika calisiyo oyun performansi cok iyi ekram harika bakmaya doyamiyorum:) parlakligi cok iyi ses kalitesi goruntusu şıklığı malzeme kalitesi kendi adima cok memnunum batarya perfirmansi da bekledigimden cok daha iyi gidiyor eksiksiz bi alet olmus

- - - Mesaj Güncellendi - - -

muO1raq.jpg

Bu da bu gunku sarj kullanimim gun gectikce iyiye gitmeye basladi ki cok agir kullanan biriyim ona ramen butun gunu fazlasiyla tamamlayabiliyor

norn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önce lg g2 kullanıyordum. bende geçen hafta beyaz olanını aldım. birde 64gb sdcard aldım dökümanlarım bol olduğu için. fakat kitkatta sdcard'a veri yazması engellenmiş. sdfix diye bir program var izinleri düzenlemek için. tabiki root gerekiyor. şuana kadar rootsuz çözüm bulamadım nette. acaba rootsuz çözüm denk gelen oldumu araştırmalarında.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ShockWave_ gerçekten de dediğiniz gibi çok memnunum.Ekran zaten mükemmel.Oyun deneyimi hele anlatılmaz yaşanır.Takılma kasma hiç yok oyun akıyor resmen.İnceleme videosunu en yakın zamanda atacağım.Gerçekten alacaklar hemen alsınlar.Sıkıntısı yok.Eksiği yok fazlası var:thumbup1:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ben de bunun 2GB ram/16Gb hafıza modelini aldım. Yeterli gelmezse 3GB ram olan modelle değiştiririm :mrgreen:

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar antutu hakkında bir şeyler söyleyeceğim.Şimdi ilk aldığımda telefon gayet boşken antutu yapmıştım.29 bin civarı bir şey çıktı.SOnra belirli bir süre sonra oyun oynadıktan sonra yaptım.26 bin civarıydı.ardından bir daha yaptım 24 bin fakat bugün daha yeni 10 dk önce yaptım.Tabii bunda cihaz dinlenmiş vaziyetteydi ve kaç aldı dersiniz?34 bin civarı aldı ki bu da bana bazı şeyler düşündürdü.Antutu bence o kadar önemli bir kriter değil ve çok değişken .Ve testi cihaz yorgun değilken yaparsanız gerçekten faydası oluyor ki fps değerinde 60 gördüm siz düşünün.Diyeceğim o ki düşük alsa da dert etmeyin.Kasma vs siz hissetmiyorsanız önemli bir şey yoktur.Bu arada cihaz 4. sıraya yerleşti.Tabii bunda katkı qhd ekran ve ekran büyüklüğü.Note 3 s5 ve m8 in gerisinde ama bu bunu kanıtlamaz çünkü altı üstü bir test programı:yes:

Electrowizard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar antutu hakkında bir şeyler söyleyeceğim.Şimdi ilk aldığımda telefon gayet boşken antutu yapmıştım.29 bin civarı bir şey çıktı.SOnra belirli bir süre sonra oyun oynadıktan sonra yaptım.26 bin civarıydı.ardından bir daha yaptım 24 bin fakat bugün daha yeni 10 dk önce yaptım.Tabii bunda cihaz dinlenmiş vaziyetteydi ve kaç aldı dersiniz?34 bin civarı aldı ki bu da bana bazı şeyler düşündürdü.Antutu bence o kadar önemli bir kriter değil ve çok değişken .Ve testi cihaz yorgun değilken yaparsanız gerçekten faydası oluyor ki fps değerinde 60 gördüm siz düşünün.Diyeceğim o ki düşük alsa da dert etmeyin.Kasma vs siz hissetmiyorsanız önemli bir şey yoktur.Bu arada cihaz 4. sıraya yerleşti.Tabii bunda katkı qhd ekran ve ekran büyüklüğü.Note 3 s5 ve m8 in gerisinde ama bu bunu kanıtlamaz çünkü altı üstü bir test programı:yes:
antutunun bir önemi yok ama g3 için 34 bin bile kötü g2 bile (bazı istisna telefonlar) 36 bin alıyor herhalde sen telefonu yorgunken tes ediyon

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
antutunun bir önemi yok ama g3 için 34 bin bile kötü g2 bile (bazı istisna telefonlar) 36 bin alıyor herhalde sen telefonu yorgunken tes ediyon

Merhaba,

Antutu testi hiç bir zaman doğuruyu söylemiyor. LG G2'de stock romdan daha performanslı bir rom atıp test yapıyorum 26 bin çıkıyor, stock rom ile en fazla 36 bin falan almıştım. Antutu gibi testlere takılmayın doğuruyu söylemiyorlar.

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çekim konusunda sıkıntısı olan varmı, s4 active'imin rahat çektiği yerlerde çekmeyebiliyor çoğunlukla elime aldığımda çekmiyor.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Electrowizard siz nereye değindiğimi pek anlamamışsınız.Yazıyı bir daha okuyun.Diyorum ki antutu çok güvenilir değil ve qhd olmasına rağmen diyorum.bir de tabloda g2 geçiliyor ki bunu da belirtmiş olayım.Bir de ben sıralamanın üstünde 3 telefondan başka telefon görmedim?
Bİraz daha araştırma yapın diyorum
:hammer:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Antutunun zaten çok güvenilir olmadığını biliyorum ama biraz da test yazılımlarına bakacak olursak kötü değil g3 ün skoru qhd olmasına rağmen m8 ile arasında 1000 puan bile yok bunu belirtiyorum.Yoksa ben de çok güvenmiyorum.
bir dememo8807 dediğiniz problem yok.Wifi açılır açılmaz bağlanıyor.Bence aldığınız yere bir başvurun.Bir de hat ile ilgili olan çekim kalitesi mi wifi kalitesi mi belirtseniz, o zaman kesin bir cevap vermiş oluruz.

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunum hat ile ilgili çekim kalitesi, wifi de sıkıntı yok. telefonu elime aldığımda çekim kalitesi düşüyor ve çoğunluklada tamamen gidiyor.