LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek soyleyebilecegim bataryayi dert etmeyin icinden 2 tane batarya cikiyo gerektigi zaman degistirirsiniz,bir de incelemerdeki cihazlar 2gb ramli olanlar 3gb ramliler test cihazi olarak yollanmadi diye bikiyorum yani arayuz performansi bir tık daha iyi olacaktir.

kutu içeriği ülkeden ülkeye farklı diye okumuştum umarım bizde de çift batarya ve kablosuz şarj aleti ile gelir
aslında bu testler %100 parlaklıkta yapılan testler , birde 6.30 saat gün içerisinde aralıksız browser da dolaşmakta pek mümkün değil :) asıl merak ettiğim whatsapp, facebook,twitter da ne kadar şarj harcadığı onun dışında 6:30 saat browser süresini çok sorun etmiyorum günü tamamlıcak gibi duruyo ilk alan arkadaşların yorumları önemli bu konuda

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kutu içeriği ülkeden ülkeye farklı diye okumuştum umarım bizde de çift batarya ve kablosuz şarj aleti ile gelir
aslında bu testler %100 parlaklıkta yapılan testler , birde 6.30 saat gün içerisinde aralıksız browser da dolaşmakta pek mümkün değil :) asıl merak ettiğim whatsapp, facebook,twitter da ne kadar şarj harcadığı onun dışında 6:30 saat browser süresini çok sorun etmiyorum günü tamamlıcak gibi duruyo ilk alan arkadaşların yorumları önemli bu konuda
G3, 1 günü rahatlıkla tamamlar. yedek bataryayı sadece uzun seyahatlerde kullanırsınız.
Gerçekten tasarım harikası bir cihaz. sızıntılardan bir şeye benzemiyordu ama net olarak görünce hayran kaldım. kağıt üstündeki değerlere aldanmayın. ekran sizi fazlasıyla tatmin eder. [MENTION=392905]oocinn_[/MENTION] bizzat test etti cihazı kanyon'da.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Lg yi bayadr takip ediyorum ekran konusunda kesinlikle problem yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bugün g3 ü canlı inceleme şansı buldum. Gerçekten fevkalade bir tasarımı var. Hiç 5.5" bir telefon tutuyorsunuz gibi gelmiyor hele ki note 2 den sonra. Menü geçişleri akıcılığı çok hoş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yakından incelemediğim için en merak ettiğim konulardan biri arayüz akıcılığı, multitasking konusunda da baya iyi yorumlar yazmışlar gsm arenada

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Normalde tipi için telefon almam ama bu alınır be hacı :D
Teknosaya filan geldimi acaba ? Bi inceleyelim :)

golgeoyunlari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 gb olanı bulamadığım için 16 lık olanı aldım(samsunga 2 gb yetiyorsa buna da yeter deyip aldım ne yalan söyleyeyim:)) performans konusunda pek de pişman değilim şimdiye kadar. pil 3 gün önce aldım telefonu ilk aldığımda batarya%54 gösteriyordu ve baya hızlı azalıyordu. eyvah dedim yandık. meğersem güç tasarrufunu açmamıştım. dün sabahın erken saatlerinde şarjdan çıkardım saat 12 hala %100 görünce şaşırdım ve şimdi hala %74 var, çok kullanmadım ama diğer telefonum olsaydı (htc one) kesinlikle %50 de olurdu. sanırım erken telaşlanmışım pilde sorun olmayacak. güç tasarruf modunun da etkisi var sanırım. ekran bence çok hoş. fazla söze gerek yok.
kamerası çok hızlı çekiyorda yakınlaştırınca kötü duruyor samsung s5 ve xperia z2 bu konuda daha iyiydi. umarım yazılımsal bir şey olup düzeltebilirler. bir arkadaş kapalı ekranda cnock mod dan bahsetmiş şimdi denedim kapalı ekranda ekranı açmadan da yapılabiliniyor içiniz rahat olsun.
bir gördüklerim bunlar sorusu olanlara yardımcı olabilirim. alacaklara şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
32 gb olanı bulamadığım için 16 lık olanı aldım(samsunga 2 gb yetiyorsa buna da yeter deyip aldım ne yalan söyleyeyim:)) performans konusunda pek de pişman değilim şimdiye kadar. pil 3 gün önce aldım telefonu ilk aldığımda batarya%54 gösteriyordu ve baya hızlı azalıyordu. eyvah dedim yandık. meğersem güç tasarrufunu açmamıştım. dün sabahın erken saatlerinde şarjdan çıkardım saat 12 hala %100 görünce şaşırdım ve şimdi hala %74 var, çok kullanmadım ama diğer telefonum olsaydı (htc one) kesinlikle %50 de olurdu. sanırım erken telaşlanmışım pilde sorun olmayacak. güç tasarruf modunun da etkisi var sanırım. ekran bence çok hoş. fazla söze gerek yok.
kamerası çok hızlı çekiyorda yakınlaştırınca kötü duruyor samsung s5 ve xperia z2 bu konuda daha iyiydi. umarım yazılımsal bir şey olup düzeltebilirler. bir arkadaş kapalı ekranda cnock mod dan bahsetmiş şimdi denedim kapalı ekranda ekranı açmadan da yapılabiliniyor içiniz rahat olsun.
bir gördüklerim bunlar sorusu olanlara yardımcı olabilirim. alacaklara şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Telefon çok fazla kullanınca oyun oynayınca aşırı bir ısınma oluyor mu yoksa normal mi ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Bahseden kişi bendim :) Videolarda ekranı açtıktan sonra Knock code tuş kombinasyonunu yapıp açıyorlardı bende dedimki bu hep böylemi? @Bloother oyle olmadığını ayarlandığını söyledi, sizde doğuruladınız artık içim rahat :P

