LG G3 Kullanıcıları Kulübü

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z3 ekim gibi diyorlar ama kesin değil heralde
Bu arada 2k ekranla performansta z2yi yakalaması zor htc one ile yarışabilir gerçi (3gbramli versiyonu ile)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence yılı yine sony kapatır lgnin hamlesini beklemiş olabilirler işlemci ne olcak diye sony buna göre bi yol haritası çizebilir ve z3e 805 i gömerler ki 805 ac de hazır telefon üreticilerine kaldı o durum lg g3 keşke 805 ile gelseydi ama en sevdiğim yanı sdkart telefi edilmiş 128gb a kadar destek veriyor ve kapak çıkıyor batarya değişiyor hiç belli olmaz lgg3 ün kutusunda yedek batarya çıkarmı sizce işte o zaman süper olur

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
kameranın konumundan dolayımı orayı bende sevmiyorum köşeye sıkıştrılmış gibi duruyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

805 acli hiç bi telefon yokmu şimdi yani z3te 805 olabilir bana göre ki z3te yine 2014te çıkıcak ama sonlara doğru sony kendi açıkladı bi yıl içinde 2 telefon

Piyasa da snapdragon 805 işlemci kullanan telefon yok bu işlemciye sahip telefonlar mayıs ayından sonra piyasa da olacak. Z3 ile ilgili bu konu da açıklama yapmıştım aynı şeyleri tekrar söylemek istemiyorum :)

http://forum.shiftdelete.net/lg/371628-lg-g3-basin-gorselleri-sizdirildi-4.html

Wolowitz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG g2 ile g3 bence iphone 5 ile 5s gibi olmuş. Dışarıdan fazla bir fark yokmuş gibi görünse de çok farklılıklar var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sunum o kadar sıkıcıydı ki bir yerden sonra kapattım. Zaten internette yazan özelliklerin aynısı olacağı belliydi hiç izleme gereği duymadım. Habire birilerini çağırıp car car konusuyorlar. Ağızlarına bir laf almışlar Simple. İkide birde Simple simple kafa kalmadı. Beklediğim gibi oldu telefon alınması gereksiz bir telefon bence.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Apple'ı "64-bit işlemci" diye övenler var. Bu övenlere soruyorum; kaçınız 64-bit işlemcinin bu özelliğini kullanabildiniz? Bana 64-bit olan bir uygulama söyleyin.

Bir özelliği kullanmayıp hava atmak, firmanın fanatikliğini yapmak kolay. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz. 64-bit işlemci, 32-bit işlemciden 2 kat hızlı demek değildir ama siz hep böyle sandınız. İşlemcilerin hızlarını gösteren faktör Mhz değerleridir. iPhone'un işlemcisi 1.3Ghz hızında. İşletim sisteminin kaliteli oluşuyla bu hızı iyi kullanıyor, Android gibi 2.5 Ghz'e gerek duymuyor. Ancak siz bu hızı kat ve kat gözünüzde büyütüyorsunuz.

Normal, bende o kadar para yatırsam iPhone'a, bende bu şekilde savunurum. Sadece iPhone değil, aynı parayı hangi cihaza yatırsam savunurum. Gerçi, 900 lira verdiğim telefonu yerden yere vuruyorum, demek ki fanatik olunamayabiliyormuş ;)

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
16 GB 2 GB Ram Versiyonu 1699 TL'den giriş yapacağını varsayarak
32 GB 3 GB Ram Versiyonu 1899 TL'den giriş yapacağını varsayarak

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Temmuz Ayında Satışı Yapılıcak Arkadaşlar Haberiniz Olsun

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ya o değil de şimdi bir arkadaşım bana ekranla işlemcinin değil ekranla ekran kartı ve ramin ilgisi var dedi. Doğru mudur?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Bugun turkiyede lansman saat kaçta? Youtubeden canli yayin olurmu acaba

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence yılı yine sony kapatır lgnin hamlesini beklemiş olabilirler işlemci ne olcak diye sony buna göre bi yol haritası çizebilir ve z3e 805 i gömerler ki 805 ac de hazır telefon üreticilerine kaldı o durum lg g3 keşke 805 ile gelseydi ama en sevdiğim yanı sdkart telefi edilmiş 128gb a kadar destek veriyor ve kapak çıkıyor batarya değişiyor hiç belli olmaz lgg3 ün kutusunda yedek batarya çıkarmı sizce işte o zaman süper olur

