LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İstediğim yerde forum kuralları çerçevesinde yazarım @Bloother o seni bağlamaz :(
Ayrıca forum konularıda senin tekelinde değil hatırlatmak isterim :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Poker Face 2009da kaldı
Artık G.U.Y var canavarcık

Little monster ya canavırcık diyesim geldi,problem yok değil mi sayın CANAVARCIK.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Little monster ya canavırcık diyesim geldi,problem yok değil mi sayın CANAVARCIK.
İkiside olur :P
Tam çevirisi küçük canavardır yalnız :dirol:
Gaga = Mother Monster , Biz = LittleMonster
Açıklayıcı olmuştur sanırım canavarcık aramıza hoşgeldin :lol:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet forum kurallari cercevesinde yazabilirsin. Ama insanlari kiskirtamazsin. Bir onceki tartismamizi hatirliyorsun. Sana sony'ci dedim diye demedigini birakmadin ve aklin sira bana cevap vermeyerek sinir etmeye calisiyorsun. Ve oraya moderatorler gelip 2 uyari cekip gittiler. G3'ü elestirebilirsin tabii ki bu senin en dogal hakkin. Ama terbiyenin el verdigi sekilde elestireceksin. terbiyene gore hareket etmek zorundasin. Buda babanin sana koydugu bir kural unutma. Burasi G3 kullananlar klubu simdi diyeceksin ki kimde G3 varda konusuyorsunuz. Aslinda bu klup erken kuruldu. -kuranda banlandi zaten- ama eger G3 kullanmiyorsan veya almaui dusunmuyorsan bu klupte isin ne? Elestirel duzeyini laf sokma duzeyine cekersen bizden de gerekli cevaplari veya sorulari duyarsin. Ben veya bir baskasi gelip senin surekli olarak kullandigin klube gelip aptalca seylerle samimi oldugun arkadasina veya sana sinir bozucu saldirilarda bulunsa sende bizim gibi tepki gosterirsin eminim ki. Bu yuzden lutfen tutumlu ol, sakin ol. Beni muhattap alip almaman zerre kadar umrumda degil. Ben G3 alip keyfime bakicam. Kimin ne dusundugude umrumda degil. Banlanirim banlanmam buda umrumda degil ama babanin sana vermis oldugu akli ve terbiyeyi kullanmayi dene. Bazi seyleri gozunle gorup aklinla dusunerekten yaz. Baska seyleri kullanma lutfen.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İkiside olur :P
Tam çevirisi küçük canavardır yalnız :dirol:
Gaga = Mother Monster , Biz = LittleMonster
Açıklayıcı olmuştur sanırım canavarcık aramıza hoşgeldin :lol:

Arkadaş sen nasıl br şeysin ya,neyse şimdi bana da post kasıyo dersin.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bir gün admin olursam ilk ban atacağım kişi sen olursun, merak etme.

Sebep: Her yerde tartışma çıkarıp post kasan üye.
Sebep kısmına sanırım kendi yaptıklarını yazdın
Gerçi bide benim her yazdığıma atlamaların varya hadi hayırlısı
PhoneDog ' dan video geldi yedek batarya yolu gözüküyor galiba :(
[video=youtube;8vRvcQXaiFM]https://www.youtube.com/watch?v=8vRvcQXaiFM[/video]
Yukarıdaki uzun uzun kitap yazan vatandaşın yazdığını okumadım bu arada boşa yormasın kendisini :lol:

Arkadaş sen nasıl br şeysin ya,neyse şimdi bana da post kasıyo dersin.
size demedim zaten :)
O kendini biliyor