Bu arada bütçeniz 32GB almaya yetiyorsa keşke bekleseydiniz. 2GB ramlı android cihazlar yavaş yavaş kalkıyor yerine 3GBli cihazlar geliyor. Her neyse 2gb yeterli olur ama bütçeniz yeterli olup 32gb beklemediyseniz cok kötü yapmışsınız demektir. Hayırlı olsun güle güle kullanın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün teknosada inceledim açıkcası g2 ye göre daha güzel dizaynı var sanki tamam arkası oval filan ama yanları çok inceymiş havası veriyor. şu metal kasaya takılanları hiç anlamıyorum gayet güzel hafif bi cihaz olmuş. ekran desen şahane. buradan "full hd den sonrasına gereksiz" diyenlere de gülüyorum. yalnız tek beğenemediğim kısmı kamera. yahu bende mi bi sorun var yoksa cihazların genel sorunu mudur bilemiyorum ama g3 deki kamerada renkler biraz koyu çıkıyor. z2 de renkler bi ton açık çıkıyordu. bunda da misal turuncuyu çekiyorsun renk kırmızıya yakın. ek ayarı mı var nedir bilmiyorum s4 ve note3 ile denedim öyle bi sorun yoktu.

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

telefonunuz hayırlı olsun .
şarj konusunda başka forumlarda alanlar baya dert yanıyodu. İnt kullanımında 4 saat gitmiyo hatta chrome da bi kaç sayfa açıp zorlayınca 3 saat te bitti yazmış biri canım sıkıldı çok. Almak istiyodum bende. Çok ilginç bu sevye bi cihaz için 3-4 saat kamera şakası gibi.
Sizin ne durumda şarjınız şu an , birde gün gün batarya performansını yazarmısınız buraya bir çok almak isteyene yol göstermiş olursunuz bu piller genelde tam kapasiteye açılması 1 haftayı buluyor ileriki günlerde nasıl olucak merak ediyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
şarj konusunda başka forumlarda alanlar baya dert yanıyodu. İnt kullanımında 4 saat gitmiyo hatta chrome da bi kaç sayfa açıp zorlayınca 3 saat te bitti yazmış biri canım sıkıldı çok. Almak istiyodum bende. Çok ilginç bu sevye bi cihaz için 3-4 saat kamera şakası gibi.
Sizin ne durumda şarjınız şu an , birde gün gün batarya performansını yazarmısınız buraya bir çok almak isteyene yol göstermiş olursunuz bu piller genelde tam kapasiteye açılması 1 haftayı buluyor ileriki günlerde nasıl olucak merak ediyorum

İphone 5s ile internette 8 saat gezinebileceği söylenmişti bir incelemede, sizce G3 4 saat internette gezebilirmi? böyle söylentilere inanmayın lütfen. 6 7 saat rahat ekran süresi alır G3 %40 ekran parlaklığı ile.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
İphone 5s ile internette 8 saat gezinebileceği söylenmişti bir incelemede, sizce G3 4 saat internette gezebilirmi? böyle söylentilere inanmayın lütfen. 6 7 saat rahat ekran süresi alır G3 %40 ekran parlaklığı ile.

