LG G3 Kullanıcıları Kulübü

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım iki gün önce z2 aldı. Beni aradı sen anlarsın gel bi bakalım kuralım ayar yapalım. Z2 beğendiğim bir cihaz tasarım donanım kamera falan ama benim g2 bile z2 den daha küçük olmasına rağmen ekranı daha büyük. Başta çok gözüme batmadı o üstteki ve alttaki boşluklar ama sıra sıra iki telefonu kullanınca z2 oyuncak gibi gelmeye başladı. Buda sırf büyük kasada küçük ekran olduğu için. Onun dışında pil performansı gerçekten üst düzey z2nin yalnız cihaz çok basit işlemlerde bile ısınıyor bu hiç hoşuma gitmedi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşım iki gün önce z2 aldı. Beni aradı sen anlarsın gel bi bakalım kuralım ayar yapalım. Z2 beğendiğim bir cihaz tasarım donanım kamera falan ama benim g2 bile z2 den daha küçük olmasına rağmen ekranı daha büyük. Başta çok gözüme batmadı o üstteki ve alttaki boşluklar ama sıra sıra iki telefonu kullanınca z2 oyuncak gibi gelmeye başladı. Buda sırf büyük kasada küçük ekran olduğu için. Onun dışında pil performansı gerçekten üst düzey z2nin yalnız cihaz çok basit işlemlerde bile ısınıyor bu hiç hoşuma gitmedi.

Olur mu canım onda sıvı soğutma var(!) :mrgreen:
Performans olarak G2'den ne kadar üstündü peki. Fark edebildin mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence alinmamali çünkü önceki nesille ekran hariç net bir artisi yok, pille ilgili dezavantaji var

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olur mu canım onda sıvı soğutma var(!) :mrgreen:
Performans olarak G2'den ne kadar üstündü peki. Fark edebildin mi?

Menü geçişleri, stabilite yeterince iyi, beklediğimden de iyi aslında. Ama yüksek performans farkı için uzun süre oyun oynamam gerekirdi o konuda birşey diyemicem. Kamera gerçekten çok iyi. Çift tıklayarak açma özelliği gelmiş fakat sadece açıyosunuz. Çift tıklayarak kapatma yok. Çift tıklamaya verdiği tepkime süresi çok başarılı. Kişiselleştirme noktasında belli eksiklikler var. Güç tasarrufu modu çok başarılı. Genel anlamda iyi fakat tasarımı da geçtim ısınma büyük Problem. Umarım z1deki gibi yamulmalar olmaz. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ufak bir arastirmayla baska bir sitenin yapmis oldugu pil karsilastirmasinda G3 acik ara önde. Ben hicbir zaman bu testlerin seffaf oldugunu dusunmedim. Hangi markanin hangi modeli hosunuza gidiyorsa onu alin. Birakin bu testleri. Tabii ki g3'un ekranindan dolayi pil performansi bekledigimizin altinda cikabilir. Ama Bunu sorun edeceksen zaten alma. Alternatif olarak 3 tane daha amiral gemi modeli var. Onlari da alabilirsiniz :) ama testlere bakarak telefon almayin. Yapmaniz gereken gidip kendiniz incelemek. Gerisi bos.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ufak bir arastirmayla baska bir sitenin yapmis oldugu pil karsilastirmasinda G3 acik ara önde. Ben hicbir zaman bu testlerin seffaf oldugunu dusunmedim. Hangi markanin hangi modeli hosunuza gidiyorsa onu alin. Birakin bu testleri. Tabii ki g3'un ekranindan dolayi pil performansi bekledigimizin altinda cikabilir. Ama Bunu sorun edeceksen zaten alma. Alternatif olarak 3 tane daha amiral gemi modeli var. Onlari da alabilirsiniz :) ama testlere bakarak telefon almayin. Yapmaniz gereken gidip kendiniz incelemek. Gerisi bos.