Sony bu yılı kapatır ama mali zararla kapatır. :lol:

S5,M8,Z2,G3 arasında sıralama yaparsak en çok satan gene Samsung olucaktır malesef.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Temmuz ayında satışa başlanması saçma olmuş bir cihaz için ülke lansmasını yapılıyorsa stoğun hazır olması lazım Temmuz bence geç olur
Bu arada G Pro 2 den haber varmı
Killer gelmiş dağılın sonradan farkettim :lol:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
LG Electronics, akıllı telefon dünyasına sunduğu en son ürünü LG G3’ün tanıtımını düzenlediği bir basın toplantısı ile gerçekleştirdi. ‘Senden Öğreniyorum’ konseptinde ‘Akıllı Sadelik’ yaklaşımıyla geliştirilen LG G3, akıllı telefon standartlarına yeni bir boyut getiriyor. LG G3, 5.5 inç’lik ekranına rağmen ergonomik tasarım ve kullanım kolaylığı ile yeni bir çığır açıyor. *

Toplantıda açılış konuşmasını yapan*LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Choakıllı telefon devrinin son yıllarda ciddi bir ivme kazandığını belirterek: “Dokuz ay önce LG G2’yi tüketici ile buluşturduğumuzdan bu yana büyük bir başarı elde ettik. Şimdi ise onun varisi yeni amiral gemimiz G3’ün akıllı sadeliği ile daha fazla kitleye ulaşarak dünyada da üç büyük oyuncudan biri olacağız.”dedi.

LG Electronics MEA (Middle East Africa-Ortadoğu ve Afrika) Bölgesi Başkanı Kevin Cha,*Türkiye’nin bölgedeki en büyük ülkelerden biri olduğunu ve teknoloji potansiyeliyle diğerlerine örnek olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Akıllı telefon kullanıcılarının beklentileri bizim için büyük önem taşıyor. LG G3’ü geliştirirken de yine kullanıcılarımızı düşünerek daha da sade bir kullanım sunduk. Böylelikle, en kolay ve en iyi teknolojiyi tüketicilerimizle buluşturarak sektöre yine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyoruz.”

LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy*ise G3 ile ilgili yaptığı sunumda G3’ün, LG'nin ‘Senden Öğreniyorum’ yaklaşımındaki zirve noktası olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Amiral gemimiz niteliğindeki bu telefonun tasarımında çok önemli bir tüketici anlayışını göz önünde bulundurduk ve insanların ileri teknolojiyi ancak kullanımı kolaysa ve günlük yaşamlarına çok net bir kazanım sunuyorsa istediklerini belirledik. Bunun sonucu olarak, akıllıca sadeleştirilmiş kullanıcı deneyimini ve en son teknolojimizi LG G3'te buluşturduk.”

Tüketiciler, LG G3’ü 9 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında Kanyon’da deneyimleme fırsatı da bulacak. LG G3 için özel olarak hazırlanan alanda telefonun tüm özellikleri detaylı olarak tanıtılacak.

Akıllı telefonlarda yepyeni bir kavram ‘Akıllı Sadelik’

‘Senden Öğreniyorum’ konsepti ile sadeliğe yeni bir boyut kazandıran LG G3, benzerlerinde olmayan kullanım kolaylığı ile ön plana çıkıyor. Yazma alışkanlıklarını analiz eden akıllı klavyesi ile daha hızlı ve hatasız bir şekilde yazmaya imkan veren ve yüzde 75 oranında yazım hatalarını azaltan LG G3, aynı zamanda daha önce gelen cevapsız aramayı geri aramak veya telefonda kullanılmayan yüklü dosya ya da uygulamaların silinmesi gerektiği gibi hatırlatmaları barındıran Smart Notice (Akıllı Bildirim) özelliğine sahip. Bu sayede de kullanıcının davranış ve alışkanlıklarına göre öneri ve tavsiyeler de sunabiliyor. Öyle ki bu özellik sayesinde yağmurlu havalarda sizi şemsiye almanız konusunda bile uyarabiliyor.