G2 ile mümkün ama G3 hakkında benim de şüphelerim var.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu söylentiler kesinlikle palavra inanmayın bunlara. 2K ekrana 2400mAh koysan anca bu değerleri alırsın. Ve zaten pil ömrü bu kadar kötü diyorlarsa telefon performansına ne diyorlar merak ettim açıkçası.

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu söylentiler kesinlikle palavra inanmayın bunlara. 2K ekrana 2400mAh koysan anca bu değerleri alırsın. Ve zaten pil ömrü bu kadar kötü diyorlarsa telefon performansına ne diyorlar merak ettim açıkçası.

Telefonun performansından alanlar memnun beklediğimden daha stabil kasma donma raslamadım demişler o konuda problem kalmadı gibi cihazın arayüz performansı çok iyimiş sıkıntı şarjda sanırım 1 hafta içinde batarya tam performansa ulaşınca o da bir miktar artar diye düşünüyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefonun performansından alanlar memnun beklediğimden daha stabil kasma donma raslamadım demişler o konuda problem kalmadı gibi cihazın arayüz performansı çok iyimiş sıkıntı şarjda sanırım 1 hafta içinde batarya tam performansa ulaşınca o da bir miktar artar diye düşünüyorum

Bataryaya takılmayın. Nexus 5'den daha iyi bir pil ömrü olucağını düşünüyorum, g2 kadar iyi olmasada g2'yi aratmayacağını düşünüyorum. Ayriyetten sadece kağıt üzerinde kaç mAh olduğuna bakmakla olmuyor pil teknolojiside önemli bir artış sağlıyor.

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryaya takılmayın. Nexus 5'den daha iyi bir pil ömrü olucağını düşünüyorum, g2 kadar iyi olmasada g2'yi aratmayacağını düşünüyorum. Ayriyetten sadece kağıt üzerinde kaç mAh olduğuna bakmakla olmuyor pil teknolojiside önemli bir artış sağlıyor.

bu telefon ile ilgili şu an tek çekincem batarya konusu diğer husularda ekran 278 nit yazmışlardı phonearenada 455 olarak değiştirmişler s5 ten fazla görünüyo şu an oyunlarda hiç bir sıkıntı yokmuş gayet akıcı her oyunu oynatıyor arayüz performansını herkes beğenmiş kamera keza öyle geriye bi tek batarya kaldı ondan da olumlu bi sonuç gelse eksiksiz bi alet olmuş dicem :)

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Bugün antalya 5m migrosa gittim.Teknosaya G3 gelmiş.16 gb olan modeli inceledim.Kasılma filan yoktu.Tema çok hoşuma gitti ve tasarımı bence çok zarif.Elinizde nerdeyse hissetmiyorsunuz.G2 deki gibi ele oturmuyor.Nasip olursa cumartesi 32 gb modelini alacağım.2 gb böyleyse 3 gb ramde problem olmaz sanıyorum.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zaten sıkıntılı olmasını beklemezdim ama arayüz performansı 3 4 ay sonra ortaya çıkar.Touchwiz de kutudan ilk çıktığında çok hızlı sonra başlıyor yamulmaya. Ama lg yapmaz öyle şey bence.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu telefon ile ilgili şu an tek çekincem batarya konusu diğer husularda ekran 278 nit yazmışlardı phonearenada 455 olarak değiştirmişler s5 ten fazla görünüyo şu an oyunlarda hiç bir sıkıntı yokmuş gayet akıcı her oyunu oynatıyor arayüz performansını herkes beğenmiş kamera keza öyle geriye bi tek batarya kaldı ondan da olumlu bi sonuç gelse eksiksiz bi alet olmuş dicem :)
Yedek batarya işinizi gorur zaten bir tek bataryayi dert ediyorsaniz alin bence cihazi,bizim icin de incelemis olursunuz.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alınca ilk deneyimlerimi ve inceleme detaylarını sizlerle paylaşırım. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de arkadaşlar hangi renk alacağımı bilemiyorum.Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Bir de arkadaşlar hangi renk alacağımı bilemiyorum.Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Siyah al her zaman avantajlı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kutuda tek batarya var ve kablosuz şarz aleti yok ne yazıkki:(

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Her türlü siyah. Elden çıkarılması kolay olan renk siyahtır. Kliksa'da sırf siyah renk G2 yok diye Gittigidiyor'dan almıştım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
G3 ten görüntüler
arutu3yz.jpg

ane5uba7.jpg

Izlenimlerim muhteşem olmuş kasası kamerası arayüzü filan muhteşem kasılma filan yok ve ısınma hiç yok ekran parlaklığı da süper görüntü kalitesinden bahsetmiyorum bile alacaklara öneririm