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Evet forum kurallari cercevesinde yazabilirsin. Ama insanlari kiskirtamazsin. Bir onceki tartismamizi hatirliyorsun. Sana sony'ci dedim diye demedigini birakmadin ve aklin sira bana cevap vermeyerek sinir etmeye calisiyorsun. Ve oraya moderatorler gelip 2 uyari cekip gittiler. G3'ü elestirebilirsin tabii ki bu senin en dogal hakkin. Ama terbiyenin el verdigi sekilde elestireceksin. terbiyene gore hareket etmek zorundasin. Buda babanin sana koydugu bir kural unutma. Burasi G3 kullananlar klubu simdi diyeceksin ki kimde G3 varda konusuyorsunuz. Aslinda bu klup erken kuruldu. -kuranda banlandi zaten- ama eger G3 kullanmiyorsan veya almaui dusunmuyorsan bu klupte isin ne? Elestirel duzeyini laf sokma duzeyine cekersen bizden de gerekli cevaplari veya sorulari duyarsin. Ben veya bir baskasi gelip senin surekli olarak kullandigin klube gelip aptalca seylerle samimi oldugun arkadasina veya sana sinir bozucu saldirilarda bulunsa sende bizim gibi tepki gosterirsin eminim ki. Bu yuzden lutfen tutumlu ol, sakin ol. Beni muhattap alip almaman zerre kadar umrumda degil. Ben G3 alip keyfime bakicam. Kimin ne dusundugude umrumda degil. Banlanirim banlanmam buda umrumda degil ama babanin sana vermis oldugu akli ve terbiyeyi kullanmayi dene. Bazi seyleri gozunle gorup aklinla dusunerekten yaz. Baska seyleri kullanma lutfen.

Onun tek düşüncesi Sony. Gece gündüz tapıyor resmen. Boşuna nefes tüketme.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yukarıdaki uzun uzun kitap yazan vatandaşın yazdığını okumadım bu arada boşa yormasın kendisini :lol:

O kendini biliyor

Af edersin ama sen tam... Neyse sen git Sony'nle oyna. Senin gibi gereksiz birisi yüzünden terbiyemi bozmam.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

O kendini biliyor

"Bana da"

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bir Unboxing videosu daha
[video=youtube;346eE3DLvV4]https://www.youtube.com/watch?v=346eE3DLvV4[/video]
Birileri hala post kasıyor bu arada :lol:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bir Unboxing videosu daha
[video=youtube;346eE3DLvV4]https://www.youtube.com/watch?v=346eE3DLvV4[/video]
Birileri hala post kasıyor bu arada :lol:

"Post kasıyor" derken bile post kasıyorsun. Tartışma çıkarıp post kasmadığın yetmediği gibi "Birileri post kasıyor" diyipte de post kasıyorsun. Şimdi bana sarma ve defol şu kulüpten !

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
G3-S5 Comparison
[video=youtube;Eg6lLsSDndY]https://www.youtube.com/watch?v=Eg6lLsSDndY[/video]

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
"Post kasıyor" derken bile post kasıyorsun. Tartışma çıkarıp post kasmadığın yetmediği gibi "Birileri post kasıyor" diyipte de post kasıyorsun. Şimdi bana sarma ve defol şu kulüpten !
Bana saran sensin asıl :))
Burada bir kere bile lafın geçmezken konuşmasının ortasına dalıyorsun
İstediğim yerde yazarım aç forum kurallarını oku
Kullandığın üslubada dikkat et
Kimse senin empoze etmeye çalıştıklarını yapmak zorunda değil

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Videolar için sağol. G3'ün üstünlüğünü bir kez daha ispatlamış oldun. :)
Kutudan çıkanlar:
Kulaklık
Şarj aleti
2 adet batarya
Kablosuz şarj standı.
Üstelik müthiş performans, kusursuz ekran, lazer odaklı kamerası, daha hızlı işlemcisi, zarif yapısı, üstelik rakiplerinden pahalı olmaması. İşte olay bu. Z2 alanlara geçmiş olsun. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bana saran sensin asıl :))
Burada bir kere bile lafın geçmezken konuşmasının ortasına dalıyorsun
İstediğim yerde yazarım aç forum kurallarını oku
Kullandığın üslubada dikkat et
Kimse senin empoze etmeye çalıştıklarını yapmak zorunda değil