Akıllı Güvenlik özelliği ise önemli ve gizli dosyaları korumak ve paylaşılmasını engellemek amacıyla geliştirildi. Knock Code sayesinde kullanıcının ekranın herhangi bir bölümünde belirlediği bir şekli çizmesi kilidin açılmasını sağlıyor. Content Lock ise, telefonu bilgisayara bağlandığınızda devreye girerek kişisel dosyaları güvenli bir şekilde gizli tutuyor. Diğer önemli özelliklerinden olan Kill Switch ise, herhangi bir hırsızlık olayında G3 sahibinin telefonunu uzaktan kullanım dışı bırakabilmesini sağlıyor.*******

Benzersiz görüntü kalitesi

Nefes kesen 538 ppi piksel Quad HD ile LG G3, 5.5 inçlik ekranı ve inceliği ile kullanım rahatlığını en üst seviyeye taşıyor. Öte yandan LG G3’ün 3,000mAh çıkarılabilir pili en büyük yeniliklerinden biri. Pili sayesinde LG G3, tüm gün boyunca kesintisiz kullanıma olanak tanıyor. ****

Unutulmaz anları yakalamak için…**

Gelişmiş 13 MP OIS kamerası Laser Auto Focus ile tüm özel anları ölümsüz kılarken, az ışıkta bile Laser Beam mesafeyi ölçerek mükemmel bir şekilde anı yakalamaya olanak tanıyor. Kullanıcı telefonu tutarken LG G3, odağı koruyor ve böylece fotoğraflardaki bulanıklık azalıyor, videolarda da daha az titreşim oluyor. ***

‘Selfie’de bir ilk!

LG G3’ün 2.1 MP ön kamerası ile size daha net ve kolay ‘selfie’ çekim imkanı da sunuyor. Telefonun hiçbir yerine dokunmadan sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde mükemmel bir selfie çekebilmek artık mümkün. LG G3 işte bu eşsiz kolay kullanımı ile de yine bir ilke daha imza atıyor.***

Ergonomik tasarım

İnce yapısı ve ergonomik tasarımı ile tek elle sorunsuz bir kullanım sunan G3, LG’nin tasarım harikası ‘Sihirli Tuşu’ ile birleşerek üstün bir kullanım performansı sağlıyor. Metalik dokusu LG G3’ün daha temiz görünmesini ve telefon üzerinde parmak izi bırakmamasını sağlıyor. LG G3,* metalik siyah,* parlak altın, *ipeksi beyaz,* menekşe moru ve *bordo olmak üzere 5 farklı renkte piyasaya sunulacak.*

Stil sahibi aksesuarlar

Yeni dış tasarım ve grafikleri ile minimalist bir kullanıcı ara yüzünü benimseyen LG G3’ün dairesel motif ve eşsiz görsel tasarımı ise LG’nin logo ve kimliğini yansıtır nitelikte.QuickCircle*Kılıfı*beş farklı renkte olup, kapağını açmadan mesaj yazma, müzik dinleme ve fotoğraf kamerasını kullanma gibi birçok uygulamaya rahatlıkla ulaşabilme özelliği sağlıyor.*LG Tone Infinim*(HBS-900) Bluetooth kulaklık ise, standartların ötesinde bir ses kalitesi sunuyor. Tone Infinim aynı zamanda, telefon çalarken açmadan önce kimin aradığını söylüyor.*Wireless Charger (Kablosuz şarj cihazı),*kompakt ve kolay taşınabilir bir özelliğe sahip.

Teknik Detaylar:

İşlemci: Qualcomm*Snapdragon™ 801 (2.5GHz Quad-Core)

Görüntü: 5.5 inç Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)

Hafıza: 16/32 GB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM / microSD slot (128GB max)

Kamera: Arka 13.0MP with OIS+ and Laser Auto Focus / Ön 2.1MP

Pil: 3,000mAh (removable)

İşletim Sistemi: Android 4.4.2 KitKat

Boyut: 146.3 x 74.6 x 8.9mm

Ağırlık: 149g

Network: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)

Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC,

SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0

Renk: Metalik Siyah, Parlak Altın, İpeksi Beyaz, Menekşe Moru ve Bordo

(Alintidir.)

Iste bu guzel haber. Kesinlikle G3 aliyorum :) hemde gold :P

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Akıllı sadelik = İos 7 + Touchwiz + Xperia Klavye araklanması :lol:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sony trollerine itibar etmeyelim, gülelim arkadaşlar. LG konularını pek bi seviyor nedense. :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Android konularına laf atanlara bakmak gerek :))
Gerçi onada hak veriyorum IOS konuları boş olunca :dirol:
Neyse Killer 30 günlük Apple tatilinden geliyor seyahat yorgunu
Çok yormamalıyız ilk günlerden onu :lol::lol:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar G2 konusu gibi bu da sohbete dönmesin yoksa kafa göz giricem birine. Sizin yüzünüzden yeni makale yok yahu!