Yok be ahmet abi g3 ten başka bir amiral var oda z2 :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bataryayı dert eden gitsin fotoğraf çerçeveli Z2 alsın kardeşim. Kimsenin alnına silah dayamıyorlar burda G3 alın diye. Ne istediğini bilen adam zaten bataryaya bakmaz bile. Örnek: iPhone kullanıcıları.. Onları bu konuda tebrik ediyorum gerçekten.. Adam bataryası olmasa bile gidip alacak nerdeyse..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Apple ile Lgyi de bir tuttu ya başka bir şey demiyorum :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bazı cihazlara leğen demediğime şükret bence sen ;)
Onu muhatap almadığım için yazma gereği duymadım
Yedek bataryaları hazırlayın siz 3-5tane anca götürür sizi :lol:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bazı cihazlara leğen demediğime şükret bence sen ;)
Onu muhatap almadığım için yazma gereği duymadım
Yedek bataryaları hazırlayın siz 3-5tane anca götürür sizi :lol:

Legende cerceve bakimindan büyüktür icine aldigina göre. Bkz: Sony :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O zaman ben sorayım sana premium fotoğraf çerçeveli sony kullanıcısı, apple ile lg'yi bir tuttuğum nokta neresidir?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben cevap vermiyorum artık bırakın kudursun iyice:)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
E-bay'a, Amazon'a falan bakın çıkmıştır belki g3 ün bataryaları :(
Şimdiden 3-5 ayırın :lol::lol:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen de ahşap çerçeve yaptır kenarlara abisi. Nostalji olur.
Soruya da cevap alamadım. Sanırım o kısım ısınıp durduruldu hatası verdi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Evet ya ahşap çerçeve gıcırdama yaptı sanırım :(
Arkasında tuş falan varmı bi bakayımda belki ben bilmiyorumdur :lol:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sen de ahşap çerçeve yaptır kenarlara abisi. Nostalji olur.
Soruya da cevap alamadım. Sanırım o kısım ısınıp durduruldu hatası verdi.

Ahahaha. :D Boş ver Bloother, uğraşma şu Sony fanboyuyla. Kurduğun cümleler deymez bile. Rüyasında bile Sony'i görüyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] hala soruya cevap vermedi. Bir şey bulamadı, LG'ye laf ediyor. Yazık.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir şey yazmıyım diyorum ama ahahaha senin ekip nerde canavarcık,yoksa popopopopopo poker face kopuyolar mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=194661]eSa[/MENTION] [MENTION=19025]AliA[/MENTION]
Artık hanginiz aktifseniz bilmiyorum. Bu konuyu kapatır mısınız? Hatta mümkünse kökünden siliniz. Ya da şu çocuğu lg bölümünden kendi bölümüne gönderiniz. Arz ederim. Saygılar..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İstediğim yerde forum kuralları çerçevesinde yazarım @Bloother o seni bağlamaz :(
Ayrıca forum konularıda senin tekelinde değil hatırlatmak isterim :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir şey yazmıyım diyorum ama ahahaha senin ekip nerde canavarcık,yoksa popopopopopo poker face kopuyolar mı?
Poker Face 2009da kaldı
Artık G.U.Y var canavarcık

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sucrofe hala devam ediyorsun ilginç

Bana "post kasma çabaları" diyene bak. Her yerde tartışma çıkarıp post kasan ben miyim? Kardeşim forumda sadece sen herkese sataşıp duruyorsun. Bu forumda FAZLALIKSIN. Sen git Sony'nle oyna, bize bulaşma.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bana "post kasma çabaları" diyene bak. Her yerde tartışma çıkarıp post kasan ben miyim? Kardeşim forumda sadece sen herkese sataşıp duruyorsun. Bu forumda FAZLALIKSIN. Sen git Sony'nle oyna, bize bulaşma.
Benim her yazdığıma atlayarak fazlalığın kim olduğunu gösteriyorsun
''POST KASMA'' :dirol:
Yeni admin @Sucrofe vatana millete hayırlı olsun :lol: