LG G3 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Forum kurallarına bakarsan alıntıladığın gönderiyi daha iyi anlarsın o zaman
Travmayı beni sürekli alıntılayan bazı hazımsızların geçirdiği aşikar
''İnsan sarrafı üyemiz'' :)
Hakaret etmeyi normal görüyorsanız orası ayrı konu
Benimde şüphelerim var buradakilerle ilgili elbet söylerim ileride :dirol:

İleriyi bekleme maazallah içinde kalır hazımsızlık yapar LG gibi. :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Neyse çok güldüm iyi eğlendirdiniz bu akşamlık yeter sanırım :lol::lol:

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyler pardon ölmemiş hala nabız var,ama yakındır. Beyler imza toplayalım 23 nisanda bir günlüğüne sony ceosu olsun canavarcık.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ban'layın şu littlemosnter'ı! Bunun ne işi var burda ya? Adamın 2088 mesajının 1888 tanesi laf koyma ile ilgili. Anlamadım neyin avukatlığını yapıyor ki? Kaç kişi burda ondan nefret ediyor yeter ama artık! Sustum ben de ama bir yere kadar. [MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] iyi dayanmış yine buna.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ban'layın şu littlemosnter'ı! Bunun ne işi var burda ya? Adamın 2088 mesajının 1888 tanesi laf koyma ile ilgili. Anlamadım neyin avukatlığını yapıyor ki? Kaç kişi burda ondan nefret ediyor yeter ama artık! Sustum ben de ama bir yere kadar. [MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] iyi dayanmış yine buna.

Rapor edin kardeşim. Bir tek ben rapor edince şahsi zannediyorlar. Herkes rapor etse banlanır. Kurallara göre hareket ettiğini zanneden çocuğa artık kurallar öğretilmeli..

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Rapor edin kardeşim. Bir tek ben rapor edince şahsi zannediyorlar. Herkes rapor etse banlanır. Kurallara göre hareket ettiğini zanneden çocuğa artık kurallar öğretilmeli..
Sayın SDN Forum Admin'i ve Moderetörleri. Şikayet ettiğim şahıs olan LittleMonster forumda sürekli tartışma çıkaran sözlerle ortamı germektedir. Bu mesaj üstünden bulunduğum şikayet genel bir şikayettir. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Ben bu mesajı yolladım. Bence siz de bunu kopyalayıp yollarsanız aynı mesajdan daha fazla yankı uyanır diye düşünüyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Forum admini ve moderatörlerine teşekkür ediyorum. [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] sonunda ban yemiş.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
En azından kimin haklı olduğunu anlamıştır. Bence [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] 'a Sony haricindeki diğer firmaların konuları yasaklanmalı.

Süresi çok az ama dediğin gibi ağzının payını aldı en azından.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Aylardır zaten Tuna abi ile Littenin kavgalarını heycanla izliyordum hatta ailecek severek izliyoduk :) Şu son zamanlarda tartışmalar bitti ve Litte tabi yine ortaya çıktı :) Bu adamı seviyorum ya sanki her konuda kendisi haklıymış gibi sahip olmadığı telefonun konusuna gelip burda insanları tartışmaya teşvik eden sözlerde bulunuyor sonrada yok efendim Forum kuralları şöyle böyle diyormuş :P her neyse umarım daha fazla buralara musallat olmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sadece 3 güncük,en az 1 ay lazımdı buna.

3 ay falan yese zaten forumunu unutur :P Bu arada söylemeden edemeyecem bu avatarındaki ışın kılıcı öyle bir yere denk gelmişki :D yoksa içimmi fesat :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aylardır zaten Tuna abi ile Littenin kavgalarını heycanla izliyordum hatta ailecek severek izliyoduk :) Şu son zamanlarda tartışmalar bitti ve Litte tabi yine ortaya çıktı :) Bu adamı seviyorum ya sanki her konuda kendisi haklıymış gibi sahip olmadığı telefonun konusuna gelip burda insanları tartışmaya teşvik eden sözlerde bulunuyor sonrada yok efendim Forum kuralları şöyle böyle diyormuş :P her neyse umarım daha fazla buralara musallat olmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3 ay falan yese zaten forumunu unutur :P Bu arada söylemeden edemeyecem bu avatarındaki ışın kılıcı öyle bir yere denk gelmişki :D yoksa içimmi fesat :P

Ahahahha için fesat,elinde tutuyor büyük halinde,sen söyleyene kadar fark etmemiştim:)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
LOG dergisinden bir anket

odNMpmJ.png

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hacı iyi gidiyodu be tartışma bide killer olaydı tadından yenmezdi :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] pardon ben yanlış anlamışım kendi sıralamanı yazmışsın kusura bakma:)