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler g3 oyunları 1080 p oynatior kasma yokk

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün Beşiktaş'tan Üsküdar'a geçerken LG G3 çantalı birini gördüm Gözucuyla baktım içinde muhtemelen G3 olan bir kutu vardı.
Satışlar daha başlamadı herhalde tanıtım amaçlı teknoloji portallarına verilen bir üründü.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG Electronics, akıllı telefon dünyasına sunduğu en son ürünü LG G3’ün tanıtımını düzenlediği bir basın toplantısı ile gerçekleştirdi. ‘Senden Öğreniyorum’ konseptinde ‘Akıllı Sadelik’ yaklaşımıyla geliştirilen LG G3, akıllı telefon standartlarına yeni bir boyut getiriyor. LG G3, 5.5 inç’lik ekranına rağmen ergonomik tasarım ve kullanım kolaylığı ile yeni bir çığır açıyor. *

Toplantıda açılış konuşmasını yapan*LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Choakıllı telefon devrinin son yıllarda ciddi bir ivme kazandığını belirterek: “Dokuz ay önce LG G2’yi tüketici ile buluşturduğumuzdan bu yana büyük bir başarı elde ettik. Şimdi ise onun varisi yeni amiral gemimiz G3’ün akıllı sadeliği ile daha fazla kitleye ulaşarak dünyada da üç büyük oyuncudan biri olacağız.”dedi.

LG Electronics MEA (Middle East Africa-Ortadoğu ve Afrika) Bölgesi Başkanı Kevin Cha,*Türkiye’nin bölgedeki en büyük ülkelerden biri olduğunu ve teknoloji potansiyeliyle diğerlerine örnek olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Akıllı telefon kullanıcılarının beklentileri bizim için büyük önem taşıyor. LG G3’ü geliştirirken de yine kullanıcılarımızı düşünerek daha da sade bir kullanım sunduk. Böylelikle, en kolay ve en iyi teknolojiyi tüketicilerimizle buluşturarak sektöre yine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyoruz.”

LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy*ise G3 ile ilgili yaptığı sunumda G3’ün, LG'nin ‘Senden Öğreniyorum’ yaklaşımındaki zirve noktası olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Amiral gemimiz niteliğindeki bu telefonun tasarımında çok önemli bir tüketici anlayışını göz önünde bulundurduk ve insanların ileri teknolojiyi ancak kullanımı kolaysa ve günlük yaşamlarına çok net bir kazanım sunuyorsa istediklerini belirledik. Bunun sonucu olarak, akıllıca sadeleştirilmiş kullanıcı deneyimini ve en son teknolojimizi LG G3'te buluşturduk.”

Tüketiciler, LG G3’ü 9 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında Kanyon’da deneyimleme fırsatı da bulacak. LG G3 için özel olarak hazırlanan alanda telefonun tüm özellikleri detaylı olarak tanıtılacak.

Akıllı telefonlarda yepyeni bir kavram ‘Akıllı Sadelik’

‘Senden Öğreniyorum’ konsepti ile sadeliğe yeni bir boyut kazandıran LG G3, benzerlerinde olmayan kullanım kolaylığı ile ön plana çıkıyor. Yazma alışkanlıklarını analiz eden akıllı klavyesi ile daha hızlı ve hatasız bir şekilde yazmaya imkan veren ve yüzde 75 oranında yazım hatalarını azaltan LG G3, aynı zamanda daha önce gelen cevapsız aramayı geri aramak veya telefonda kullanılmayan yüklü dosya ya da uygulamaların silinmesi gerektiği gibi hatırlatmaları barındıran Smart Notice (Akıllı Bildirim) özelliğine sahip. Bu sayede de kullanıcının davranış ve alışkanlıklarına göre öneri ve tavsiyeler de sunabiliyor. Öyle ki bu özellik sayesinde yağmurlu havalarda sizi şemsiye almanız konusunda bile uyarabiliyor.

Akıllı Güvenlik özelliği ise önemli ve gizli dosyaları korumak ve paylaşılmasını engellemek amacıyla geliştirildi. Knock Code sayesinde kullanıcının ekranın herhangi bir bölümünde belirlediği bir şekli çizmesi kilidin açılmasını sağlıyor. Content Lock ise, telefonu bilgisayara bağlandığınızda devreye girerek kişisel dosyaları güvenli bir şekilde gizli tutuyor. Diğer önemli özelliklerinden olan Kill Switch ise, herhangi bir hırsızlık olayında G3 sahibinin telefonunu uzaktan kullanım dışı bırakabilmesini sağlıyor.*******

Benzersiz görüntü kalitesi

Nefes kesen 538 ppi piksel Quad HD ile LG G3, 5.5 inçlik ekranı ve inceliği ile kullanım rahatlığını en üst seviyeye taşıyor. Öte yandan LG G3’ün 3,000mAh çıkarılabilir pili en büyük yeniliklerinden biri. Pili sayesinde LG G3, tüm gün boyunca kesintisiz kullanıma olanak tanıyor. ****

Unutulmaz anları yakalamak için…**

Gelişmiş 13 MP OIS kamerası Laser Auto Focus ile tüm özel anları ölümsüz kılarken, az ışıkta bile Laser Beam mesafeyi ölçerek mükemmel bir şekilde anı yakalamaya olanak tanıyor. Kullanıcı telefonu tutarken LG G3, odağı koruyor ve böylece fotoğraflardaki bulanıklık azalıyor, videolarda da daha az titreşim oluyor. ***

‘Selfie’de bir ilk!

LG G3’ün 2.1 MP ön kamerası ile size daha net ve kolay ‘selfie’ çekim imkanı da sunuyor. Telefonun hiçbir yerine dokunmadan sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde mükemmel bir selfie çekebilmek artık mümkün. LG G3 işte bu eşsiz kolay kullanımı ile de yine bir ilke daha imza atıyor.***

Ergonomik tasarım

İnce yapısı ve ergonomik tasarımı ile tek elle sorunsuz bir kullanım sunan G3, LG’nin tasarım harikası ‘Sihirli Tuşu’ ile birleşerek üstün bir kullanım performansı sağlıyor. Metalik dokusu LG G3’ün daha temiz görünmesini ve telefon üzerinde parmak izi bırakmamasını sağlıyor. LG G3,* metalik siyah,* parlak altın, *ipeksi beyaz,* menekşe moru ve *bordo olmak üzere 5 farklı renkte piyasaya sunulacak.*

Stil sahibi aksesuarlar

Yeni dış tasarım ve grafikleri ile minimalist bir kullanıcı ara yüzünü benimseyen LG G3’ün dairesel motif ve eşsiz görsel tasarımı ise LG’nin logo ve kimliğini yansıtır nitelikte.QuickCircle*Kılıfı*beş farklı renkte olup, kapağını açmadan mesaj yazma, müzik dinleme ve fotoğraf kamerasını kullanma gibi birçok uygulamaya rahatlıkla ulaşabilme özelliği sağlıyor.*LG Tone Infinim*(HBS-900) Bluetooth kulaklık ise, standartların ötesinde bir ses kalitesi sunuyor. Tone Infinim aynı zamanda, telefon çalarken açmadan önce kimin aradığını söylüyor.*Wireless Charger (Kablosuz şarj cihazı),*kompakt ve kolay taşınabilir bir özelliğe sahip.

Teknik Detaylar:

İşlemci: Qualcomm*Snapdragon™ 801 (2.5GHz Quad-Core)

Görüntü: 5.5 inç Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)

Hafıza: 16/32 GB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM / microSD slot (128GB max)

Kamera: Arka 13.0MP with OIS+ and Laser Auto Focus / Ön 2.1MP

Pil: 3,000mAh (removable)

İşletim Sistemi: Android 4.4.2 KitKat

Boyut: 146.3 x 74.6 x 8.9mm

Ağırlık: 149g

Network: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)

Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC,

SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0

Renk: Metalik Siyah, Parlak Altın, İpeksi Beyaz, Menekşe Moru ve Bordo

(Alintidir.)

Iste bu guzel haber. Kesinlikle G3 aliyorum :) hemde gold :P

Ben de kısa dönem askerlik yapmazsam alacağım. Yoksa alıp da kullanamadıktan sonra napayım. Yani askerde her türlü elime bi G3 alacağım sanırım :p