Belki Bloother gibi sözüm geçmiyor olabilir. Ama en azından ADAM gibi yazıyorum. Senin çok uzak olduğun bir şey bu. Anlayamazsın.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kutudan çıkanlar:
Kulaklık
Şarj aleti
2 adet batarya
Kablosuz şarj standı.
Üstelik müthiş performans, kusursuz ekran, lazer odaklı kamerası, daha hızlı işlemcisi, zarif yapısı, üstelik rakiplerinden pahalı olmaması. İşte olay bu. Z2 alanlara geçmiş olsun. :)

Kulaklık ta Harman Kardon bu arada:P

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kutudan çıkanlar:
Kulaklık
Şarj aleti
2 adet batarya
Kablosuz şarj standı.
İngiltere kutu içeriği ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir
Demekki Lg de kullanıcıların batarya taşımasını istiyor :(

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Evet hakaret ettiğin için madalya alacaksın :lol:

Sen de bir adamı zıvanadan çıkarmanın kısa yolunu bulduğun, herkes tarafından dışlanmada usta olduğun, her yerde tartışma çıkardığın için sana kupa bile verirler merak etme.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sen de bir adamı zıvanadan çıkarmanın kısa yolunu bulduğun, herkes tarafından dışlanmada usta olduğun, her yerde tartışma çıkardığın için sana kupa bile verirler merak etme.
Mümkünse bana hakaret etmeyi kes kendin zararlı çıkacaksın

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] sakın yanlış anlama ama gördüğüm her tartışmada mutlaka adın geçiyor be ya. :(

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu pil ömrü falan derken bende başka amirallere kayma olur gibi oldu ancak çok şık duruyor bu meret vazgeçemiyorum :D Sony iyi eyvallah ama takoz gibi duruyor arkadaş. HTC One M8 düşünülebilir ama pahalı. Samsung'a zaten bulaşmam ben. Eee geriye ne kaldı G3 :D Pil de o kadar önemli değil benim için zaten Xperia Sola'mın bile tüm gün idare ettiği oluyor. Biterse de bitsin sarj aletiyle sağda solda priz arayacağıma yedek bataryayı takar yoluma devam ederim. Hem daha taşınabilir hem de daha pratik :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu pil ömrü falan derken bende başka amirallere kayma olur gibi oldu ancak çok şık duruyor bu meret vazgeçemiyorum :D Sony iyi eyvallah ama takoz gibi duruyor arkadaş. HTC One M8 düşünülebilir ama pahalı. Samsung'a zaten bulaşmam ben. Eee geriye ne kaldı G3 :D Pil de o kadar önemli değil benim için zaten Xperia Sola'mın bile tüm gün idare ettiği oluyor. Biterse de bitsin sarj aletiyle sağda solda priz arayacağıma yedek bataryayı takar yoluma devam ederim. Hem daha taşınabilir hem de daha pratik :D

Düşüncelerimin özetini çıkarmışsın resmen.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mümkünse bana hakaret etmeyi kes kendin zararlı çıkacaksın

Yazdıklarından çıkardığım çocukken ağır bir travmaya maruz kalmışsın ve kötü şeyler yaşamışsın ayrıca yaşınıda merak ettim çünkü yukarda çocukken dedim ama şüphelerim var. ;)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yazdıklarından çıkardığım çocukken ağır bir travmaya maruz kalmışsın ve kötü şeyler yaşamışsın ayrıca yaşınıda merak ettim çünkü yukarda çocukken dedim ama şüphelerim var. ;)
Forum kurallarına bakarsan alıntıladığın gönderiyi daha iyi anlarsın o zaman
Travmayı beni sürekli alıntılayan bazı hazımsızların geçirdiği aşikar
''İnsan sarrafı üyemiz'' :)
Hakaret etmeyi normal görüyorsanız orası ayrı konu
Benimde şüphelerim var buradakilerle ilgili elbet söylerim ileride :dirol: